Konstanty Opublikowano 23 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 (edytowane) gdyby któryś z Kolegów interesował się nie tylko konsumpcją, ale też inwestycją - to można tutaj coś wyhaczyćhttps://whiskyauctioneer.com są flaszki niekoniecznie po parę tysięcy GBPmożna i za 200-300 GBP znaleźć Edytowane 23 Maja 2021 przez Konstanty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 23 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2021 Jest jeszcze Bells za 39.99 0,7 l.Kupiłem ot tak aby wyrobić sobie zdanie, tanie to i zaskakująco smaczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Warto dodać że ten ostatni to litrowa bateria jest. Naturalnie nabyłem ????Też zakupiłem na weekend. Ale chwila zawahania była - Jameson czy Bushmills ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 24 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2021 Jameson lepszy, ale litr to litr a w język nie gryzie ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Kolejna do spróbowania [emoji41] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.B Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Moja ulubiona marka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Kolejna do spróbowania [emoji41]Bardzo zacna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Idealna na lato. Lekka zwiewna i pożywna ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 1 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2021 Daj spróbować pliiis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 Przydałoby się napić pod piątek, ostatnio trułem się Bellsem, który im dłużej leży w barku tym gorzej smakuje a zapowiadał się lepiej... Do tego przypomnienie, że tani burbon jest równie odrzucający co tania whisky (podstawowy Jim Beam, bleee).Na szczęście mam już coś sprawdzonego na lipiec a do tego oczyściłem kubki smakowe Glenmorangie Nectar D'or, podpisuję się pod tym, że to wyborna whisky. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 (edytowane) Polecam na lato w takich lekkich i zwiewnych owocowych klimatach Aultmore 12 lat. Są dostępne w Auchanach z tego co wiem. Są właśnie meega. Dominuje mocna wanilia i takie biszkopty w zalewie jabłko w-gruszkowej. Pycha ???? Edytowane 2 Lipca 2021 przez saitt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 Weekendowe.....bądź silny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonix1980 Opublikowano 18 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2021 (edytowane) Może nie Whisky ale z czystym sumieniem polecam. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Edytowane 18 Lipca 2021 przez Sonix1980 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Kolejne na próbę. Zwykły Bulleit to mój ulubieniec, teraz czas spróbować żytniego. Do tego whisky z Kraju Kwitnącej Wiśni. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Nikka bardzo udana w mojej opinii a tego Rye'a nie piłem albo nie pamiętam ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 11 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2021 (edytowane) Zna ktoś??ja dziś pierwszy raz... pozytywnie...fajny smak..polecam Edytowane 11 Sierpnia 2021 przez martek 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Kolejna do barku [emoji482] 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catrol Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Zna ktoś??ja dziś pierwszy raz... pozytywnie...fajny smak..polecam haig.jpgCałkiem ok. Na lodzie kilka niedużych dawek można przyjąć bez bólu...planując większe spożycie chyba warto sięgnąć po jakiś mikser 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Dwa tygodnie temu będąc w stolicy odwiedziliśmy z córką "Whisky in The Jar, zacząłem od Maker's Mark, poprzez Baker's a do Booker's a, zawartość alkoholu narastająca wprost proporcjonalnie do smaku, aromatu, bukietu i tu wymienionych. Mam silne postanowienie zostanę przy tych bourbon'ach na dłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Jak przy burbonach zostać to piłem ostatnio Wild Turkey 101 i to też jest smaczne, na lodzie, fajna sprawa.Jakiś czas temu wieszałem psy na podstawowym Jim Beamie, ale po kilku testach stwierdziłem, że jest super do drinków. Whisky sour i Dell Boy smakują z nim lepiej niż ze szkocką. Może Ameryki nie odkryłem, ale polecam spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Dwa tygodnie temu będąc w stolicy odwiedziliśmy z córką "Whisky in The Jar, zacząłem od Maker's Mark, poprzez Baker's a do Booker's a, zawartość alkoholu narastająca wprost proporcjonalnie do smaku, aromatu, bukietu i tu wymienionych. Mam silne postanowienie zostanę przy tych bourbon'ach na dłużej.Jak Maker's Mark Tobie zasmakował, to wspomniany przez Szymona Wild Turkey musisz spróbować obowiązkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokosz Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Jak Maker's Mark Tobie zasmakował, to wspomniany przez Szymona Wild Turkey musisz spróbować obowiązkowo. Jeszcze bym dodał " do kompletu", Evan-a Wiliams-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Z burbonów uwielbiam Buffalo Trace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Jak Maker's Mark Tobie zasmakował, to wspomniany przez Szymona Wild Turkey musisz spróbować obowiązkowo. Wild Turkey 101 jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Jak lubicie Wild Turkey 101 to następnym krokiem jest spróbowanie Wild Turkey Rare Bread????Polecam ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi