Night_Walker Opublikowano 10 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 Cześć. W sklepie online również?Nie, trzeba bezpośrednio w salonie. Chyba że wysylka powyżej 500zl netto, to da się ogarnąć. Ja z branży, pod dalszą odsprzedaż...Nie mam dostatecznej wiedzy odnośnie butelek inwestycyjnych. A takie do odsprzedania 'za chwile' to zbadaj ceny Hampdenów, ale to tylko trop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikBP Opublikowano 10 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 Witam!Jak pijecie swoją whiskey? Ja najczęściej lubię whiskey neat albo z odrobiną wody. Szczególnie te mocniejsze whiskey dobrze smakują rozcieńczone. Lubię też koktajle.Bardzo mi smakuje old fashioned, ale mój ulubiony to whiskey sour. Dobry jest z każdą whiskey ale ja najbardziej lubię z bardziej popularnym burbonem albo żytnia whiskey ( polecam kanadyjska j.p wiser)Tutaj z burbonem :-)Na zdrowie! Sent from my Pixel 6a using TapatalkKolego podasz proporcje? Na tego drinka ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 10 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 Jasne. Jedna część simple syrup, jedna część soku z cytryny, dwie części whiskey jedno białko z jajka. Jeżeli lubimy bardziej słodko do możemy dodać jedna części triple sec. Łączymy wszytko w shakerze mieszamy przez 20 sekund, dodajemy lód i znów mieszamy przez 20 sekund, następnie wkładamy lód do szklanki i przez sitko przelewany koktajl do szklanki ( to jest ważne ażeby uzyskać fajna piankę)Na zdrowie! Sent from my Pixel 6a using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominikBP Opublikowano 10 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 Rozumiem ze cześć masz na myśli np 1 kieliszek ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 10 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 (edytowane) Część. Może być kieliszek. Zależy jak duży koktajl chcesz zrobić. Tu chodzi o proporcję Ja robię na uncję czyli ok 30g Sent from my Pixel 6a using Tapatalk Edytowane 10 Stycznia 2024 przez peresada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 10 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 ... to u ,, nas" polska miarą, czyli 50 g lub krotność... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 10 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 objętość nie ma raczej znaczenia. będziesz miał po prostu więcej do wypicia. jak pisałem wcześniej w koktajlach najważniejsza jest proporcjapozdrowka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 21 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2024 Kolejny bardzo fajny burbon. Ciekawy w smaku, słodki, owocowy, moc prawie niewyczuwalna ( 50%) smaczny i niedrogi Polecam! Sent from my Pixel 6a using Tapatalk 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paprykarz Opublikowano 22 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2024 Gdzie to sprzedają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abudam Opublikowano 22 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2024 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 23 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2024 Gdzie to sprzedają ?W mojej okolicy w monopolowym :-)Ale w Polsce też jest do kupienia Sent from my Pixel 6a using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 15 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2024 Dzisiejszy zakup [emoji41] 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 16 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2024 Przepyszny burbon. Delikatny, słodkawy, idealny do wieczornego popijania. Świetnie smakuje bez żadnych dodatków. Na chwilę obecną mój numer 1. Polecam Sent from my Pixel 7a using Tapatalk 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 4 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 Odświeżę wątek pytaniem. Potrzebuję kupić kostkarkę do lodu. Domową. Czy ktoś coś doradzi? Żebym jakiegoś badziewia nie kupił... Budżet +- 600zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 4 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2024 (edytowane) Nie wiem do czego kostkarka potrzebna, Albowiem jeśli do whisky to odradzam. Miast tego sugeruję kamienne, lub metalowe kostki wkładane do zamrażalnika ot cos takiego na przykład ale jest tego mnóstwo choćby na Allegro https://www.empik.com/kamienie-lodowe-do-drinkow-kamienne-kostki-z-aksamitnym-woreczkiem-kemis-house-of-gadgets,p1290785637,dom-i-ogrod-p?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=20302613699&utm_id=20302613699&utm_term=empik_dom_i_ogrod&gad_source=1&gclid=CjwKCAjwkJm0BhBxEiwAwT1AXDf1A5P64Wv8XV5ujSUn7DcG11rEFefKA_Io5j7P0_Z4nv5CdAj6rxoCtCUQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds Edytowane 4 Lipca 2024 przez Marcin Rafalski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 5 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 Do whisky też ale i ogólnie do schładzania i rozcieńczania napojów. Zdecydowanie kostkarka. Poczytałem trochę opinii i jak tak się wczytałem w szczegóły to te niby polecane jako świetne mają istotne wady. A to małe kostki, a to posmak metalu, głośne alarmy, w upale pierwsze kostki zaczynają się już rozpuszczać... Myślałem że może ktoś ma i coś podpowie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 5 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2024 Samej koszykarki nie polecę ale mam lodówkę Samsunga z koszykarką i to jest świetne rozwiązanie nawet na imprezach bez problemu daje radę po prostu przestawia się w opcjach na szybką produkcję lodu i w godzinę pojemnik 5l jest pełny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 7 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2024 Dzięki dzięki..Kostkarka ma być na prezent więc: Kostkarka - nie lodówka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 2 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2024 (edytowane) Próbował ktoś? Edytowane 2 Listopada 2024 przez Artek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 2 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2024 Próbował ktoś?W tej cenie z colą może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saitt Opublikowano 31 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2024 Zdróweczka i wszystkiego najdłuższego w Nowym 2025 Roku???? ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 8 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca (edytowane) https://youtube.com/shorts/VjRbCMY73gE?si=-usW6RrrwT_Xgx0c Edytowane 8 Czerwca przez SID Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 9 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca (edytowane) Jeszcze jakby "podwędzić" magicznym zielem to by pasowało Edytowane 9 Czerwca przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 9 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca (edytowane) Ale żeby tak spier...ć drinka colą zero...???? Edytowane 9 Czerwca przez Artech 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tzienkiewicz Opublikowano 9 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca A nie można po prostu kupić porządną whisky a nie to badziewie. Dobra whisky nic nie potrzebuje do smaku. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi