Friko Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 @czoperxp- w której pracowni kupiłeś tą przelotkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 jeśli masz 100% rację to zostałem wprowadzony w błąd...jedynie zostaje mi wymienić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 U Pana Kawalca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 U Pana Kawalca... i zapłaciłeś 30zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Chyba nie wierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Dokładnie tyle ..całe 30zł...dzwoniąc jakieś 3 godz wcześniej z pytaniem czy jest taka...już czekała zapakowana w woreczek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Chyba nie wierzę. Nie mam żadnych powodów by wprowadzać kogokolwiek w błąd...po prostu potrzebuje info czy to na pewno jest sic.. okazuje się że nie jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Mnie to wygląda na XPLT, załączam zdjęcie. Akurat moja to wersja chrome... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Wielkie dzięki za fotki...zupełnie inna przelotka...Nic nie zostaje jak tylko wymiana, wielkie dzięki za pomoc pozdrawiam Czoper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 jeszcze raz dla porównania i widoczny wyraźny kolor i różnica z alconite... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 mam na kijku zamontowanego sica i dla porównania luźnego alconite...materiały z których wykonane przelotki róźnią sie zdecydowanie..ten mój pseudo fuji' jakby z gorszego materiału..takie moje odczucia.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Wielkie dzięki za fotki...zupełnie inna przelotka...Nic nie zostaje jak tylko wymiana, wielkie dzięki za pomoc pozdrawiam Czoper Przykro mi ale zakładam,że bez najmniejszego problemu gość Ci ją wymieni na właściwą. Chcę wierzyć,że to tylko pomyłka z Jego strony... Pozdrawiam i głowa do góry Nie ma problemu... będę w sobotę i podjadę...mam nadzieje ze uda się wymienić...może wezmę jakiś kijek z sic na szczycie i tego alconite by mieć podstawy do wymiany żeby nie było ze sobie sam to w głowie uroiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Wszystkie przelotki Fuji SiC jakie miałem i mam są opisane tłoczonym logo Fuji a te najmniejsze i muchowe literkę F, dodatkowo na każdej jest tłoczony rozmiar np: 10; 5,5 itp.Natomiast żadna ze szczytowych( FST i TFST) nie posiadają żadnych tłoczeń, a są napewno oryginalne.GunSmoke to kolor niepowtarzalny, taki srebrzysty brąz niedo pomylenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Ja się już spotkałem z tym, że niektóre fujiki są tak przelane czarnym lakierem, ze wybitej literki F nie widać. Ale to raczej nie w tym przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 tak, ale mowa o SiC'ach a te nie są malowane na czarno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Witam, a ja powiem tak s-6ka ALPSA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Panowie...w związku z tym,że jutro odwiedzę pracownie , czy ktoś jeszcze może na 100% potwierdzić że NIE jest to fuji sic?? narazie mam jedną konkretną odp od kolegi w.d.wobler , że na pewno nie jest to SIC...czy ktoś jeszcze może się pod tym podpisać...po prostu chce mieć pewność... Wielkie dzięki za zainteresowanie i odpowiedzi pozdrawiam Czoper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Na bank s-6, zaraz włożę fotkę mojej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 4 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 tak to jest ta sama przelotka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 6 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2011 Oglądałem dziś S6-ki na stoisku Fishing Art , na bank masz taką przelotkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Czekała Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Dzień Dobry Zapytanie do kolegów jakiej firmy to przelotka i czy do dostanie Polsce. Te przelotki są zamontowane w karpiowej wędce SHIMANO BEASTMASTER AX 12 -300 T/C FISH PLAYING. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Wygląda na seymo ale głowy nie dam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Czekała Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 Wielkość i budowa podobna do Fuji MN rozmiar 30. Seymo raczej nie znakuje przelotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi