md30 Opublikowano 9 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca Bo tego trunku z filmu, bez coli nie da się wypić. Wysłane z mojego SM-A566B przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca (edytowane) Każdy pije jak lubi. Ja whisky czy burbona piję z colą.A Jacka lubię Edytowane 10 Czerwca przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 10 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca Każdy pije jak lubi. Ja whisky czy burbona piję z colą.A Jacka lubięPicie Burbona powinno być karane sądownie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 11 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Jacek nie taki zly, pije bez lodu nawet bo to lagodny trunek. Gentelman Jack tez jest ok ale nie ma to jak Nikka czy Suntory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziad Wodny Opublikowano 11 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca To ja od siebie polecę Kovala. Przez wiele lat byłem fanem ciężkich, "dymionych" trunków, a tu taki delikatesik deklasuje je smakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi