Konstanty Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 A ja dziś taki zestaw dla koneseróf: Złota Locha i Cola Oryginal z Biedry, i wchodzi jak ta lala ... ale ja się dopiero uczę jak chcesz poczuć smaki, różnice itd. - tu już lepiej dolej trochę wody... ps: wlej colę do gara, odparuj wodę - zajrzyj na dno... ;-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Wieź proszę i nie komplikuj ... spożywania łychy za 30 zeta 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 armeńskie!!! nie amerykańskie - fuuuj ;-)Aaaaaa widzisz.... Trzecia szklanka Cardhu 15Y zrobiła swoje i takiej literówki nie uznałem.Rany - co to jest armeńskie whisky... Skąd to się bierze? No poza Armenią ooooffffffkors 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 I ja dzisiaj to "cudo" w rozcieńczeniu z CC degustuję by trzymać jasność umysłu ... tak jak Daniel, pakuję się na piątkowy wypad dziwię się... nie lepiej zrobić sobie np. pigwówkę?przynajmniej wiadomo, co jest w środku ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Aaaaaa widzisz.... Trzecia szklanka Cardhu 15Y zrobiła swoje i takiej literówki nie uznałem.Rany - co to jest armeńskie whisky... Skąd to się bierze? No poza Armenią ooooffffffkors Kolego, nie pij tyle ;-)armeńska BRANDY ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Kolego, nie pij tyle ;-)armeńska BRANDY ;-) w Szwecji nie ma? http://www.araratpolska.pl/index2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Kolego, nie pij tyle ;-)armeńska BRANDY ;-)To mnie przerasta Zawsze i nawet na trzeźwo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Wieź proszę i nie komplikuj ... spożywania łychy za 30 zeta zaprawdę powiadam Ci - blended to nie jest whiskyto marketing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 ..."To mnie przerasta Zawsze i nawet na trzeźwo :)"...dzięki Daniel 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 dziwię się... nie lepiej zrobić sobie np. pigwówkę?przynajmniej wiadomo, co jest w środku ;-)Pigwówka jak pigwówka .Najlepsza jest na własnych śliwkach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 niezła też ta whisky tylko - na Neptuna - bez coli i innych takich;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Pigwówka jak pigwówka .Najlepsza jest na własnych śliwkach.ja rok temu miałem wysyp mirabelekmorzepozbierałem, sfermentowały... dalej wieciewrzuciłem do słoja zwęglone szczapki dębu, dodałem trawy żubrówkii wyszło ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Temat jest jednak o whisky i uprasza się o trzymanie się wspomnianego meritum. Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 (edytowane) a rok temu miałem wysyp mirabelekmorzepozbierałem, sfermentowały... dalej wieciewrzuciłem do słoja zwęglone szczapki dębu, dodałem trawy żubrówkii wyszło ;-) I po co to piszesz, skoro nawet nie wiemy gdzie mieszkasz , czyli gdzie mamy przyjechać i sprawdzić?! Edytowane 23 Września 2017 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 (edytowane) A ja dzisiaj po "hamsku" ballantines w wersji Brasil.... Z babami pije Ale nie trunek robi robotę... A towarzystwo... Pozdrawiam, Tomasz eS Edytowane 23 Września 2017 przez Tomasz eS 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 (edytowane) A ja dzisiaj po "hamsku" ballantines w wersji Brasil.... Z babami pije Pozdrawiam, Tomasz eS E tam. Tak też da się pić ;-) Tapatalknięte z komórki Edytowane 23 Września 2017 przez Dano^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 ,,,a "baby" jakie? (chcesz o ty porozmawiać?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 E tam. Tak też da się pić ;-) Tapatalknięte z komórkiHak pisałem wyżej... Nie trunek jest najważniejszy (jego jakość) a towarzystwo... Co do pań.... Pozdrawiam, Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 A ja dzisiaj po "hamsku" ballantines w wersji Brasil.... Z babami pije Ale nie trunek robi robotę... A towarzystwo...Pozdrawiam, Tomasz eSja Tobie Tomaszu powiadamTy nie pij tegoTy polej i zliż;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 jedyna taka!, o smaku "wędzonym"torfowa, lekko słodkawaniepowtarzalna i w dobrej cenie w PLnigdy wcześniej takiego trunku nie piłemktoś podzieli moją opinię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Ostatni, którego piję.... I z całej rodziny jednak chyba najsłabszy.Nie zmienia faktu, że aż tyle torfu w whisky nie lubię. Po trzeciej szklaneczce już nie mam siły na więcej.No ale to tylko odczucia ;-) Moje własne Tapatalknięte z komórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 niezła też ta whisky tylko - na Neptuna - bez coli i innych takich;-)Kompletnie nie mój smak... kompletnie. Doceniam klasę ale nie chcę tego kolejny raz w ustach : ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Ostatni, którego piję.... I z całej rodziny jednak chyba najsłabszy.Nie zmienia faktu, że aż tyle torfu w whisky nie lubię.Po trzeciej szklaneczce już nie mam siły na więcej.No ale to tylko odczucia ;-) Moje własne Tapatalknięte z komórkico kto lubija bardzo; ale degustacyjnie, nie hurtowo ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 Kompletnie nie mój smak... kompletnie. Doceniam klasę ale nie chcę tego kolejny raz w ustach : )no i dobrze! a jakie whisky Kolega lubi najbardziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 23 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2017 jedyna taka!, o smaku "wędzonym"torfowa, lekko słodkawaniepowtarzalna i w dobrej cenie w PLnigdy wcześniej takiego trunku nie piłemktoś podzieli moją opinię?Dla mnie nie do przejścia.Narazie pozostanę przy łagodnych dla podniebienia JDM, Nikka np. Polecam: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi