Jarek Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Witam!Czy ktoś z forumowiczów jest może lekarzem lub ratownikiem medycznym? Przy pewnym projekcie który sobie tak powoli próbuje ruszać pojawił mi się problem i chciałbym się krótko skonsultować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian111oneeleven Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 a co, konstruujesz frankenstein'a ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 a co, konstruujesz frankenstein'a ? Boże się popłakałem,sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Napisz do mnie na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Jeśli nadal potrzebujesz pomocy, to zgłoś się na priv. Może będę potrafił pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Ku... tyle się namęczyłem z tym testem a tu na koniec sms i jeszcze nie wiadomo za ile Zwykła ściema i naciąganie ludzi na kase Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian111oneeleven Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Ku... tyle się namęczyłem z tym testem a tu na koniec sms i jeszcze nie wiadomo za ile Zwykła ściema i naciąganie ludzi na kase to już było spamowane na forum wieloktonie, jak widzisz zarejestrowany tylko po to aby link tu wcisnąć.. żałosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Rzeczywiście teraz zobaczyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 18 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Grrr, ciemnotę ludziom wciska... Test online na nowotwór - już nawet na jednym z większych ludzkich nieszczęść trzeba zarobić . Regularne i dokładne badania co jakiś czas u specjalisty, a nie g*** warte teściki. Ot, tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 No co za typek poszedł z tym tutaj http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=23473&am p;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłosić do moderatora, może Remek po ip dojdzie czy to z jednego kompa, i najwyżej do widzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 hehehe nie zdążyłem mod był szybszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 19 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi