Artek Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 Ciekawe... Ale luzzz. Dla mnie Dewars nie jest daleko czerwonego JW i całkiem blisko Balentyny czy też J&B. Ma wyraźnie wyczuwalny dym z torfu choć nie jest tak wulgarny jak Jaś. Do Grantsa mu daleko i tylko od gustu zależy w którą stronę.Co ciekawe? Przecież wyraźnie napisałem, że bardziej mi odpowiada. To co mi odpowiada, nie musi tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 2 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2021 (edytowane) Dewars , na początku mi smakował i równie szybko przestał . J&B Rare dla mnie zamiata wszystko co piłem z przedziału do 60 zł. Mało tego to jedna z moich ulubionych whisky .Słodka, owocowa , pięknie pachnąca . Wchodzi mega smacznie i delikatnie . Czego chcieć więcej... Edytowane 2 Października 2021 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Dewars , na początku mi smakował i równie szybko przestał .J&B Rare dla mnie zamiata wszystko co piłem z przedziału do 60 zł. Mało tego to jedna z moich ulubionych whisky .Słodka, owocowa , pięknie pachnąca . Wchodzi mega smacznie i delikatnie . Czego chcieć więcej...Muszę spróbować, w sieciówkach dostępna? Na razie w tym przedziale najlepiej mi pasuje The Famous Grouse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Muszę spróbować, w sieciówkach dostępna? Na razie w tym przedziale najlepiej mi pasuje The Famous Grouse.J&B w Lidlu jest za ok 45 pln za 0,7Wczoraj zakupiłem na spróbowanie.Famous Grouse w tym przedziale cenowym też mi najbardziej pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 A ja jakoś ostatnio namiętnie pochłaniam Jameson'a z Biedry bądź Lidla . Co na to fachowcy ? Dobry wybór ? Czego szukać w podobnym klimacie i przedziale cenowym do ośmiu dych powiedzmy ? Biorąc pod uwagę , że pasuje mi też Bushmills najzwyklejszy z sieciówek to wychodzi , że jednak irlandzkie bardziej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Bartek, miej w dupie zdanie fachowców,ważne że TOBIE smakuje 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Muszę spróbować, w sieciówkach dostępna? Na razie w tym przedziale najlepiej mi pasuje The Famous Grouse.J&B w Carrefour 49.99 , czasem Lidl lub Biedronka w zależności od ceny 45-55 zł , ale jest dosyć szeroko dostępna i w innych sklepach.Co do Jamesona to kolejna pewna , dobra pozycja i nie ma się co dziwić, że smakuje .Segment whisky weekendowej do napicia się w domku z przyjemnością bez potrzeby mieszania to dla mnie J&B i Jameson . Dodać mogę jeszcze Bushmillsa i nawet nawet pozycja - Grant's Master Blender, ale z tej czwórki i tak najlepiej smakuje mi właśnie J&B. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 (edytowane) J&B w Lidlu jest za ok 45 pln za 0,7Wczoraj zakupiłem na spróbowanie.Famous Grouse w tym przedziale cenowym też mi najbardziej pasuje.Właśnie nalałem sobie szklaneczęJ&B... i nadal wolę Famous Grouse A ja jakoś ostatnio namiętnie pochłaniam Jameson'a z Biedry bądź Lidla . Co na to fachowcy ? Dobry wybór ? Czego szukać w podobnym klimacie i przedziale cenowym do ośmiu dych powiedzmy ? Biorąc pod uwagę , że pasuje mi też Bushmills najzwyklejszy z sieciówek to wychodzi , że jednak irlandzkie bardziej ...Tullamore i Jack Daniels Edytowane 3 Października 2021 przez Artech 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 (edytowane) A Edytowane 3 Października 2021 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 (edytowane) Jack Daniels ... ja tego nie mogę pić.Kompletnie mi nie wchodzi , przereklamowany .Fajniejsze w podobnej cenie są Jim Beam Double Oak i Extra Aged. Edytowane 3 Października 2021 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 Co ciekawe? Przecież wyraźnie napisałem, że bardziej mi odpowiada. To co mi odpowiada, nie musi tobie.Ale w czym problem? Napisałem, że dla mnie to ciekawe bo niszczy moją teorie... Nic więcej. Zluzuj Chłopaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 3 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2021 (edytowane) (...) Czego szukać w podobnym klimacie i przedziale cenowym do ośmiu dych powiedzmy ? Biorąc pod uwagę , że pasuje mi też Bushmills najzwyklejszy z sieciówek to wychodzi , że jednak irlandzkie bardziej ...Dubliner, Proper 12, Tullamore, Lambay... Dużo tego nie ma w porównaniu do Szkocji Edytowane 3 Października 2021 przez hi tower 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawgas Opublikowano 4 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2021 A ja jakoś ostatnio namiętnie pochłaniam Jameson'a z Biedry bądź Lidla . Co na to fachowcy ? Dobry wybór ? Czego szukać w podobnym klimacie i przedziale cenowym do ośmiu dych powiedzmy ? Biorąc pod uwagę , że pasuje mi też Bushmills najzwyklejszy z sieciówek to wychodzi , że jednak irlandzkie bardziej ...Proponowałbym Kilbeggan. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiddoR Opublikowano 9 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 A ja dzisiaj taką dymną Port Charlotte 10yo od Bruichladdich w promocji do mojego barku kupiłem jak na początek z dymnymi tematami dla mnie bardzo przyjemna pozycja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Ktoś już oceniał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Właśnie nalałem sobie szklaneczęJ&B... i nadal wolę Famous Grouse Tullamore i Jack DanielsJa również wczoraj spróbowałem J&B i też wolę Famous Grouse. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 "Gąska" jest chyba ostrzejsza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l.berlinski Opublikowano 9 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 A ja do J&B jakoś nie mogę się skusić...BoB jak ten Dewsrsik? Piłem zwykłego White Label,Scherry oraz 12 Latka ale tego po Rumie niestety nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 9 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 Ja również wczoraj spróbowałem J&B i też wolę Famous Grouse.Ale J&B smakowała ? Jak umieszczasz ją w prywatnym rankingu ? Dla mnie z tanich whisky , rewelacja. Dzisiaj mordobicie w Stanach to trzeba czymś się uraczyć. Ostatnio żona polubiła Whisky sour to męczę tak białego Jim Beama bo mam tego w barku nadmiar.Powiem tak , pychotka ... a i pretekst jest aby samemu nie pić ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2021 (edytowane) A ja do J&B jakoś nie mogę się skusić...BoB jak ten Dewsrsik? Piłem zwykłego White Label,Scherry oraz 12 Latka ale tego po Rumie niestety nie.Test będzie chyba w poniedziałek lub dopiero za tydzień w Szwecji Edytowane 9 Października 2021 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2021 Degustacja jednak dzisiaj. Gładka, aksamitna, lekko owocowo/kwiatowo nuta. Posmaku rumowego nie wyczułem . W tym miesiącu jest w promocji w sklepie po sąsiedzku. 64 zeta. Warto 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonix1980 Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Witam. Ktoś już próbował? Właśnie dostałem i nie wiem z czym się mierzyć. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Witam.Ktoś już próbował? Właśnie dostałem i nie wiem z czym się mierzyć.Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu TapatalkaBędziesz Pan miło i smacznie zaskoczony!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiddoR Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Jeden z lepszych blendòw jakie piłem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Tylko , że to już blended malt a nie zwykły mieszaniec. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi