bomber Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Kiedys tak grubo sie zbroilo,niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekD Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 A co to za kij kleniowy na blanku Batsona z przelotkami od startowej 30? Kto cos takiego popełnił? Czyżby...? Obstawiam FC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19john92 Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 A co powiecie o takim secie https://www.sklep.brc.com.pl/mobile/pl/p/Zestaw-przelotek-Fuji-SIC-KR-PKLSG-16H101/972 ? Czy szkoda inwestować tyle w taki Blank? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Raczej do kija 2,9 m szukej setu ze startową 20. 16 trochę mała chyba.I jak na pierwszy kij to brałbym alconity albo inne niż fuji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) Obstawiam FC Ty to napisałeś Edytowane 9 Marca 2017 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 A co to za roznica czy FC? Jak to stara wedka, dawno temu zbrojona to przeciez tytanow nie bylo. A tabelki fuji byly zeby zbroic od 30, to zbroili 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yankis Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 A co to teraz każda wedka zbrojona od 30 to przez idiotów? Litości. Takie były kiedyś przelotki, a nawet dzis ktos moze sobie tak zażyczyć i co?Pomijam oczywiście fakt, ze od 30, 40, a nawet 50 wciąz się zbroi wedki morskie i karpiowe. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Już zgłupiałem ... Poniewierają się takie przelotki, a nie wiem co to tak naprawdę jest. Po prawo 30tka Alconite, a po lewo 30 i 16... ale co to? Ramka czarna jak u Alconite, ale pierścień juz taki jakby inny, troszke wpada nieco w brąz, myślę że widać na fotce. Gdyby znalazł się ktoś mądry i podpowiedział, będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milijon Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Fuji Hardloy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2017 Nie miałem z hardloyami styczności, ale patrząc po fotkach w necie hardloye wydają się być dużo wyraźniej siwe w pierścieniu niż te moje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Hardloye były w dwóch odsłonach albo "siwe" albo właśnie "brązowe". Alconite z tego co pamiętam zawsze były czarne półmatowe, a SIC natomiast czarne ,świecące z połyskiem metalicznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fox mulder Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Nie miałem z hardloyami styczności, ale patrząc po fotkach w necie hardloye wydają się być dużo wyraźniej siwe w pierścieniu niż te moje.Jeżeli na ramce jest napis Fuji to są to zapewne AluOxide. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Godzio Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Też uważam, że to brązowy Hardloy. Do tej pory mam Garbolino Feelinga zbrojonego fabrycznie w te przelotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Jeżeli na ramce jest napis Fuji to są to zapewne AluOxide.Na ramkach są napisy Fuji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 SIC-i chyba nie występowały w czarnych ramkach,o ile się nie mylę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 (edytowane) Występowały , ale to były bardzo rzadkie przypadki. Sam gdzieś mam jeszcze kilka L 6 i 7 , w czarnych ramkach.A szkoda, że tego nie robią, bo budżetowe projekty można było budować : dół na Alconite i tunel na SIC . Edytowane 3 Sierpnia 2017 przez miramar69 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JuniorFishing Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2017 Jakoś skłaniałbym się ku aluoxom. Na początku wątku ktoś pisał, że mają one pierścień brązowy. Żeby było ciekawiej, dwie dziesiątki o pierścieniu jak wyżej, ale ramki nieco inne. Jedna czarna połyskliwa(jak te po lewo na pierwszym zdjęciu), druga już jakby nieco szarawa, ale dużo ciemniejsza niż gun smoke w SIC'ach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Hej !!! Potrzebuje porównać średnice pierścionków w paru przelotkach.Wybór padł na:- S 6 KL-H- torzite- fuji sic KR w srebrnej ramce Czy może mi ktoś zrobić zdjęcie wszystkich trzech przelotek obok siebie ???Rozmiar może być 4 lub 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Fuj Sic są w nowych ramkach. Dużo lepiej wyglądają niż stare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 ............i maja dużo cieńszy pierścień , niektóre rozmiary nawet o połowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 ............i maja dużo cieńszy pierścień , niektóre rozmiary nawet o połowę Fuj Sic są w nowych ramkach. Dużo lepiej wyglądają niż stare Podepnę się pod pytanie Piotrka - macie może jakąś fotkę porównawczą nowych i "starych" SiC-ów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Tak to wygląda 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Faktycznie duzo lepiej z tym cienszym pierscieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Tak to wyglądaDziękuję.Faktycznie spora różnica... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Ciekawe czy sa tansze,jak mniej materialu w srodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi