mifek Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 fotki może trochę mało wyraźne, ale... wierzę w Was jedyne co moge powiedzieć więcej to:- ramka jasna zblizona do chromu- wklad - srebrny - w przekroju trapezoidalny /-\ plaską częscią w strone linki. ponoc tanie nie sa... szczyt pomijamy bo tam klasycznie siedzi SiC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Mifek nudzisz się, że dajesz takie ciężkie zagadki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Mifek nudzisz się, że dajesz takie ciężkie zagadki . dla jednych ciężkie dla innych pewnie nie - a mnie po prostu zzera ciekawosc moge tylko dodać, że raczej nie są to jakies fabryczne sety - bo kij pochodzi z jednej z polskich pracowni (niestety RB nie kojarzy co tam montowal bo bylo to na sprzecie powierzonym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Ja takie ramki już gdzieś w sieci widziałem. ALe teź nie wiem jaka marka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 19 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Podobne są do ostatniego modelu przed DPL-ami , Pacific Bay/Amtak . Też o głęboko tłoczonej ramce .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Mam nietypowe pytanie.Czy na każdych Alconite'ach jest napis Fuji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Na podrabianych zawsze. Na najmniejszych tylko literka F na stopce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 A czy może się zdarzyć,że napis będzie pod omotką ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Tak, przy zamontowanych zawsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 pod omotka to tylko na tych mniejszych chyba, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Pamiętam,że w Team Dragonie miałem napis na ramce przelotki,tylko nie pamiętam,czy był na wszystkich przelotkach,ale nie o to mi chodzi.Otóż posiadam wędkę,która jest niby na Alconite'ach,ale żadnego napisu nie widać,dlatego zastanawiam się,czy napis może pod omotką.I jak tu sprawdzić,czy to są naprawdę Fuji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Zdjąć omotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Na malych przy szczyci jest pod omotka... Na wieksych jest na ramce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 A jaka to wędka ? Jak jakaś seryjna to może sprawdź na stronie producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 ATC II C606 18-70g 15-30lb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 ATC nie robiło fabrycznych, kto zbroił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Powiem Ci,że nie wiem.Pod opisem specyfikacji kija jest znaczek.Takie jakby skrzydło z literą F .Nad nim napis " Fine Rod",a pod "Fly Art".Szkoda,że nie ma mnie teraz w domu,to bym porobił zdjęcia i wrzucił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Moze fishing art? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Nie kojarzę kto tak oznacza. Dlaczego masz wątpliwosci co do jakości przelotek?Jeżeli ramki na dużych oznaczone są Fuji, kolor pierścienia jest ciemny, nie wpadający w brąz lub nie niebieski to powinny być Alco. Małe jeżeli mają ten sam kolor pierścienia będą taki8e same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 (edytowane) mam batsona z flyart'u i jest na alconitach fuji. Robota pierwsza klasa.zbroił go Artur Bałda Edytowane 11 Listopada 2012 przez wabik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Mam wątpliwości,ponieważ na ramkach dużych przelotek nie ma oznaczeń Fuji.Jutro może znajdę numer do gościa od,którego mam kijek.Może dowiem się prawdy i gdzie była robiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 (edytowane) to to atc z allegro w jednym kawałku ktoś mnie przebił w ostatniej sekundzieoryginalny pois pierwszego właścicielaWędka zbrojona u Artura Bałdy w Rzeszowie w 2009r. Blank ATC C606; 6`(1,83m) 15-30LB 18-70gr. Pięknie wykończona jak widać na zdjęciach. Korek portugalski, uchwyt kołowrotka Fuji, przelotki nie pamiętam albo Alconite albo SIC, ale nie FUJI, bo nie ma napisu na ramkach. Wędka z mocą pod duże szczupaki, sandacze i sumy. Do wędki dodaję tubę jak na zdjęciu. Idealnie trzyma rybę. Mało spadów. Wędka w stanie idealnym, bez wad ukrytych. Jedyne ślady urzytkowania to lekko przybrudzony korek. Preferowany odbiór osobisty. W razie pytań proszę o kontakt pod numerem 504 011 448. Życzę owocnej licytacji.czyli nie fuji może sic PacificBay Edytowane 11 Listopada 2012 przez wabik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Jak na ramkach dużycj przelotek nie ma napisu fuji to może są to poprostu zwykłe forecasty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Wabik,jaki użytkownik wystawił aukcje,którą opisujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi