GoloGolo Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Teraz motongi zamiast łódek. Gratuluję i pozdrawiam. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Ja zamiast motocykli zostałem już tylko przy wędkarstwie i łódce. Można powiedzieć że kochałem jazdę na motocyklu lecz nigdy nie potrafiłem jeździć powoli, spokojnie i po trzecim przypadku gdy miałem już serce w gardle i już myślałem że z tego nie wyjdę dałem sobie spokój. Teraz mam żone, syn mi się urodził a motocykle podziwiam z daleka. Choć jak słyszę ryk silnika to aż mnie nosi???? motocykle i wędkarstwo ciągnie mnie od dziecka ale do starości zostanę na łódce. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piwoluka Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 A ja połączyłem obje pasje i już czwarty sezon tak jeżdżę na ryby. Dzięki temu docieram do trudno dostępnych wód, choć nie zawsze jest łatwo. Bez względu na to czy ryby danego dnia brały czy nie, po takiej przygodzie zawsze jestem spełniony. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek.hetflaisz Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Ja tam nie potrafię się rozstać z moja babunią, moja miłość z młodych lat ????, kiedyś jeździliśmy na dziewczyny ????, a teraz jeździmy na rybki ????. I powiem tak ☺, babunia na stare lata lekko nie ma ☺. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 A ja połączyłem obje pasje i już czwarty sezon tak jeżdżę na ryby. Dzięki temu docieram do trudno dostępnych wód, choć nie zawsze jest łatwo. Bez względu na to czy ryby danego dnia brały czy nie, po takiej przygodzie zawsze jestem spełniony. Od razu Piwoluka skojarzyłem z tym gościem https://www.youtube.com/watch?v=dT8Tv8AFogs Always alone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Fajne maszyny!????Szczególnie te bardziej mobilne w każdych warunkach pociągały mnie najmocniej...Zawsze chciałem wjechać tam, gdzie nikt nie wjedzie- w granicach rozsądku oczywiście????Wpadła Vitara.Dzielna, niezawodna, dająca mi psychiczny komfort w dojeździe na miejscówki.Czasem jeżdżę na rekonesans- by organoleptycznie je obadać.Ale i Vitara często jest bezradna.Googlemaps nie jest tak dokładne by pokazać i dojazd????Częste rozmowy z kolegą motocrossowcem i wyprawa po kolejną jego sztukę- Suzuki RM 250- były impulsem do poszukania i dla siebie czegoś????Fullcross wypełnił lukę- rekonesanse w najbardziej dzikich rewirach Rzeki.I tak wpadła Honda CR 125R- babcia bo z 1994 roku.Ale z pazurem bo przy 87kg masy generuje 41KM.????Z racji braku homologacji, dojazd czasem jest utrudniony...Ale mimo tego i tak daje dużo frajdy z jazdy...???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eluska Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 Do tej pory robiłam biżuterię albo przynęty wędkarskie być może będę musiała poszerzyć swoją ofertę o także biżuterię ... tyle tylko że motocyklową 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 taakie sobie sprawilem w zeszlym roku, powoli sie staram nie poobijac 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoloGolo Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 SV fajny, mały, lekki, zwrotny i fajnie ciągnie. Ta MZka też superowa, dzieciństwo mi się przypomniało. [emoji16] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pulsar Opublikowano 20 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2019 W moim życiu motocykle były obecne od 12 roku życia. Jakoś tak się sprawy potoczyły, że pokochałem grzebanie w nich. Od tamtego czasu miałem ich chyba ponad 10 na dłuższy czas. Tych do handlu nie wspominam W moim sercu najgłębiej utkwiły dwusuwy oraz rzadkie egzemplarze. Obecnie w moim garażu stoją:Gilera Mx-R 125 z roku 1991 - jedna z niecałego tysiąca na świecie - okropnie paskudna Czeka na lepsze czasy i gruntowną renowację. Oraz nie gorsza Hondzinka. Honda Cb-1 400cc 4 CYLINDRY 58 koni. Ciekawe czy ktoś zgadnie rok produkcji? Tylko bez oszukiwania i zerkania w internet! Przepraszam za jakość zdjęć, ale przeleciały przez messenger'a. W przyszłym roku do rodziny wpadnie coś turystycznego. Mam chrapkę na BMW F650GS, Aprilię Pegaso 650 lub starego Transalpa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Patrz za BMW 1200 bo 650-ka będzie mała .Mój kolega już narzeka, że to nie to czego oczekuje :lol: . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoloGolo Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Nie zgadam się.Do jeżdżenia solo i do tego jakis przełaj to ciężkie moto jest niewygodne.Lans na GSach jest wszechobecny ale to nie ma nic wspólnego z praktyka.Natomiast kiedy przyjdzie do jazdy z plecakiem to inna bajka. Mój Versys 650 jest genialny na solo. Niestety z plecakiem i pełnymi kuframi zatyka się dosyć znacznie.Plan na zmiane na Tracer900 albo Versys 1000 w przyszłym roku. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 Nie zgadam się.Do jeżdżenia solo i do tego jakis przełaj to ciężkie moto jest niewygodne.Lans na GSach jest wszechobecny ale to nie ma nic wspólnego z praktyka.Natomiast kiedy przyjdzie do jazdy z plecakiem to inna bajka. Mój Versys 650 jest genialny na solo. Niestety z plecakiem i pełnymi kuframi zatyka się dosyć znacznie.Plan na zmiane na Tracer900 albo Versys 1000 w przyszłym roku. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkWłaśnie o plecaka mi chodzi, kolega na to narzeka.Plecak jeszcze bagaż i ciężko na 650. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoloGolo Opublikowano 21 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2019 No nie jest lekko. [emoji16] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 Poprzedni sezon przelatałem na niezawodnej maszynie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoloGolo Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2019 A w tym roku na czym latasz? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Od tego sezonu bardziej turystycznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoloGolo Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Triumph spoko.Ja jeszcze jeden sezon na moim a za rok plan na zmianę. A dziś lecę w Tatry na 4 dni z kumplami i plecakami. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal_ Opublikowano 22 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2019 a to ja do zlotu 350 km, na co dzień jeżdżę solówką z wieloma modyfikacjami (względem orginału), kosz dopinam jak tylko robi się ślisko na drodze, sezon się nigdy nie kończy, sprzęt to rusek napędowy z silnikiem bmw r100, w papierach dniepr 12... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 15 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2024 Pochwalę się a co Powrót do Moto po 20 latach przerwy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 14 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2024 Pany jest tu ktoś ktoś moto bmw może sprawdzić po vin-ie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ide52 Opublikowano 15 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2024 Powrót do dwóch kółek po sprawdzeniu praw fizyki na własnej skórze (: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ide52 Opublikowano 15 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2024 Powrót do dwóch kółek po sprawdzeniu praw fizyki na własnej skórze (: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 18 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 Może jest na forum ktoś kto ma znajomego w salonie hondy i mógłby sprawdzić motocykl choćby pobieżnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12345 Opublikowano 1 Lutego Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego Moja "Bunia". .. i ciekawa przyczepka motocyklowo pontonowa Wysłane z mojego M2102J20SG przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi