welpa1809 Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Piękna rzecz ,cieszy oczy ????????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Piękna rzecz ,cieszy oczy .Dzisiaj miałem pierwszą jazdę po 26 latach . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 http://jerkbait.pl/topic/74459-motojerkbait/ coś było, ale umarło... Jak mój motocyklizm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Drag Star czy się mylę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Drag Star czy się mylę?Nie, Suzuki Volusia VL 800.Miał być Drag 650 ale zrezygnowałem, 1100 trochę mnie przerażał, ale co tam 300 pojemności więcej i 30lg cięższy, dałbym radę tylko suzi ma lepsze notowania jak yama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 9 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2017 Szerokości w takim razie i jak najdłużej sprzyjającej pogody. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Nie wiem co lepsze, męczenie ryb czy takie widoki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 Józek to następnym krokiem będzie wstąpienie do gangu motocyklowego i kupienie "gnata" Mój kumpel z pracy jak szedł na emeryturkę to rodzina już liczyła na niezłą odprawę około 150tys , już po cichu wydawali tą kasę a Kazik kupił sobie Harleya za 90tys a za resztę mundury skórzane, paliwo, noclegi itd i buja się po zlotach po całej Polsce. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 21 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2017 (edytowane) 20.jpgNie wiem co lepsze, męczenie ryb czy takie widoki.Józek , a na ten twój motorek "złapałeś" już coś ??? , bo ze słyszenia , wynika , że też dobrze biorą . Edytowane 21 Października 2017 przez miramar69 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 22 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2017 http://jerkbait.pl/topic/74459-motojerkbait/ coś było, ale umarło... Jak mój motocyklizm.... Można by przenieść o ile autor nie ma nic przeciwko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Józek to następnym krokiem będzie wstąpienie do gangu motocyklowego i kupienie "gnata" Mój kumpel z pracy jak szedł na emeryturkę to rodzina już liczyła na niezłą odprawę około 150tys , już po cichu wydawali tą kasę a Kazik kupił sobie Harleya za 90tys a za resztę mundury skórzane, paliwo, noclegi itd i buja się po zlotach po całej Polsce. Dobrze zrobił, sępy czekały na padlinę a padlina 'odżyła" .Dobra myśl, nad gnatem pomyślę .Józek , a na ten twój motorek "złapałeś" już coś ??? , bo ze słyszenia , wynika , że też dobrze biorą .Nawet tak nie mów, bo czasem moja panna przez ramię czyta jerka, to miałbym się z pyszna . P.s.Zaraz poproszę Moderatora o połączenie wątku, szkoda zaśmiecać nowymi, jak nowicjusz nie sprawdziłem czy nie ma już podobnego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 OK, już milczę .Szerokości .................. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 23 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2017 Tak na szybko. Młody chętnie "pomagał" przy pracach bieżących. Obecnie moto sprzedane z braku czasu na jazdę, ale kiedyś do tego wrócę. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Piękna maszyna, to kawa czy suzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fred88 Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Nie trafiłeś. Honda CBR600RR z 2005r. Naprawde sprytny motocykl. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Nie trafiłeś. Honda CBR600RR z 2005r. Naprawde sprytny motocykl. Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu TapatalkaCzyli kultowa CBR . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Trochę się jeździło czasami więcej na jednym kółku niż na dwóch a i bywało na kolanie Było fajnie jak była dobra ekipa do latania.Chłopaki posprzedawali sprzęty to i umnie rybki wskoczyły na pierwszy plan.Miło powspominać ale kiedyś wrócę do dwóch kółek.Na zdjęciach żólty GSXR 1000 K7 i biały 1000 k9 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Adrian wrócisz do jazdy, jak będziesz stary i ryby przestaną cieszyć .Tak jest u mnie, za jakie grzechy mam je kłuć dla własnej przyjemności?Wolę bezinwazyjnie, czyli motocykl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Być może ale na szose już nie wrócę.Źle się porobiło w przepisach i ta moda na kamery w puszkach motocykliści nie pomaga Człowiek młody był/jeszcze jest a i młodość ma swoje prawa.Co najdziwniejsze w tym wszystkim to to że przez tyle lat naprawiałem i serwisowałem swoje motocykle sam.Rozkręcałem,wymieniłem i czyściłem układy od których zależało moje życie i miałem do siebie zaufanie.A teraz człowiek boi się samemu rozkręcić i przesmarowac kołowrotek hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 (edytowane) Być może ale na szose już nie wrócę.Źle się porobiło w przepisach i ta moda na kamery w puszkach motocykliści nie pomaga Człowiek młody był/jeszcze jest a i młodość ma swoje prawa.Co najdziwniejsze w tym wszystkim to to że przez tyle lat naprawiałem i serwisowałem swoje motocykle sam.Rozkręcałem,wymieniłem i czyściłem układy od których zależało moje życie i miałem do siebie zaufanie.A teraz człowiek boi się samemu rozkręcić i przesmarowac kołowrotek heheNie bój żaby, ja właśnie się przygotowuję do serwisu mojego intrudera .Wymiana płynów, przegląd techniczny, ustawianie zaworów .Też kiedyś zaczynałem od kołowrotków i to czarnuchów shimano, jakoś dawałem radę .Teran na intruderku nie rozwijam więcej jak 9 dych i strachu z policją nie mam, gorzej na samochodzie :lol: . Edytowane 24 Października 2017 przez Jozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adriano Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Ja cierpię na "ale d.....ł" i właśnie tu jest największy problem.Bez klucza dynamometrycznego za serwis się nie brałem Panie Józefie apetyt rosnie w miare jedzenia dobrze się Pan rozjeździ i zacznie brakować w nadgarstku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nitror1 Opublikowano 24 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Moto wciąga jak chodzenie po bagnach . Jakoś motocykle z R na początku zawsze mi leżały. Fakt czasy się zmieniły :ph34r: , 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoloGolo Opublikowano 25 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 To jeszcze ja się dołączę Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thug Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Dziś dołączyłem do szanownego grona, właśnie zdałem egzamin na kat A. Nie obyło się bez moich błędów, ale nie zaważyło to na wyniku Z wyborem pierwszych dwóch kółek się nie spieszę, najwcześniej na przyszły sezon. Bliżej mi raczej do transalpa niż cbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek307 Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 I ja dziś też zdałem prawko kat A za pierwszym razem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi