hi tower Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Mój dzisiejszy zakup [foto]Bardzo udany zakup 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio83 Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2021 Zacny trunek .Dziś kupiłem 2 sztuki za 150 ziko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 1 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 (edytowane) A mi wpadła w ręce w Lidlu edycja limitowana JW 12yo higlands origin. Ciekawostką jest ze nie jest to typowy blend, ale blended malt w którym pierwsze skrzypce gra Clynelish i faktycznie mocno jest wyczuwalny.Polecam ???? Edytowane 1 Maja 2021 przez saitt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 A ja znowu w temacie bo znowu żona pozwala konsumować ????. Lepsze trunki wolę pić w towarzystwie przy długiej rozmowie, ale do takiej weekendowej wieczornej szklaneczki zadowalają mnie popularne blendy. Także tym razem powróciłem do "nudnych" podstawek i zakupiłem Grantsa Triple Wood.Teraz zastanawiam się czy Wy też podzielacie moją opinię ? A jest ona bardzo pozytywna dla tego trunku. Smak jest bardzo soczysty, w końcu nie ma sztucznej słodyczy jak Dewars, zapach taki klasyczny, czuć trochę piwnicą z myszami, ale reszta ciekawa. Jest taki pazur, charakter, nie to co grzeczny Ballantines.Dla mnie z tych podstawowych klasyków chyba najlepsza opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Grants nie jest zły, ale dla mnie trochę za ostry. Wolę Jamesona albo Famous Grouse, a nawet Bushmillsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Grants nie jest zły, ale dla mnie trochę za ostry. Wolę Jamesona albo Famous Grouse, a nawet Bushmillsa.Jak dla mnie podstawka Grants-a i Famous Grouse są blisko siebie jeśli chodzi o walory smakowe. Brak dymnych akcentów, słodko i bez wyraźnej alkoholowej "pikantności". W tym segmencie moje faworytki. Pięknie komponują się z colą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Cola jest nowoczesnym wzmacniaczem smaku - jak glutaminian w batonikach. Ja stawiam na większą ilość prób.. co wyklucza możliwość błędnej oceny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODYSEUSZ Opublikowano 9 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Jeśli chodzi o Grantsa warto spróbować edycji dojrzewających w beczkach po piwie "ale cask" i po sherry "sherry cask".Zaskakująco delikatny smak i piękny aromat.Jak dla mnie najlepsze z Grantsów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 13 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Whisky , Whiskey , Bourbon Macallan 78 YO 0,7 l (+ 74 YO, 71 YO 0.7 l każda) oferta zbiorcza Dom Whisky - Pepper.pl Wziąłem po butelce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 13 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Wziąłem po butelce Teraz tylko wymieszać z Colą i może być piękny wieczór. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 13 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 (edytowane) . Edytowane 13 Maja 2021 przez Marcin Rafalski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 13 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 (edytowane) Wziąłem po butelce Na aukcjach mozna te roczniki kupić co najmniej 3-5 tysięcy taniej... A więc przepłaciłeś Kolego Edytowane 13 Maja 2021 przez Marcin Rafalski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 13 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Na aukcjach mozna te roczniki kupić co najmniej 3-5 tysięcy taniej... A więc przepłaciłeś Kolego I tak mi po drodze wypadły i nie doniosłem nawet do domu Trudno jutro idę po nowe. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 13 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Teraz tylko wymieszać z Colą i może być piękny wieczór.Zrobiłbym to z zwykłej złośliwości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Zdróweczko ???????? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Całkiem zacny napitek . Zdróweczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Tak przy piąteczku, 63%???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 14 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2021 Jak Łzy Konika Polnego spod Sejn I czasem wielbicieli potęgi smaku, zupełnie niespodziewanie, dotyka syndrom wtyczki wyciągniętej z gniazdka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Kolejne nabytki do barku [emoji41] 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 gdzie jest promo na to mów !! ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 W biedrze dzisiaj widziałemJameson - 64,99 0,7 lTullamore - 74,99 1 lBushmills - 62,99 1 l 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 W biedrze dzisiaj widziałemJameson - 64,99 0,7 lTullamore - 74,99 1 lBushmills - 62,99 1 lWarto dodać że ten ostatni to litrowa bateria jest. Naturalnie nabyłem ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Tullamore - nie piłem. Ale dwa pozostałe to pyszniutkie ????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Tullamore - nie piłem. Ale dwa pozostałe to pyszniutkie ????.Jak pozostałe ci pasowały to tullamore bardzo Ci podpasuje, 12yo również polecam . Mi akurat bushmils nie pasuje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Tullamore - nie piłem. Ale dwa pozostałe to pyszniutkie ????.Zielony Tulamore to nic szczególnego ale 12 letni jest świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi