wabik Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 (edytowane) on w ciągu 2 miesięcy mał 2 albo 3 właścicielihttp://allegro.pl/at...2637373330.html to pierwsza aukcja z tym kijemjakby Ci nie lażał to chętnie go przygarnę Edytowane 11 Listopada 2012 przez wabik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Nie chce być złym prorokiem, ale tu (w Rzeszowie) kilka osób zostało oszukanych właśnie na blankach i przelotkach przez tego pana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Czyli to nie są Fuji. Wabik,dzięki za link. Priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 Ale w aukcji pisze ze nie fuji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 No tak,ale ja brałem udział w innej aukcji i tam było wyraźnie napisane,że to są Alconite'y. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 a w tej pisze ze nie hehe pewnie alconite look :-) czyli jakis zamiennik moze alpsy ?? nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe_79 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Koledzy, rzućcie fachowym okiem co to za przeloteczki. Są na Seekerze, którego wystawiłem w dziale Sprzedam i opisałem, że ma Fuji SIC na szczycie i reszta Fuji Alconite. Niestety 100% pewności nie mam Fotki pstrykane ze światełkiem, w realu ciut ciemniejsze są ramki. Pomiędzy szczytową a Y-kami jest różnica w kolorze ramki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Mi to w całości wygląda na sic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ark70 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Koledzy, rzućcie fachowym okiem co to za przeloteczki. Są na Seekerze, którego wystawiłem w dziale Sprzedam i opisałem, że ma Fuji SIC na szczycie i reszta Fuji Alconite. Niestety 100% pewności nie mam Fotki pstrykane ze światełkiem, w realu ciut ciemniejsze są ramki. Pomiędzy szczytową a Y-kami jest różnica w kolorze ramki. pepe, czy ramki są czarne -lakierowane, czy może -kurcze jak no nazwać- wyglądają na "okopcone"?jesli to drugie - to na 100%sic.jest jeszcze jedna opcja ; moż byc to sic napylany tytanem ciutkę ciemniejszy od sica zwykłego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe_79 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Czarne-lakierowane na pewno nie są.Określiłbym je jako ciemne "okopcone" Na pewno szczytowa jest trochę jaśniejsza... Cóż... wygląda na to, że są to SIC'i, a ja puściłem do sprzedania jako na Alconite'ach.Gdybym wiedział to cenę ustawiłbym ciutej inną a tak musi lecieć... moja strata... dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Jak już pogoniłeś a jeszcze nie wysłałeś to montuj zgodne z opisem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe_79 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Jak już pogoniłeś a jeszcze nie wysłałeś to montuj zgodne z opisem Dobre Pewnie gdyby wyszło "odwrotnie" to trzeba by było kręcić, a tak to nikogo nie zaboli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Oj przyznaj się trochę dupa boli Pogoniłeś kija w cenie przelotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepe_79 Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 A wiesz co, że jakoś nie boli...Pobawiłem się, poużywałem, kijek mi nie leżał więc wystawiłem za 49zł mniej niż kupiłem, więc strata finansowa relatywnie niewielka, a jestem "bogatszy" o kolejne doświadczenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 A wiesz co, że jakoś nie boli...Pobawiłem się, poużywałem, kijek mi nie leżał więc wystawiłem za 49zł mniej niż kupiłem, więc strata finansowa relatywnie niewielka, a jestem "bogatszy" o kolejne doświadczenie...Też tak mam , czasami się parę złotych dołoży ale człowiek połowi i "jest bogatszy o kolejne doświadczenie..."Wie się organoleptycznie czego w przyszłości szukać, jaki sprzęt jest dla niego odpowiedni, a jakiego unikać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 A ,jak tak to gitara,za 5dych ciężko trafić choć trochę przyjemności w ciężkich czasach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 12 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2013 (edytowane) Temat zamknięty. Edytowane 14 Maja 2013 przez woblerek48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 siema Panowie od budowy wędek nie możecie zerknąć i powiedzieć jakie firmy są te przelotki.Kijek zbrojony w Polsce renomowanej pracowni i takie piękne przelotki .Ponoć to forteca ale to twierdzi ten co zbroił ten blank.Oglądałem przelotki forteca w pracowni i to na pewno nie są tej firmy,brak loga na przelotkach.Może słabe fotki wieczorkiem stawię makro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 To pytanie raczej do wróżki.Mało prawdopodobne, by ktoś poznał co to za przelotki po tych zdjęciach. Swoją drogą przelotka szczytowa jest solidnie zmasakrowana !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 (edytowane) Temat zamknięty...... Edytowane 13 Maja 2013 przez woblerek48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brando Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Witam wszystkich. Zwracam się do Was z prośbą. Czy jest jakis sposób w rozpoznaniu przelotek FUJI sic i alconite? czy jest sposób aby to rozróżnić na pierwszy rzut oka?Dziękuję z góry za odpowiedz. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz88 Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Fuji sic ma przeważnie ramke w kolorze gun smoke lub tytanowa a alconite czarną. Pierścienie tez różnią się kolorem, sic jakby jasniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brando Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Dzięki bardzo za odpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
haja1978 Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Witaj,Najprościej podstawić przelotkę pod jakąś lampkę, np. na biurku albo pod światło latarki, aluoxy będzie miało odcień brązowy, alconite będzie czarny, a sic też będzie czarny, ale będzie miał wyraźny błyszczący, srebrnawy poblask. Jeśli choć raz tak spojrzysz na różne fuji, już nigdy nie pomylisz.Poza tym kolega powyżej słusznie napisał, nie ma siców - przynajmniej ja się z takimi nie spotkałem - w ramce czarnej, podobnie jak nie spotkałem alconite w ramce gun smoke, więc to też je odróżnia, ale już spokojnie mogą być różne ringi w ramce srebrnej, złotej.PozdrawiamArek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brando Opublikowano 7 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 (edytowane) Witaj,Najprościej podstawić przelotkę pod jakąś lampkę, np. na biurku albo pod światło latarki, aluoxy będzie miało odcień brązowy, alconite będzie czarny, a sic też będzie czarny, ale będzie miał wyraźny błyszczący, srebrnawy poblask. Jeśli choć raz tak spojrzysz na różne fuji, już nigdy nie pomylisz.Poza tym kolega powyżej słusznie napisał, nie ma siców - przynajmniej ja się z takimi nie spotkałem - w ramce czarnej, podobnie jak nie spotkałem alconite w ramce gun smoke, więc to też je odróżnia, ale już spokojnie mogą być różne ringi w ramce srebrnej, złotej.PozdrawiamArekWłasnie, ta wędeczka od Ciebie ma SIC a zakupiłem jeszcze jedną, nieco dłuższą która tez miała mieć SIC a ma właśnie czarną ramkę, obawiam się że to alconite. . Edytowane 7 Lipca 2013 przez brando Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi