md30 Opublikowano 11 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Teraz pora przetestować te kieliszki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiddoR Opublikowano 11 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Zdecydowanie wolę klimaty z Islay, aczkolwiek dla odmiany kupiłem ostatnio tego Aberlour i nie powiem, żeby mi nie smakował W takim razie pora chyba na Glenallachie lub Glendronacha bo ciekawią mnie właśnie beczki po Sherry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Zdecydowanie wolę klimaty z Islay, aczkolwiek dla odmiany kupiłem ostatnio tego Aberlour i nie powiem, żeby mi nie smakował W takim razie pora chyba na Glenallachie lub Glendronacha bo ciekawią mnie właśnie beczki po SherryAlbo coś pomiędzy z Highland, np Highland Park 12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Jak lubicie torfiak i sherry to Benromach 10yo jest sztos opcją ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Gdzieś nam temat spadł w odchłań...Takiego singla dostałem w prezencie.Na razie nic o nim nie napiszę bo nie próbowałem jeszcze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2022 Ja spróbowałem dwa ciekawe trunki . Pierwszym jest blend "na bogato" z Irlandii.Słodziutka , łatwa i bardzo pijalna whiskey - pozostawia fajny, długi finisz.Druga opcja też zacna , taka owocowa bombka. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
md30 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Mój Teeling Whiskey, jeszcze nie testowany, musi troszkę poczekać na swoją kolej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Smakowo bardzo fajnie. Lidlowska cena również sympatyczna 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 19 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2022 A u mnie m.in. takie degustacje w ubiegły weekend???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 A ja mam pytanie z nieco innej beczki Czy jest w Polsce jakiś legalny sposób żeby odsprzedać whisky?Dostałem kilka sztuk z różnych okazji, ale sam bardzo rzadko piję alkohol i tylko zalegają na półkach. Nie jest to nic wykwintnego, jakieś labele i jack daniels. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 A ja mam pytanie z nieco innej beczki Czy jest w Polsce jakiś legalny sposób żeby odsprzedać whisky?Dostałem kilka sztuk z różnych okazji, ale sam bardzo rzadko piję alkohol i tylko zalegają na półkach. Nie jest to nic wykwintnego, jakieś labele i jack daniels.Na fb zrób ogłoszenie ze porozmawiasz…???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Na fb zrób ogłoszenie ze porozmawiasz…po co ? tu już się ogłosił...... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 A ja mam pytanie z nieco innej beczki Czy jest w Polsce jakiś legalny sposób żeby odsprzedać whisky?Dostałem kilka sztuk z różnych okazji, ale sam bardzo rzadko piję alkohol i tylko zalegają na półkach. Nie jest to nic wykwintnego, jakieś labele i jack daniels. Cholera! przeoczyłem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 po co ? tu już się ogłosił......Jeśli złamałem jakiś punkt regulaminu to proszę o usunięcie posta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Jeśli złamałem jakiś punkt regulaminu to proszę o usunięcie posta.No co Ty! Dawaj ofertę (może być na priv) Zbliżają się koleżeńskie wyjazdy wędkarskie ... tam często wymagania nie są wysokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 (edytowane) Chyba nic nie złamałeś, ale nie róbcie tu bazaru, od takich rzeczy jest priv. Edytowane 6 Czerwca 2022 przez slawek_2348 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 ...tak też napisałem. Coś nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 To było raczej do następnych potencjalnych chętnych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 6 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2022 Oni już się nie liczą ... zostało przetankowane na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 7 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2022 Nie jest to nic wykwintnego, jakieś labele i jack daniels.Black Labela osobiście lubię + Ballantines 12 i już mamy dwie różne, ale smaczne szkockie , którymi tylko wydelikacone gardła , przyzwyczajone do SM będą gardziły. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 (edytowane) Dawno nic się tutaj nie dzialo..No to wędkarskiego zdrówka w klimacie 'Ajli' ???? Edytowane 30 Września 2023 przez saitt 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Islay górą ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 30 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2023 Może jeszcze dorosnę do wodorostów póki co Speyside rządzi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 1 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2023 Laga, Bunia... mmmmmmmniodzio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 9 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2023 Widzę że głównie pijacie głównie szkocką.Ja tejże nie pijam. Mieszkałem parę lat w Irlandii i tam pokochałem irlandzka whiskey.Moja ulubiona to 10 letni Bushmills i miszany Blackbush. Świetna jakość za rozsądną cenę. Z wiekiem jednak coraz bardziej smakuje mi burbon. Lubię tę moc i słodycz. Zdecydowanie moja ulubiona whiskey ostatnimi czasy Sent from my Pixel 6a using Tapatalk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi