md30 Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Podczas prowadzenia pojazdu robić zdjęcia, to już chyba szczyt głupoty. btw"check" nieśmiało do ciebie macha. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Podczas prowadzenia pojazdu robić zdjęcia, to już chyba szczyt głupoty. btw"check" nieśmiało do ciebie macha.FOKA na gazie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonix1980 Opublikowano 20 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2021 (edytowane) Podczas prowadzenia pojazdu robić zdjęcia, to już chyba szczyt głupoty. btw"check" nieśmiało do ciebie macha.Nie podczas jazdy tylko przy rozruchu silnika wskazówki przechodzą "test" kontrolki też, a jedyne co do mnie machało to te małpki z butelki [emoji3] Więc szczyt głupoty proszę zachować dla siebie i czasem się zastanowić. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Edytowane 20 Października 2021 przez Sonix1980 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkociniak Opublikowano 22 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Nie podczas jazdy tylko przy rozruchu silnika wskazówki przechodzą "test" kontrolki też, a jedyne co do mnie machało to te małpki z butelki [emoji3] Więc szczyt głupoty proszę zachować dla siebie i czasem się zastanowić. Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu TapatalkaTest aktywuje wszystko na zegarach, a wskazówki idą równolegle mnie to zrobiłeś fotkę w czasie jazdy specjalnie nie wzrusza. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonix1980 Opublikowano 22 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2021 Test aktywuje wszystko na zegarach, a wskazówki idą równolegle mnie to zrobiłeś fotkę w czasie jazdy specjalnie nie wzrusza.Masz rację ale kontrolki są zasłonięte butelką a zegary mi tak idą jak widać. Prawdę mówiąc nie ma to znaczenia i wymiana naszych zdań też. Lepiej otworzyć ta butelkę i się napić. Oczywiście zapraszam. Na zdrowie [emoji16][emoji1634] Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2021 Chyba czas na Aldi. https://www.pepper.pl/promocje/aldi-highland-black-special-reserve-8-aged-years-blended-scotch-whisky-450346 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 2 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2021 Pozytywne opinie sprawiły, że postanowiłem sam spróbować. Bardzo pozytywne zaskoczenie - w końcu odmiana i wyczuwalny już przyjemny dym , dobrze wydane 60 zł. Nareszcie coś ciekawszego od "grzecznych" blendów w przystępnej cenie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 10 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2021 Bardo przyjemna whisky. Takie połączenie wszystkich smaków i regionów ze szczypta torfiku.Polecam ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 (edytowane) Skusiłem się na Famous Grouse, jednak lepiej mi smakuje Dewars. Edytowane 15 Listopada 2021 przez Artek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Chciałbym zrobić PIERWSZE podejście do dymnej wersji szlachetnego trunku. Polecacie coś na start? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Chciałbym zrobić PIERWSZE podejście do dymnej wersji szlachetnego trunku. Polecacie coś na start?Może coś pomiędzy i jakiś Highland? Highland Park 10 to super propozycja według mnie. Już nie tak łagodna, troszkę dębu.A typowo dymna to Laphroaig czy Talisker 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Islay Mist , którą pokazałem wyżej to bardzo dobry wybór na początek dymnej przygody.Jest to blend zbudowany na whisky Laphroaig .Dla mnie rewelacja i nie ma ryzyka przefinansowania , Auchan 60 zł . W zapachu sporo dymu z ogniska, wyczuwam w smaku mocno uwędzony bekon czy coś w ten deseń , do tego typowe szkockie klimaty.W necie dwa testy tego napitku , można poczytać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 W Biedronce jest dymny Famous ale nie próbowałem, może w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 (edytowane) Chciałbym zrobić PIERWSZE podejście do dymnej wersji szlachetnego trunku. Polecacie coś na start?Jeżeli bezkompromisowo dymna to polecam na początek przygody : taliskier 10, caol ila 12, ardbeg 10, laphroaig 10.Kolejnosc nieprzypadkowa czyli od najlagodniejszczej do najbardziej intensywnej torfowosci???? Edytowane 18 Listopada 2021 przez saitt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Jeżeli bezkompromisowo dymna to polecam na początek przygody : taliskier 10, caol ila 12, ardbeg 10, laphroaig 10.Kolejnosc nieprzypadkowa czyli od najlagodniejszczej do najbardziej intensywnej torfowosci[emoji6]No bardzo zacne trunki ale wg mnie nie jako pierwsze dymne. Oszczędź świeżakowi szoku [emoji3] ja bym polecił JW Double Black. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 W tym rzecz że często kierując się oszczędnością można się zrazić marną jakością.. Samo życie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 W tym rzecz że często kierując się oszczędnością można się zrazić marną jakością.. Samo życie ????To w takim układzie wypada polecić Lagavulin 16. Mocno dymna, jednocześnie wysoce pijalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Oj warto???? ale przeszedłbym najpierw te pierwsze. Jak się spodoba torfiak ta taka laga to już kunszt ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarek Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Fajne dymne są dostępne w dobrych cenach teraz w winnicy lidla - z kuponem wychodzi przyjemna cena, a trunki warte zachodu, np CAOL ILA DISTILLERS EDITION 43%PORT ASKAIG SINGLE MALT 8YO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2021 Nie wiem ja ostatnio czarnego Jaśka stosuje . Ale weekend się zbliża moze coś z polecanych przetestuje Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiddoR Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Nie jest to typowo dymna whisky, ale na początek może być ciekawą propozycją ze względu na to, że ten dymek jest i jest bardzo przyjemny a mowa o Benriach The Smoky Twelve. Ostatnio miałem okazję kupić w fajnej promocji (149zl) w tej cenie tym bardziej godna polecenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 (edytowane) Zobaczymy cóż to pan Conor Anthony McGregorWymyślił Edytowane 19 Listopada 2021 przez Artech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Zobaczymy cóż to pan Conor Anthony McGregorWymyślił IMG_20211119_160222.jpgBardzo ją polubiłem. Typowa irlandzka moim zdaniem, czyli lekko słodkawa. Czasem idzie trafić za 70zł. To cena bliska również mojemu faworytowi do Peppsi czyli Jamesona - tylko, że Proper Twelve lepiej wygląda i ma korek zamiast nakrętki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 Bardzo ją polubiłem. Typowa irlandzka moim zdaniem, czyli lekko słodkawa. Czasem idzie trafić za 70zł. To cena bliska również mojemu faworytowi do Peppsi czyli Jamesona - tylko, że Proper Twelve lepiej wygląda i ma korek zamiast nakrętki Czasem można kupić za 59,99???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 19 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2021 To ja zapłaciłem średnią 64,99 A pojawiła się już w dyskontach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi