Marcy- Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Od jakiegoś czasu jest nowy Gold Label. Kiedyś to była 18letnia whisky wysokiej klasy. Teraz Gold jest pomiędzy Blackiem a Greenem i nie jest oznaczona wiekowo. Ogólnie z Jasia to Green zawsze mi leżał.. 15 letnia, jedyna blended malt w serii Johnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Ja to dzisiaj, raczej z ciekawości lecz bez pożądania zaglądam do tego wątku bo ... wpadł do mnie kolega wędkarz. Odwiedziny z nocowaniem (żona moja jeszcze nie wróciła ) Pogaduszki o wszystkim przy butelce jasnego BUSHMILLS... dzisiaj usiłuje wbić sobie do łba: Robert, tak się nie traktuje szlachetnych trunków! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Od jakiegoś czasu jest nowy Gold Label. Kiedyś to była 18letnia whisky wysokiej klasy. Teraz Gold jest pomiędzy Blackiem a Greenem i nie jest oznaczona wiekowo. Ogólnie z Jasia to Green zawsze mi leżał.. 15 letnia, jedyna blended malt w serii Johnego.Tak już dokładnie to była whisky, z której najmłodszy składnik miał minimum 18 lat, bo trudno mówić o wieku whisky gdy składała się ona z ponad 40 różnych maltów.Teraz rzeczywiście produkt utracił na pozycji, a szkoda bo jak piszesz, kiedyś klasy było więcej....Niemniej nadal da się pić i Takiego zmrożonego polecam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Tak już dokładnie to była whisky, z której najmłodszy składnik miał minimum 18 lat, bo trudno mówić o wieku whisky gdy składała się ona z ponad 40 różnych maltów.Teraz rzeczywiście produkt utracił na pozycji, a szkoda bo jak piszesz, kiedyś klasy było więcej....Niemniej nadal da się pić i Takiego zmrożonego polecam. Dokładnie. Mowa tylko o najstarszym składniku, mówiąc o blended. Czarny jasiu jest dobry do coli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Dokładnie. Mowa tylko o najstarszym składniku, mówiąc o blended. Czarny jasiu jest dobry do coli Ja czarnego lubię w drinku, któy się nazywa Whisky Sauer. Akurat jego smak fajnie mi się komponuje z limonką i cukrem trzcinowym.Coli nie używam do żadnych drinków, bo cholera ma tyle cukru, że ciężko żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrontLine089 Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Dokładnie. Mowa tylko o najstarszym składniku, mówiąc o blended. Czarny jasiu jest dobry do coli Whisky z colą to chyba tylko w Polsce piją i nie wiem skąd ten nawyk Pojechałbyś do Irlandii Lub Szkocji jakbyś zamówił whisky z colą to by Cie wyśmiali Tylko woda destylowana przyjacielu spróbuj a z colą łychy już nie zmieszasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Whisky z colą to chyba tylko w Polsce piją i nie wiem skąd ten nawyk Ciekawe stwierdzeniehttps://www.google.pl/search?q=whisky+with+cola&client=ms-android-tmobile-pl&prmd=isnv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiYi_bty6DWAhVMYVAKHb_AAZIQ_AUICSgB&biw=360&bih=524 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Cześć, no a mnie Jasiu ani zielony , ani niebieski a ten bezwiekowy złoty i owszem Tomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrontLine089 Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Ciekawe stwierdzeniehttps://www.google.pl/search?q=whisky+with+cola&client=ms-android-tmobile-pl&prmd=isnv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiYi_bty6DWAhVMYVAKHb_AAZIQ_AUICSgB&biw=360&bih=524Bardzo ciekawe https://www.google.pl/search?q=whisky&client=firefox-b-ab&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwij29WQxKHWAhUqLsAKHWC-CDYQ_AUICigB&biw=1920&bih=947 Cześć, no a mnie Jasiu ani zielony , ani niebieski a ten bezwiekowy złoty i owszemTomekTo zmienił nazwe na John Daniels ?? Czy dalej ma na imię Jacek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 (edytowane) Ja to dzisiaj, raczej z ciekawości lecz bez pożądania zaglądam do tego wątku bo ... wpadł do mnie kolega wędkarz. Odwiedziny z nocowaniem (żona moja jeszcze nie wróciła ) Pogaduszki o wszystkim przy butelce jasnego BUSHMILLS... dzisiaj usiłuje wbić sobie do łba: Robert, tak się nie traktuje szlachetnych trunków! Oj tak Bushmills... muszę spróbować singla 10letniego Bardzo ciekawe https://www.google.pl/search?q=whisky&client=firefox-b-ab&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwij29WQxKHWAhUqLsAKHWC-CDYQ_AUICigB&biw=1920&bih=947 To zmienił nazwe na John Daniels ?? Czy dalej ma na imię Jacek ??Mowa o tym:http://jerkbait.pl/topic/97350-whisky-moja-żono/?p=2218847 Edytowane 13 Września 2017 przez Marcyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sayonara Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Tak trochę obok tematu. Jägermeister. Likier z 51 ziół z gór Harzu. Niemiecki. Po "polskim" dozowaniu rzygasz dalej niż rzucasz spinningiem. Ale o dziwo - niemieckie ryby biorą po tym jak głupie. Sprawdzone dzisiejszej nocy...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 (edytowane) U mnie natomiast zdecydowanie w rytmie Rock And Roll'a przez mega duże "M" Edytowane 13 Września 2017 przez sucks_one 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 (edytowane) Sam sobie mógłbym kliknąć "Lubię to" Edytowane 13 Września 2017 przez sucks_one Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorupa13 Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Oj tak Bushmills... muszę spróbować singla 10letniego Moim zdaniem nie warto . Black Bush dużo lepszy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Moim zdaniem nie warto . Black Bush dużo lepszy O widzisz każde info cenne Bushmillse niższe mi leżą i chciałem spróbować singla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 O widzisz każde info cenne Bushmillse niższe mi leżą i chciałem spróbować singla A miałeś szansę w Jastrzębiej Górze - nie dalej jak dwa tygodnie temu był festiwal whisky i to ten najlepszy w Polsce póki co.Tam można wielu rzeczy spróbować.... Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Wiem wiem ale nie było możliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Całkiem przyzwoita. Pod warunkiem że nie zostanie rozcienczona jakimś g..... typu cola czy innym. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Ktoś doradzi którą wybrać a może 2 sztuki tak do 60-70e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Ktoś doradzi którą wybrać a może 2 sztuki tak do 60-70e20170913_233230.jpgTo jak między blondynką a brunetką ale dolna półka nie nadaje się do picia , ale to kwestia gustu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Jacek doktórej od lewej to dolna półka jak dla ciebie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Moim zdaniem nie warto . Black Bush dużo lepszy black bush to moja podstawowa whiskey ( najlepsza moim zdaniem mieszana whiskey na świecie) ale 10cha jest bardzo dobra. moim zdaniem warto, bardzo delikatna w smaku, w niezłej cenie. gwarantuje ze bedzie smakować.pozdrówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Dla mnie red jest okropny , nie polecam Ale to kwestia gustu . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 No moim zdaniem też.Poczytałem o nich i padnie na zieloną lub Platinum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Za Platinium teraz wszedł 18YO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi