Szymon82 Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Zauważyłeś, że pijąc topowe whisky o mocy większej niż 40 % alkohol jest mniej wyczuwalny niż w tanich blendach gdzie ta moc ma wartości niższe ? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Jak lubicie Wild Turkey 101 to następnym krokiem jest spróbowanie Wild Turkey Rare Bread????Polecam ????Pychotka. Nawet coli nie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Cola zabije "prawie!" Każdy nawet najgorszy posmak berbeluchy Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu TapatalkaGówno prawda... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Zauważyłeś, że pijąc topowe whisky o mocy większej niż 40 % alkohol jest mniej wyczuwalny niż w tanich blendach gdzie ta moc ma wartości niższe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Dlatego zaznaczylem, ten sam czas maceracji I lezakowania zeby miec ten sam produkt o innym % ,mniej % smaczniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Pychotka. Nawet coli nie trzeba Obejętnie który to Wild Turkey będzie, coli tam nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2021 Gówno prawda...Odczucie subiektywne ... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Niedawno dałem się skusić, mimo że w sumie nie przepadam za udziwnieniami. Ktoś zna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Niedawno dałem się skusić, mimo że w sumie nie przepadam za udziwnieniami. Ktoś zna?Znam. Mi smakuje każda z tej marki. Jak lubisz irlandzkie to nie będziesz zawiedziony Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Z Tullamore szczególnie fajna jest ta 12 Years. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Święte słowa. Prawdziwa delicja. W dodatku kosztowałem na werandzie w Ostergotland, więc warunki wymarzone do degustacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Ślinię się na 14y.o. singla od Tullamore, ale kurczę drogawa zabawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 16 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Ślinię się na 14y.o. singla od Tullamore, ale kurczę drogawa zabawaPrzyjemności kosztują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 16 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2021 Ślinię się na 14y.o. singla od Tullamore, ale kurczę drogawa zabawaPiłem. Lubię irlandzkie, burbony czy sherry cask... ta 14stka to dla mnie przerost formy. Dokładasz kasy a moim zdaniem nie warto. 12stka to już co innego W cenie Tullamore 14stki trafi się Glenlivet 15 czy Glendronach 12 - tutaj już z niuansami można poszaleć. A jak nie szukasz niuansów to zostań przy 12 - moim zdaniem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Dziś na rozkładzie 2 szkockie single malty na literę "A" ktoś zgadnie??????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Dziś na rozkładzie 2 szkockie single malty na literę "A" ktoś zgadnie???????????Np. Ardbeg i aberfeldy chyba ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Widzę Sławku że masz obycie w temacie????Ale to nie to niestety..Jakieś inne typy co do tej parki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Widzę Sławku że masz obycie w temacie????Ale to nie to niestety..Jakieś inne typy co do tej parki?Aberlour i auchentoshan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 Aberlour i auchentoshan?Było blisko, myślę że ze 3 razem byś zgadł ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 25 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Ja dzisiaj z prezentem urodzinowym dla kumpla , a że to kumpel od dziecka to i tak kiedyś razem wypijemy ten towar ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Otworzyłem właśnie Dewarsa i smakuję ze Spritem. Dla mnie rewelacja, chociaż nie jestem tam jakimś smakoszem łiskaczy. Ale w porównaniu do znanych mi i droższych marek to zdecydowanie odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 (...) Ale w porównaniu do znanych mi i droższych marek to zdecydowanie odpowiada.A w porównaniu do których konkretnie? Bo różne marki blend-ów mają swój profil smakowy często determinowany przez jeden charakterystyczny składnik lub jego brak. Dlatego sama informacja że komuś dany blend smakuje lepiej niż "inne" marki niewiele wnosi do tematu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Bardziej mi odpowiada niż np. Grants, J. Walker, czy Ballantines. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Ja też dziś Dewars. Dla mnie to taki ekonomiczny standard. Za 45zł 0.7 nie ma co lepszego szukać choć np. w starciu z Chiwasem za ponad 100zł godnie się reprezentuje ( w mojej opinii). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Bardziej mi odpowiada niż np. Grants, J. Walker, czy Ballantines.Ciekawe... Ale luzzz. Dla mnie Dewars nie jest daleko czerwonego JW i całkiem blisko Balentyny czy też J&B. Ma wyraźnie wyczuwalny dym z torfu choć nie jest tak wulgarny jak Jaś. Do Grantsa mu daleko i tylko od gustu zależy w którą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi