Skocz do zawartości

Whisky, moja żono

coma

Rekomendowane odpowiedzi

Mi bardzo podchodzą wszystkie z beczek po rumie. Tak jest i w tym przypadku. Po prostu lubię ten dość charakterystyczny posmak. Z drugiej strony ten po porto jest z tych trzech najciekawszy...

A mnie z tych trzech najlepiej wchodzi White, później Porto a tego posmaku rumu nie lubię.

• Like 1

Wczoraj kupiłem Dewar's White, którą tak polecacie.Smaczna, ale jej kremowość, słodycz i kwiatowość wydaje mi się aż zbyt podbita. Dobra aby polać sobie dwa razy i wypić bez lodu, więcej może i będzie dobrze wchodzić, ale tylko tym co lubią słodycze.Akurat sam zaliczam się do tego grona także luz ???? Dobrze wydane 45 zł...

• Like 1

Dzisiaj dostałem w prezencie. Warto otwierać? Czego można sie spodziewać?

Lubię sam sobie odpowiadać na pytania więc otworzyłem 8go marca. To kumulacja świąt mojej żony... Dzień Kobiet, jej imieniny i międzynarodowy dzień rudych  ;)  :D  :D  :D

Baaardzo nam pasuje. Zacnie uczciliśmy ten dzień :)  :good:

Lubię sam sobie odpowiadać na pytania więc otworzyłem 8go marca. To kumulacja świąt mojej żony... Dzień Kobiet, jej imieniny i międzynarodowy dzień rudych  ;)  :D  :D  :D

Baaardzo nam pasuje. Zacnie uczciliśmy ten dzień :)  :good:

Ale żeby od 8 do 13 Trzymało, aż sponiewierało... Późno odpowiadasz na Swoje pytanie.

Wczoraj kupiłem Dewar's White, którą tak polecacie.Smaczna, ale jej kremowość, słodycz i kwiatowość wydaje mi się aż zbyt podbita. Dobra aby polać sobie dwa razy i wypić bez lodu, więcej może i będzie dobrze wchodzić, ale tylko tym co lubią słodycze.Akurat sam zaliczam się do tego grona także luz Dobrze wydane 45 zł...

I namówiliście ... dzisiaj kupiłem ;)  :D

post-52107-0-78709900-1615635767_thumb.jpg

A odpowiadając na wpis Adam powyżej... aby tak sie stało to nie mogłaby być jedna, skromna butelka ;)  :P

Edytowane przez BOB
  • Like 3

I namówiliście ... dzisiaj kupiłem ;)  :D

A odpowiadając na wpis Adam powyżej... aby tak sie stało to nie mogłaby być jedna, skromna butelka ;)  :P

W piątek spijałem 15 letniego dwears'sa . Beczki po cherry i burbonie. Całkiem fajna jak na blenda i czystym sumieniem mogę polecić

Cena też w miarę przystępną, coś koło 150 pln

Edytowane przez bertus
  • Like 1

Nowość w barku.

Bardzo przyjemna

Tomatin to jeden z pierwszych singli na którym "uczyłem" się pić. Było to dość dawno, ale lubię co pewien czas wracać do korzeni ;) i nadal delektować się jego charakterystycznym smakiem. Jednemu znajomemu tez go na początek poleciłem i również bardzo mocno mu podszedł.

• Like 1

Nowość w barku.

Bardzo przyjemna

O to to, bardzo przyjemna. Tylko, że ostatnio nie mogę dostać jej w ludzkich pieniądzach ( tak do 55 euro), zostały mi ostatnie dwie.... A z łagodnych to ostatnio degustowałem walijski wynalazek PENDERYN MYTH. Single ale bez oznaczenia wieku leżakowania