JayD Opublikowano 5 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2017 Tak sobie pomyslalem iz fajnie bylo by sie spotkac w realu i razem polapac,wiec mam taka propozycje,mianowicie gdyby ktorys z kolegow mial ochote poprubowac na fajnym jeziorku w moich okolicach to chetnie udostepnie nieodplatnie moje prywatne pole namiotowe.Jezioro to nazywa sie Rydzewo/k.Drawska Pom,wielkosc ok.40ha., ... 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Andrzej, szkoda, że dopiero teraz dajesz znać.Gdyby noce były cieplejsze wpadłbym z rodzinką...My skoczylibyśmy na rybki Może w przyszłym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayD Opublikowano 6 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Andrzej, szkoda, że dopiero teraz dajesz znać.Gdyby noce były cieplejsze wpadłbym z rodzinką...My skoczylibyśmy na rybki Może w przyszłym roku?Nie pomyslalem wczesniej o tym ,Jak tylko bedziesz mial ochote to dawaj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 W październiku będę w bliskiej okolicy i jak będzie mocno wiało i łowienie będzie mało przyjemne to podjadę na rekonesans z jakimś załącznikiem .O ile będzie to aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Cześć Andrzej! Ciągle nie daje mi spokoju myśl, że już się kiedyś spotkaliśmy... Byłem też nad jeziorem Rydzewskim (kilka lat temu), ale ten krajobraz ze zdjęcia jest zupełnie inny niż zapamiętałem...Jeśli będę w Drawsku, to chętnie zajadę! Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayD Opublikowano 6 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 W październiku będę w bliskiej okolicy i jak będzie mocno wiało i łowienie będzie mało przyjemne to podjadę na rekonesans z jakimś załącznikiem .O ile będzie to aktualne Super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayD Opublikowano 6 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Cześć Andrzej! Ciągle nie daje mi spokoju myśl, że już się kiedyś spotkaliśmy... Byłem też nad jeziorem Rydzewskim (kilka lat temu), ale ten krajobraz ze zdjęcia jest zupełnie inny niż zapamiętałem...Jeśli będę w Drawsku, to chętnie zajadę! Pozdrowionka!Czesc... Z tym krajobrazem to sie zgadza,wczesniej to miejsce bylo zarosniete badylami itp...A u kogo byles nad jeziorem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 A jakie są ryby (gatunki/wielkości)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayD Opublikowano 6 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Zebaty - metrowki to nie rzadkosc,piekny wegorz ,dosyc dosyc okon i bialoryb... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayD Opublikowano 6 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 (edytowane) Cześć Andrzej! Ciągle nie daje mi spokoju myśl, że już się kiedyś spotkaliśmy... Byłem też nad jeziorem Rydzewskim (kilka lat temu), ale ten krajobraz ze zdjęcia jest zupełnie inny niż zapamiętałem...Jeśli będę w Drawsku, to chętnie zajadę! Pozdrowionka!Tak to kiedys wygladalo... Edytowane 6 Września 2017 przez JayD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Nie mogę wysłać Ci priva; może masz zapchaną skrzynkę (przez chętnych na wędkowanie:)). Mógłbyś podać mi na priva nr telefonu, w celu wiadomym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
granvorka Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Ja też jestem chętny na jakieś wspólne łowy ! Pozdrawiam ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siatkaz Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Fajne miejsce. Często z dzieciakami wyskakuję pod namiocik. Trochę daleko ale może kiedyś ...Planujesz tam jakąś infrastrukturę w przyszłości, jakieś zorganizowane pole biwakowe, kemping itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Najważniejsze doprowadzić prąd i zrobic prysznice oraz kibelki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Witam Łowisko jest tez prywatne czy PZW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Napisz coś więcej o tym jeziorze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dokuś Opublikowano 6 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Czesc... Z tym krajobrazem to sie zgadza,wczesniej to miejsce bylo zarosniete badylami itp...A u kogo byles nad jeziorem?Tak to kiedys wygladalo...Tak to właśnie pamiętam. Jeszcze krowy chodziły luzem po tym terenie... Napiszę na priv u kogo byłem. Pozdrowionka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayD Opublikowano 6 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2017 Witam Łowisko jest tez prywatne czy PZW?Ani Pzw ani tez prywatne.gospodazem jest PGR... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 A jak wygląda kwestia opłat za wędkowanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 (edytowane) A jak wygląda kwestia opłat za wędkowanie ?Masz różne opcje 1,3 7,14 dni - tu jedno jezioro do wyboru. Cały sezon 1 jezioro lub 4 jeziora do wyboru .Jest jeszcze opcja ,cały rok na wszystkie jeziora spółdzielni . Edytowane 7 Września 2017 przez M a r a s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Ceny panie czyli koszty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Za darmo panie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Za darmo panie .W dziejszych czasach nawet wpi...ol nie jest za darmo ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 7 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Zebaty - metrowki to nie rzadkosc,piekny wegorz ,dosyc dosyc okon i bialoryb...Dużo lina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayD Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 W dziejszych czasach nawet wpi...ol nie jest za darmo Juz na wstepie napisalem iz miejscowka za darmo,ale wpi..ol i inne elementy sadomacho to oczywiscie juz odplatnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi