jamesty Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 HejaSzukam jakiegoś usztywnianego pokrowca / tubę do której się zmieści cating z przykręconym mutikiem . Czasami wkurza mnie to że muszę zawsze zbroić sprzęt na nowo. Można to przecież zrobić wcześniej w domu. Chodzi mi o długość 1.5mb na 1-2 wędki ???? Macie jakieś patenty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Tez już kiedyś się nad tym zastanawiałem. Kombinowałem z tuba od muchówki, ale tam kołowrotek jest na dole. Sadze ze powinno to być coś takiego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Masz tu jest idealny : http://allegro.onet.pl/cormoran-tuba-do-transportu-wedki-pok rowiec-i1831699168.html. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Masz tu jest idealny : http://allegro.onet.pl/cormoran-tuba-do-transportu-wedki-pok rowiec-i1831699168.html.Te generalnie za fajne nie są.Nie maja przegrody w środku, wewnątrz wyłożone są tylko jakimś materiałem podszewkowym. Dodatkowo nie pasują do wędek z krótkim dolnikiem.Ale... można go przerobić i powstaje fajna tuba/pokrowiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Gotowych raczej nie dostaniesz, przynajmniej u nas. Ale zawsze może to posłużyć jako materiał wyjściowy lub coś na wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 17 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Masz tu jest idealny : http://allegro.onet.pl/cormoran-tuba-do-transportu-wedki-pok rowiec-i1831699168.html. Też to oglądałem tylko ciekawe czy się multik zmieści????.W korbę sobie złożysz a w multiku nie. Szkoda że u mnie nigdzie tego w sklepie nie ma najlepiej jak by przymierzył może ktoś ma coś takiego low profile multik wejdzie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Morski multi może się nie zmieścić, bo tam korby giganty, ale w normalnym korby są małe i raczej nie powinno być problemu. Zresztą można napisać żeby podali rozmiary tej kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 17 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Hej już wiem spokojnie się zmieści z FM mi napisali. Wymiar samego pokrowca na korbę/multik to 17x13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi