Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 (edytowane) . Edytowane 24 Czerwca 2014 przez J_J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Niepowiem bo są ciekawe artykuly a jeszcze lepsze ceny,choć niewszystkie.Chcialoby się więcej wędzisk castingowych,choć ta elitka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 czy to aby nie jest totalna lipa..?! zerknijcie poniżej: Wyprzedaz – już nie ma tych woblerków. Przy większym zamówieniu mogę zrobuic zniżke do 10 zł za sztuke. Sorry! Wojciech ZbikowskiŻbik sp. z o.o.Phone:+48 42 672 10 77fax: +48 42 672 10 78http://shop.fishing.pl/http://www.zbik.pl Sent: Thursday, August 31, 2006 10:12 AMTo: Wojciech ZbikowskiSubject: Re: zamowienie (woblery) witam, nie powiem - zaskoczyła mnie informacja o cenie (12 zł)...zgodnie z informacją o ofercie wyprzedażowej: http://www.fishing.pl/html/magazyn.html powinny kosztować 6 zł + VAT...... pozdrawiam,SP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 @Stachu He, he, niech zgadnę, masz wciąż za mało woblerów jaziowych? Ja z tej wyprzedaży jestem zadowolony. Dokupiłem 'do kolekcji' następny blank Lamiglasa @Jozek Wielkie dzięki za tego linka. Na RO zaglądam sporadycznie i bym niechybnie przegapił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Ja z tej wyprzedaży jestem zadowolony. Dokupiłem 'do kolekcji' następny blank Lamiglasa Hehe, ja tez 1en wzialem...Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Zewu, nie tylko jaziowych... ale jak widać - nie udało się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Napiszcie jakie blanki kupiliście.Ja kupiłem wędkę Lamiglas cs 603.pozdrawiamMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Ja kupilem model 3,2m, do 2oz, 20LBS czyli numerycznie 1262MH z serii G1000.Byl tez bliznizcy z certified pro ale dwa razy drozszy.Byly tez lzejsze wedki tej dlugosci, warto sprobowac, na duza rzeke z brzegu jak znalazl...Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zewu Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Kupiłem Lamiglas GSH 1262M, 3,20 m. 9-21 g. Posiadam już krótszy blank o tej samej gramaturze (Lamiglas GSH 962M czyli 2,4 m.), który bardzo mi odpowiada. Z GSH 1262M będę chciał zmontować kijek na wiślane przelewy i opaski (głównie pod kątem rapki oczywiście). Batson o podobnej długości i gramaturze wydał mi się zbyt wolny, a Talon 10' MF2 zbyt mocno by wydrenował moją kieszeń. Dlatego też wyprzedaż w Krokusie bardzo mi podpasowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 WitamDzisiaj zareklamowałem mojego Lamiglasa Competitor Series cs 603.Na elementach lakierowanych (m.in.przelotki) przy deszczu lub przy dużej wilgotności powietrza pojawiają się białe plamki.Gdy wedka wyschnie plamy znikają.Właściciel KROKUSA kazał mi wysłać wędkę bezpośrednio do Lamiglasa później kombinował, że wędka jest z wyprzedaży.Wyśmiał mnie,że takich głupot nie może wpisać do reklamacji.Pomimo tego wędkę odesłałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrus33 Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Właściciel KROKUSA kazał mi wysłać wędkę bezpośrednio do Lamiglasa później kombinował, że wędka jest z wyprzedaży.Wyśmiał mnie,że takich głupot nie może wpisać do reklamacji.Pomimo tego wędkę odesłałem. Klasyka polska zero odpowiedzialności sprzedającego.....jak w przysłowiu.....sprzedam, kupię, mam Cie w dupie......wstyd Panowie z Krokusa !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Kupilem u nich Kenaia Kinga, trzeszczala przelotka. Oddalem po uzgodnieniu z nimi do przewiniecia. Wedka wrócila - przelotka trzeszczy jak trzeszczala. Dobrze ze nie wzieli za przechowanie... <_< Ale kij suma 175cm wyjal, to moze dobrze ze trzeszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 12 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2006 Mnie ubawiła cena promocyjna cykady, 9 zł Chyba się zapiszę na listę oczekujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 WitamUdało mi się wywalczyć zwrot części kwoty za naprawienie wędki, którą będę naprawiał we własnym zakresie.Nie wiem czy właściciel Krokusa do końca był przekonany, że wędka była wadliwa (co prawda nie wpływało to na wartości użytkowe tylko na estetyczne)czy po tym jak się narobiło trochę szumu oddał część pieniędzy dla świętego spokoju.Na pewno powinniśmy takie rzeczy ku przestrodze opisywać w tym celu żeby nie dać z siebie robić głupków i żebyśmy po zakupie byli traktowani tak samo jak przed zakupem.Amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbik Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Właściciel Krokusa chciał zwrócić cała zapłate za wędkę.Jednak nie wyraził Pan na to zgody.Tak wiec znowu mijamy się z prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Nie wiem co to ma do rzeczy skoro w reklamacji chciałem wymiany wędki na nową lub naprawy -po co miałem pozbywać się wędki z której jestem zadowolony.Dlaczego nie napisał Pan jeszcze, że zgodziłem się na wysłanie wędki do reklamacji do Lamiglasa.Gdyby nie złośliwość Pana pewnie bym popuścił ale po tym jak mi Pan kazał wysłać wędkę do Lamiglasa, próbował mnie Pan przekonywać że wędka jest z wyprzedaży i gwarancja się nie należy, że widocznie w moim regionie są białe deszcze i dlatego wędka ma białe plamy.Panie Żbikowski trochę szacunku dla klientów niech Pan nie traktuje ludzi swoimi kategoriami zaręczam, że to się opłaci.W podobnych przypadkach proponuję Wam porozumiewywać się w formie pisemnej wtedy będzie jasność nie będzie przekręcania faktów. Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbik Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Zostawim bez komentarza.Klient ma zawsze racje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 14 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2006 Trzeba było przed transakcją ustalić kto ma rację, klient czy admin = sprzedawca. I tak nie zostałeś najgorzej potraktowany. Mnie pan D.Ż. odmówił usunięcia MOICH zdjęć z RO twierdząc, że osoba je wystawiająca (której cofnąłem zgodę) odmówiła ich skasowania Jednocześnie usunięto informacje o tym, że jestem autorem zdjęć. D.Ż. polecił mi oddanie sprawy do sądu Nie wiem tylko czy wirtualne paserstwo jest karalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi