Skocz do zawartości

Motojerkbait

grunwald1980

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Józek to następnym krokiem będzie wstąpienie do gangu motocyklowego i kupienie  "gnata"  :lol:   Mój kumpel z pracy jak szedł na emeryturkę to rodzina już liczyła na niezłą odprawę  około 150tys  , już po cichu wydawali tą kasę a Kazik kupił sobie Harleya za 90tys a za resztę mundury skórzane, paliwo, noclegi itd i buja się po zlotach po całej Polsce. :lol:

• Like 7

attachicon.gif20.jpgNie wiem co lepsze, męczenie ryb czy takie widoki.

Józek , a na ten twój motorek  "złapałeś"  już coś ???  ;) , bo ze słyszenia , wynika , że też dobrze biorą  :D  ;) .

Edytowane przez miramar69
  • Like 2

Józek to następnym krokiem będzie wstąpienie do gangu motocyklowego i kupienie  "gnata"  :lol:   Mój kumpel z pracy jak szedł na emeryturkę to rodzina już liczyła na niezłą odprawę  około 150tys  , już po cichu wydawali tą kasę a Kazik kupił sobie Harleya za 90tys a za resztę mundury skórzane, paliwo, noclegi itd i buja się po zlotach po całej Polsce. :lol:

Dobrze zrobił, sępy czekały na padlinę a padlina 'odżyła" :lol:  :lol: .

Dobra myśl, nad gnatem pomyślę :) .

Józek , a na ten twój motorek  "złapałeś"  już coś ???  ;) , bo ze słyszenia , wynika , że też dobrze biorą  :D  ;) .

Nawet tak nie mów, bo czasem moja panna przez ramię czyta jerka, to miałbym się z pyszna :D  :D .

P.s.

Zaraz poproszę Moderatora o połączenie wątku, szkoda zaśmiecać nowymi, jak nowicjusz nie sprawdziłem czy nie ma już podobnego wątku.

Trochę się jeździło :) czasami więcej na jednym kółku niż na dwóch a i bywało na kolanie :) Było fajnie jak była dobra ekipa do latania.Chłopaki posprzedawali sprzęty to i umnie rybki wskoczyły na pierwszy plan.

Miło powspominać ale kiedyś wrócę do dwóch kółek.

Na zdjęciach żólty GSXR 1000 K7 i biały 1000 k9

post-55684-0-45442100-1508845202_thumb.jpg

post-55684-0-45455900-1508845232_thumb.jpg

post-55684-0-04676400-1508845281_thumb.jpg

post-55684-0-98022900-1508845631_thumb.jpg

• Like 3

Być może ale na szose już nie wrócę.Źle się porobiło w przepisach i ta moda na kamery w puszkach motocykliści nie pomaga :) Człowiek młody był/jeszcze jest a i młodość ma swoje prawa.

Co najdziwniejsze w tym wszystkim to to że przez tyle lat naprawiałem i serwisowałem swoje motocykle sam.Rozkręcałem,wymieniłem i czyściłem układy od których zależało moje życie i miałem do siebie zaufanie.A teraz człowiek boi się samemu rozkręcić i przesmarowac kołowrotek hehe

Być może ale na szose już nie wrócę.Źle się porobiło w przepisach i ta moda na kamery w puszkach motocykliści nie pomaga :) Człowiek młody był/jeszcze jest a i młodość ma swoje prawa.

Co najdziwniejsze w tym wszystkim to to że przez tyle lat naprawiałem i serwisowałem swoje motocykle sam.Rozkręcałem,wymieniłem i czyściłem układy od których zależało moje życie i miałem do siebie zaufanie.A teraz człowiek boi się samemu rozkręcić i przesmarowac kołowrotek hehe

Nie bój żaby, ja właśnie się przygotowuję do serwisu mojego intrudera :) .

Wymiana płynów, przegląd techniczny, ustawianie zaworów :) .

Też kiedyś zaczynałem od kołowrotków i to czarnuchów shimano, jakoś dawałem radę :) .

Teran na intruderku nie rozwijam więcej jak 9 dych i strachu z policją nie mam, gorzej na samochodzie :lol:  :lol: :lol: . 

Edytowane przez Jozi

• 1 rok później...

Dziś dołączyłem do szanownego grona, właśnie zdałem egzamin na kat A. Nie obyło się bez moich błędów, ale nie zaważyło to na wyniku :)

Z wyborem pierwszych dwóch kółek się nie spieszę, najwcześniej na przyszły sezon. Bliżej mi raczej do transalpa niż cbr ;)