Tomek_N Opublikowano 20 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 ]...jeszcze zajrzę bo wątek zacny No ja mam nadzieje ze watek sie bedzie tak samo rozwijal jak inne na tym forum popularne watki, np. o pstragach lub boleniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 29 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Cos nam watek umiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Cos nam watek umiera to ja wstawię mojego największego na casta z tego roku,bo tu jego miejsce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Długość na cały podbierak predoxa,miarki nie miałem.To chyba moja życiówka była .Dla porównania fotka jakich gabarytów jest ten podbieraczek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 30 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Wow! Ale ryba! Piekna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Tomy nie dosyć że robisz piękne wobki to jeszcze łowisz na nie potwory Gratulacje. Na wiosnę zamawiam coś na bolka i klenia na środkowa Wisłę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Będzie,będzie.Robię już powoli zapasy żeby sezonu 2012 nie przesiedzieć w warsztacie tak jak tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 tomy ale to wątek kleniowy... na cholere Ty tu nam z jakimś amurem wyjeżdzasz i chłopaków straszysz a tak nieco poważniej to SZACUN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Tomy piękna babcia i piękna ta dziewczyna z otwartą klapą to 105 czy 125KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Tomy piękna babcia i piękna ta dziewczyna z otwartą klapą to 105 czy 125KM Powiem Ci że jeżdżę tym ale nie wiem ile to ma koni chyba 125.Nigdy nie miałem ciśnienia na fury ta się ostała po zaliczce a kolo się z żonką pokłócił nie odebrał kase stracił no i ja jeżdżę.Planuje sprzedać i wrócić do Berlingo jeśli chodzi o mobil wędkarski który będzie przystosowany dokłądnie i tylko do tego celu.Może będę robił takie auta dla wędkarzy a do zabawy jako że nie mam ciśnienia na bryczki może MR2,może Honda z serduszkiem R-type. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Tommy on chyba zżarł tego Twojego woblerka bo strasznie grubaśny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 9 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Na tej fotce co karczycho jest to wobler widać na siatce podbieraka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 24 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 c.d.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 19 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 No to co chlopaki, odswiezamy watek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Powinno byś w tytule wątku Jazie i Klenie castingiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Zadzialalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Tak ale dyskryminacja jakaś tylko 100kb na fotkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 20 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Sa dwie mozliwosci: 1) Zmniejsz fotke 2) Wrzuc na serwer typu www.tinypic.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 No tak wyszło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matin Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Łowienie jazi jest wspaniałym doświadczeniem, przekonałem się o tym dzięki zarażeniu się fotkami Tomy'iego super sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Hej ziomal a łowisz je na casta? Tomek_N popędź tam Kamilka do wstawiania fotek w wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matin Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Ojj niestety nie na casta, do tak delikatnego łowienia używam spina bo 1-2g nie dam rady podać moim castem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 No musze go popedzic Ja w weekend lece nad wode z castem, moze sie skusi jakis klen? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Juz wrzucam Ja juz marze o urlopie poprostu Pierw piec dni zaporowki (Edersee) a potem kilka dni w Ojczyznie i moje kleniuszki z malej rzeczki Takie w miare najautktualniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 22 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Fajowe. Te jazie to z Menu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi