Dano-G Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Po 12 h leżakowania w zamrażarce czerwony Walker zamarzł.Wiele wódek czy whisky zamarznie. Taki urok zamrażarek - czasem w jednym konkretnym miejscy tylko jak położysz, czasem w każdym.Nie doszukiwałbym się tu podstępu, chyba że Jasiu z Wólki Kosowskiej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Po 12 h leżakowania w zamrażarce czerwony Walker zamarzł.To znaczy, że zamrażarka za mocno mrozi Też kiedyś taką miałem. 45% potrafiła zamrozić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 To wiem, ale z natury jestem ciekawski więc podejrzewam, że i tak kupię aby mieć własną opinię Wiesz BOB jaki jest mój stosunek do picia whisky z colą. W tym przypadku zaopatrz się w znaczną jej ilość A bardziej serio - naprawdę szkoda forsy ! Tu masz opinię fachowca http://www.milerpije.pl/alkohol-wieczoru-25-golden-loch-whisky-z-biedronki.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Dziś piłem aberlour 12yo.Również polecam???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Wiesz BOB jaki jest mój stosunek do picia whisky z colą. W tym przypadku zaopatrz się w znaczną jej ilość A bardziej serio - naprawdę szkoda forsy ! Tu masz opinię fachowca http://www.milerpije.pl/alkohol-wieczoru-25-golden-loch-whisky-z-biedronki.htmlZaraz, zaraz. Ja o zupie (12lat) w Wy o d...e, która tylko z dużą Cola daje się wypić Mam nadzieję i ciekawość czy między lochą za 30 i za 70 jest jakaś różnica ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Zaraz, zaraz. Ja o zupie (12lat) w Wy o d...e, która tylko z dużą Cola daje się wypić Mam nadzieję i ciekawość czy między lochą za 30 i za 70 jest jakaś różnica ?Jest,40 plnów 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Wiesz BOB jaki jest mój stosunek do picia whisky z colą. W tym przypadku zaopatrz się w znaczną jej ilość A bardziej serio - naprawdę szkoda forsy ! Tu masz opinię fachowca http://www.milerpije.pl/alkohol-wieczoru-25-golden-loch-whisky-z-biedronki.htmlRecenzja dotyczy 3 letniej a nie tej czarnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Mea culpa ! Ale, wybaczcie, nadal nie dam się przekonać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Marcinie, trzeba być otwartym na nowe doświadczenia. Nie przekreślajmy w ciemno ...ktoś musi spróbować! Czemu ja?! czemu nie?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Próbuj Robert, ale zachwytu nie wróżę Raz spróbowałem, więcej nie powtórzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Bartek, wiesz, że wyszedł wiersz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Bo ja taki jestem Mickiewicz Adam, co wierszem gadam i nic nie czuję jak mi się rymuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Witam Panowie Na stare lata robię się wybredny.TO jest moja whisky...i z niej nie zrezygnuje... Jest droga, ale każda kropelka tej whisky jest warta swojej ceny..Spróbujcie..https://swiat-whisky.sklep.pl/single-malt-whiskey/1898-the-quiet-man-8yo-single-malt-40-07-l.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konstanty Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 zajrzyjcie Panowie:http://whiskymywife.pl/ pasjonaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Chyba BOB'owi degustacja się udała bo głosu nie daje, ani o wrażeniach nie pisze. A swoją drogą żeby whisky nazwać "Złota Locha" Chyba tak się to tłumaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 :lol: :lol: To ze szkockiego dialektu "jezioro" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Niemożliwe ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Się nie odzywam bo mam taką zajefajną migrenę (jak niektórzy mówią "łeb napie...la?), że się koniakiem kuruję. A to w "nietemacie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Dzisiaj w Tesco była promocja 1 l/25 pln Wymiotło wszystko przed piątą rano. Da się wypić sauté Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszannopol13 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Tego speciala da radę wypić. A jak to mój znajomy mówi: "sie przeleje w lepszejsze szkło i wypijo" Wysłane z mojego H60-L04 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 (edytowane) Się nie odzywam bo mam taką zajefajną migrenę (jak niektórzy mówią "łeb napie...la?), że się koniakiem kuruję. A to w "nietemacie" Ty się BOB głupio nie tłumacz ! To żadna migrena tylko wczoraj wypiłeś całą flaszkę "Złotej Lochy" i dlatego łeb Cię boli ! Koniak ? To rozumiem ! Już wieszcz coś o wybijaniu klina klinem mówił o ile pamietam.. A może to nie wieszcz tylko jakiś panie Arystoteles alibo ten co w beczce siedział... No własnie w beczce , ciekawe czemu ? Edytowane 24 Listopada 2017 przez Marcin Rafalski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Ty się BOB głupio nie tłumacz ! To żadna migrena tylko wczoraj wypiłeś całą flaszkę "Złotej Lochy" i dlatego łeb Cię boli ! Koniak ? To rozumiem ! Już wieszcz coś o wybijaniu klina klinem mówił o ile pamietam..Jaka jakość taki kac czytaj migrena???????????????????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Czuje się jak z tej beczki ... łyżka dziegciu (oszczędźcie mnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Robert tylko ta locha to beczki na oczy nie widziała???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 24 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Robuś jestem z tobą, ja ją w mordę a ona mnie o krawężnik.Zdrówka życzy byniek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi