TOFIX99 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Tak to wygląda ....... FOTO Na 20 czy 16 wygląda to obiecująco, ciekawe jak małe rozmiary.Mam kija na sic-ach jeszcze ze starego wypustu i 4 wygląda na małą w porównaniu z torzitkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Zrobiłem porównanie przelotek ale na kijach.Od lewej 4,5 torzit, 4,5 alconite, 4,5 torzit, 4 sic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Dlatego,mozna bylo instalowac o 0,5 lub 1 rozmiar mniejsze torzity niz sic,a rozmiar srodka wtedy wypadal podobny.Wiec powinienes porownywac 4sic do 3 -3,5 torzite. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Piotrek jedź Ty lepiej na ryby chłopaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Witam czy te nowe odchudzone sic stalowe ramki są już gdzieś u nas dostępne ...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 BRC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milijon Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Ale bez LYOG, a przynajnniej na stronie jest informacja o 'spodziewanej dostawie' niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vodoo Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Zamawiałem w Brc, wstrzymali wysyłkę do czasu nadejścia odchudzonych sic'ów. W ubiegłym tygodniu była już u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Zamawiałem w Brc, wstrzymali wysyłkę do czasu nadejścia odchudzonych sic'ów. W ubiegłym tygodniu była już u mnie.To może i u mnie stanie na "chudych" sicach. ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Chude alconity by sie przydaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arbuzowski Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Witam koledzy szukam speca co rozpozna przelotki założone na kijku zdjęcia podeślę na maila lub mmsem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 (edytowane) JAk byś dał fotki tu ,dla ogółu, było by nam łatwiej Ci pomóc Wklej to jakiś fachman się odezwie na bak _ Edytowane 27 Października 2017 przez "Paweł" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arbuzowski Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 (edytowane) Dało radę z telefonu :Dl odrazu o uchwyt zapytam Edytowane 27 Października 2017 przez Arbuzowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 to na SiC wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Przelotki nie wiem ale uchwyt to jakiś nps. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Ano... rozpoznanie przelotek tak troszkę na czuja... fotki ciut nieostre i z lampą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 oblukaj dobrze ramki tych przelotek może jest tam jakieś znamię. Patrząc na pierścień wygląda na SIC , ale po rankach nie bardzo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Może SiC z Fishingartu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arbuzowski Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Postaram sie by właściciel lepsze cyknal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 28 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Essex? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arbuzowski Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 (edytowane) <...> Edytowane 29 Października 2017 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 (edytowane) Raczej no name. Co nie znaczy, że złe. (hym, chociaż... może Alpsy ? LV Zirconium ) Edytowane 29 Października 2017 przez TomekSudety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 (edytowane) wątki scaliłem i przeczyściłem Edytowane 29 Października 2017 przez Jano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Panowie co to za przelotka ta z fotki ? Może ktoś opisać ją dokładniej ? Chyba jakaś starszawa seria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 30 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Wygląda na minime chard w czarnej ramce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi