SlawekNikt Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Może tutaj coś znajdziesz: jerkbait.pl-przelotki-identyfikacja-porownanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 4 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2021 Prosze o przeniesienie do działuhttps://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwihlYvF1rDwAhW9D2MBHfKnAG8QFjAAegQIAxAD&url=http%3A%2F%2Fjerkbait.pl%2Ftopic%2F97305-przelotki-identyfikacja-porownanie%2F&usg=AOvVaw0IGiiJezEL4roGyuD1iF0t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Fuji K Series, z pierścieniem alconite.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Jeżeli to tytanowa ramka to symbol przelotki to TFCST z pierścieniem SiCJeżeli polerowana stalowa to symbol PFCST też z pierścieniem SiCJeżeli pierścień był Alconite tak jak piszą w opisie wędki to ramka stalowa polerowana FCAT Ogólnie model FC. Nizej masz catalog Fuji z przelotkami. Strona 36. http://merricktackle.com/home-images/Fuji-catalog.pdf Każde z nich mają jeden rozmiar pierścienia 4.5mm. Rozmiary średnicy tubki do wyboru. Podaj jakieś wymiary tego co zostało to prędzej coś wymyślimy. Choćby srednice ramki bez pierścienia w miejscu w którym pierścień był. Rozmiar tubki zewnętrzny lub blanku w pobliżu wejścia w tubkę przelotki też możesz zmierzyć i podać. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Przeważnie szczytowa jest w rozmiarze ostatniej tunelowej lub o 0.5-1 większy rozmiar ... montujesz sic srebrny i nad wodę Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 Szczytówka ma gr 2mm.Średnica zew. tubki ma 2.4mmm9Długość calej przelorki 13.5mmRozmiar jaki mi wyszedł to 5mmm Chętnie kupie PFCST o średnicy tubki 2mm lub TFCST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trout master Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 (edytowane) Co wyszło ci z rozmiarem 5mm? Średnica oczka pod pierścień? Zmierz ewent. ostatnią przelotkę przed szczytową tak jak pisał Tomek. Wtedy będzie wiadomo jaki pierścień. Średnica wew. tulejki powinna się zgadzać. Możesz jeszcze na wszelki wypadek sprawdzić wysokość oczka od góry rurki żeby określić wysokość przelotki w stosunku do np. klasycznej FST czy ta twoja jest rzeczywiście niższa. Ewent. szerokość całej przelotki czyli rurka z oczkiem. Jak chcesz kupić to w dziale "Kupię" musisz napisać. Najpierw jednak sprawdź i określ dokładnie rozmiar. Pzdr.------- Edytowane 5 Maja 2021 przez trout master Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nurek28 Opublikowano 5 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2021 5mm to Średnica zewnętrzna oczka przelotkiWewnętrznej średnicy bez ringa nie mierzyłem śpieszylo mi się nad wode. Znalazłem w katalogu że to jest PFCST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matpgt Opublikowano 18 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2022 Chodzi o przelotki zamontowane w dragon destiny pilk. Są to przelotki fuji czarna ramka grafitowy ring. Co to może być za przelotka sic? hardloy? zdjęcia nie mam na alconitea to nie wyglądało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matpgt Opublikowano 19 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Doczytałem że do serii destiny montowali fuli alconite i sic. To możliwe że fuji zmieniało kolor ringu dla danego typu przelotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 19 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Miałem taki kij tam były Fuji Aluox, czarna ramka brązowy ring jak w karpiówkach Robinson Diaflex. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matpgt Opublikowano 19 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 (edytowane) Dzieki za odp. mi wydawało się że ring nie był brązowy stąd wątpliwości. Pamiętasz ten kij? Godny polecenia? Miałem chwilę w reku wersje do 180 gram i wywarła pozytywne wrażenie tylko jakby opisana z tymi 180 gramami na wyrost. Edytowane 19 Maja 2022 przez matpgt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drzejko Opublikowano 19 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Miałem 2,7 m, 100-250 g i w mojej opinii mógł trochę więcej, świetny kij, dobrze wykonany, twarda pianka na rękojeści, przelotkę szczytową zmieniłem na Fuji Sic, kupisz jeszcze taki na Allegro, choć miałem z 10 lat temu. Tu masz: https://allegro.pl/oferta/wedka-dragon-destiny-pilk-fuji-2-70m-100-250g-11382670379Jak potrzebujesz coś takiego obejrzyj jeszcze Mikado cat territory troll&spin 270, 50-180 g nie jest taki sztywny jak Dragon, przyjemna sumówka i podeprzesz się na śliskiej główce! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matpgt Opublikowano 19 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi