Damian111oneeleven Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 kije greys'a też są zbrojone w przelotki na których wybita jest taka S'ka.. trochę niewyraźne foto ale identycznie to oznaczenie wygląda.to są podobno jakieś sic(tak zapewnia producent) tyle że też nie podaje co to za marka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 1 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2011 (edytowane) ... Edytowane 21 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Pytanie od kolegiOn obstawia:- Fuji alconite BLAG- Fuji SIC NSGMoże Wam uda się coś powiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 WitamZ tą czarną ramką to raczej nie fuji sic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Przepoleruj pierścień i spróbuj wstawić fotkę. Na razie to misie Fuji BOG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Zdjęcie trochę niewyrazne i do tego zrobione z lampą.Rzeczywisty kolor przelotki może się różnić.Być może to alu oxide.Ale żeby stwierdzić czy to w ogóle Fuji ,trzeba spruć przelotkę i zobaczyć grawerkę na ramce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Dzięki Panowie, jutro będą dalsze zdjecia może i wymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Mam podobną w swoim spinie,nie wiem czy to dokładnie to samo,zaraz zrobię Ci fotkę i sam zdecydujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Robione po ciemku telefonem bo nic lepszego pod ręką nie mam ale myślę że wystarczy,i co myślisz? Ta moja chyba trochę dłuższą stopkę ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mari Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Kuba, czy nie byłoby prościej po prostu zajechać z tym sprzętem do Krzyśka Zielińskiego, albo jemu zadać takie pytanie przez e-mail?Wiem, że Kraków to wielkie miasto jest, ale chyba nie aż tak wielkie, żeby po całym świecie przez forum szukać odpowiedzi na to pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pstrągman Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Robione po ciemku telefonem bo nic lepszego pod ręką nie mam ale myślę że wystarczy,i co myślisz? Ta moja chyba trochę dłuższą stopkę ma... Ooo.. sic titanium ,takie przelotki każdy by chciał mieć przy swoim kiju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Jaki problem, zamawia np. w pracowni Pstrągman, płaci za tytany i se ma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harvi Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Witam.Mialem problemy z kontem i poprosilem Kube o zamieszczenie tematu, dzieki. Wedka pochodzi z pewnej ''pracowni'' z ktora ciezko jest sie obecnie skontaktowac.Kij znajduje sie w Sztokholmie wiec pokazanie jej komus w Krakowie jest lekko problematyczne. Dostalem namiar na sklep wedkarski ktory powinien rozwiazac moj problem. ==> PstragmanCzy w razie ew. problemow z identyfikacja przelotki bede mogl niepokoic Ciebie na Priva ?? Dzieki wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł84 Opublikowano 5 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2011 Owszem jak koledzy mówią jest to przelotki FUJI z serii Y rozmiar 8 z tego co widze tylko lekko przegięta (świadonie bądź też nie)przez urzytkownika wedziska.. Ale to nie SIC tylko ALCONITE widać to doskonale choćby po tym że pierścień jest czarny i inaczej się mieni niż SIC Ponadto FUJI właśnie pierścień ALCONITE oprawia w czarne i srebrne ramki A ramki SIC mają kolor szary - gun-smoke i goły nie malowany tytanowy Kolega poniżej przesłął Ci foto przelotki nr8 SICa w tytanie z seri Y czyli 2klasy lepszą :)Także Twoja to jednoznacznie Fuji alconite BLAG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darc Opublikowano 8 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 ZdzisławWiedziałem, że gdzieś głęboko mam w swoich archiwach tą informację. No i wreszcie dokopałem się.http://www.whxingtai.com/cp/html/?60.html Chyba nawet taką przelotkę znalazłem.Niestety obawiam się, że w Polsce są one niedostępne.Darc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł84 Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Wiele kijów różnych marek jest zbrojone w przelotki z tą charakterystyczną eSką Miałem z nimi styczność nie raz. Ja też podejrzewam że to jakaś skośnooka produkcja, ogólnie trzymają nawet przyzwoita jakość Jaka firma dokładnie je robi nie wiem ale musiałbym się zapytać jednej osoby która może wiedzieć coś na ten temat Jedno jest pewne to napewno nie Fuji Rozmiar z tego co widzę raczej spory 30-40 jak mniemam, wygląda na przelotkę z dolnika więc raczej 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darc Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Panowie,Oświećcie mnie do czego mozna zastosować taką przelotkę? http://www.castawayrods.com/home/index.php?page=shop.product _details&flypage=flypage.tpl&product_id=432&cate gory_id=65&option=com_virtuemart&Itemid=10065Pozdrawiamdarc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Ano...do spinningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darc Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 przeedytowałem link.otwórzcie fotkę, dość ciekawie to wygląda, ale moim zdaniem mocno ograniczy zasięg.darc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Według Hamerykańców wręcz przeciwnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Mam wrażenie że było już o tym na forum, ten system pojawił sie chyba ze 2-3 lata temu, jak dotąd raczje sie nie upowszechnił Rzutowo jak rzutowo, ale zastanawiam się jak to sie sprawdza podczas holu ryby - de facto mamy tu przelotkę zamontowaną na przelotce, w tym momencie nie wiem czy był ryzykował siłowy hol na przykład trzebaby to wiązć do ręki i obadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darc Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 @Friko,generalnie masz rację, że to już kilka lat temu było, ale takiej konstrukcji jeszcze nie widziałem darcP.S. Co do wytrzymałości, to może bym się i nie obawiał, bo sama idea moim zdaniem nadaje się jedynie do cienkich linek, a co za tym idzie nie przenosi zbyt dużych sił zarówno na przelotkę jak i sam blank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2012 Właśnie w tym sensie pisałem, że jeśli juz to raczej wydaje mi się to patent do kijków najwyżej M/ML. Ciekawe jak to wagowo wychodzi w tym momencie. No bo i tak trzeba bedzie inne przelotki zamontować, zeby jakos te sily na blanku sie rozkladaly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Witam. Mam takie pytanie jaka to przelotka? Albo prościej może ktoś wie jakie przelotki posiada wędka HM62 Senso Perch 2.70m 3-15g. bo przez głupotę zgubiona została druga przelotka, może ktoś wie jaki ona ma rozmiar?pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Visegard Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 Co do tej przelotki z Ską to musi być bardzo ekonomiczna, bo i w Dragonach z serii Mystery na pierwszej przelotce taki znaczek zauważyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi