godski Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 Mi bardzo podchodzą wszystkie z beczek po rumie. Tak jest i w tym przypadku. Po prostu lubię ten dość charakterystyczny posmak. Z drugiej strony ten po porto jest z tych trzech najciekawszy...A mnie z tych trzech najlepiej wchodzi White, później Porto a tego posmaku rumu nie lubię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Wczoraj kupiłem Dewar's White, którą tak polecacie.Smaczna, ale jej kremowość, słodycz i kwiatowość wydaje mi się aż zbyt podbita. Dobra aby polać sobie dwa razy i wypić bez lodu, więcej może i będzie dobrze wchodzić, ale tylko tym co lubią słodycze.Akurat sam zaliczam się do tego grona także luz ???? Dobrze wydane 45 zł... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Dzisiaj dostałem w prezencie. Warto otwierać? Czego można sie spodziewać?Lubię sam sobie odpowiadać na pytania więc otworzyłem 8go marca. To kumulacja świąt mojej żony... Dzień Kobiet, jej imieniny i międzynarodowy dzień rudych Baaardzo nam pasuje. Zacnie uczciliśmy ten dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeoAmator Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Lubię sam sobie odpowiadać na pytania więc otworzyłem 8go marca. To kumulacja świąt mojej żony... Dzień Kobiet, jej imieniny i międzynarodowy dzień rudych Baaardzo nam pasuje. Zacnie uczciliśmy ten dzień Ale żeby od 8 do 13 Trzymało, aż sponiewierało... Późno odpowiadasz na Swoje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 (edytowane) Wczoraj kupiłem Dewar's White, którą tak polecacie.Smaczna, ale jej kremowość, słodycz i kwiatowość wydaje mi się aż zbyt podbita. Dobra aby polać sobie dwa razy i wypić bez lodu, więcej może i będzie dobrze wchodzić, ale tylko tym co lubią słodycze.Akurat sam zaliczam się do tego grona także luz Dobrze wydane 45 zł...I namówiliście ... dzisiaj kupiłem A odpowiadając na wpis Adam powyżej... aby tak sie stało to nie mogłaby być jedna, skromna butelka Edytowane 13 Marca 2021 przez BOB 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Takie coś nabyłem w Biedrze. Całe 64 zł szczęscia ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Takie coś nabyłem w Biedrze. Całe 64 zł szczęscia Co kto lubi. Dla mnie tragedia. Co prawda najtańszy Single Malt ale tak ostry i wali gorzałą że i tak z colą muszę ciągnąć żeby dać radę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Co kto lubi. Dla mnie tragedia. Co prawda najtańszy Single Malt ale tak ostry i wali gorzałą że i tak z colą muszę ciągnąć żeby dać radę No trudno cena nie czyni cudów. W razie czego w odwodzie jest Jim Bean i Markers Mark???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Takie coś nabyłem w Biedrze. Całe 64 zł szczęscia ????Też się jakiś czas temu skusiłem... Niestety... Duuuużo coli trzeba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Też się jakiś czas temu skusiłem... Niestety... Duuuużo coli trzeba Ludzie kupują single Malty żeby je później mieszać z colą ????????Do coli to lepiej zwykle, najtańsze pseudo whisky. Wyjdzie taniej i smakowo podobnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 13 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2021 Ludzie kupują single Malty żeby je później mieszać z colą ????????Do coli to lepiej zwykle, najtańsze pseudo whisky. Wyjdzie taniej i smakowo podobnie...Jak Tobie lepiej to pij colę z czym chcesz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertus Opublikowano 15 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2021 (edytowane) I namówiliście ... dzisiaj kupiłem A odpowiadając na wpis Adam powyżej... aby tak sie stało to nie mogłaby być jedna, skromna butelka W piątek spijałem 15 letniego dwears'sa . Beczki po cherry i burbonie. Całkiem fajna jak na blenda i czystym sumieniem mogę polecićCena też w miarę przystępną, coś koło 150 pln Edytowane 15 Marca 2021 przez bertus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 (edytowane) Nowość w barku. Bardzo przyjemna ???? Edytowane 21 Marca 2021 przez croock 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Mój ostatni zakup 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 No dobra... Niech już będzie Dewar's Nabyłem po raz drugi i już wiem co mi w niej nie pasowało. Ma tę samą dymną nutę co Jasiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Nowość w barku. Bardzo przyjemna Tomatin to jeden z pierwszych singli na którym "uczyłem" się pić. Było to dość dawno, ale lubię co pewien czas wracać do korzeni i nadal delektować się jego charakterystycznym smakiem. Jednemu znajomemu tez go na początek poleciłem i również bardzo mocno mu podszedł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Mój ostatni zakupchyba ostatnio to piłem czyste z lodem, strasznie przepalona musiałem posłodzić colą z biedry... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Nowość w barku. Bardzo przyjemna O to to, bardzo przyjemna. Tylko, że ostatnio nie mogę dostać jej w ludzkich pieniądzach ( tak do 55 euro), zostały mi ostatnie dwie.... A z łagodnych to ostatnio degustowałem walijski wynalazek PENDERYN MYTH. Single ale bez oznaczenia wieku leżakowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 (edytowane) chyba ostatnio to piłem czyste z lodem, strasznie przepalona musiałem posłodzić colą z biedry...Nie był to Port Cask. Pomijam, że z lodem - mógł zepsuć smak Edytowane 21 Marca 2021 przez Paprykarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Otrzymałem w prezencie butelczynę Singleton'a 12, da się to wypić bez domieszek? Czy może lepiej dorzucić/dolać coś "zmiękczającego" smak, a może nawet zmieniającego whisky w colę z domieszką whisky? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Przejdźmy na priv. Dam Ci adres do wysyłki ... co się będziesz męczył z cola z biedry, chrzczoną taką "łychą" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Otrzymałem w prezencie butelczynę Singleton'a 12, da się to wypić bez domieszek? (...)Jak najbardziej. Jak dla mnie standardowy łagodny speysider. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 21 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2021 Nabyłem po raz drugi i już wiem co mi w niej nie pasowało. Ma tę samą dymną nutę co Jasiu...No jak najbardziej ma, choć nie jest tak nachalna jak w JW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Przejdźmy na priv. Dam Ci adres do wysyłki ... co się będziesz męczył z cola z biedry, chrzczoną taką "łychą" Cytując z Jerkbaitowej giełdy "stanę drugi w kolejce" ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 Przejdźmy na priv. Dam Ci adres do wysyłki ... co się będziesz męczył z cola z biedry, chrzczoną taką "łychą" no nie mogłem pozwolić żeby stało w barku, jeszcze ktoś inny by to wypił 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi