JayD Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 A jak wygląda kwestia opłat za wędkowanie ?Groszowe sprawy,ja osobiscie zawsze wybieram opcje roczna tj.40pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayD Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Juz na wstepie napisalem iz miejscowka za darmo,ale wpi..ol i inne elementy sadomacho to oczywiscie juz odplatnie P.S.Bicze,kajdanki itp. - sa do ogarniecia :lol: :lol: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayD Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Dużo lina?Lina ci Panie poddostatkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayD Opublikowano 7 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2017 Planujesz tam jakąś infrastrukturę w przyszłości, jakieś zorganizowane pole biwakowe, kemping itp?Nie,nie,nie...,to taki moj kawalek ziemi do wypoczynku w ciszy i spokoju. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 8 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 Groszowe sprawy,ja osobiscie zawsze wybieram opcje roczna tj.40pln. I o takie koszty walczylim Teraz czyli na jesieni już pewnie będzie trudno mi się wyrwać, ale jak błysną gorące promienie słoneczka na wiosnę i zaproszenie będzie aktualne to chętnie skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayD Opublikowano 8 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2017 I o takie koszty walczylim Teraz czyli na jesieni już pewnie będzie trudno mi się wyrwać, ale jak błysną gorące promienie słoneczka na wiosnę i zaproszenie będzie aktualne to chętnie skorzystam.Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayD Opublikowano 3 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2018 I o takie koszty walczylim Teraz czyli na jesieni już pewnie będzie trudno mi się wyrwać, ale jak błysną gorące promienie słoneczka na wiosnę i zaproszenie będzie aktualne to chętnie skorzystam.Odswiezam temat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayD Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Tak jako info--nie obowiazuje strefa ciszy- w promieniu 1km sa jeszcze inne fajne bajorka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aries Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Cześć kolegoPięknie się urządziłeś. Gratuluje pomysłu, miejsca i wykonania.Nie posiadamy przyczepy ni kampera.Pytanie: czy masz tam jakiś węzeł sanitarny, coś, żeby opłukać się w mydle i postawić boba, albo odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayD Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Czesc.Bedzie toitoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Intro Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2018 Elektryka jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JayD2 Opublikowano 20 Lipca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2022 Tak sobie pomyslalem iz fajnie bylo by sie spotkac w realu i razem polapac,wiec mam taka propozycje,mianowicie gdyby ktorys z kolegow mial ochote poprubowac na fajnym jeziorku w moich okolicach to chetnie udostepnie nieodplatnie moje prywatne pole namiotowe.Jezioro to nazywa sie Rydzewo/k.Drawska Pom,wielkosc ok.40ha., ...Odswiezam temat! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi