Kuba Standera Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 HejSpotykamy się w tym roku?Bez oficjalnej organizacji, zawracania głowy, tylko na luzie kto chce, na jakiejś jednej kwaterce, pośmigać, wtrąchnąć makrelkę na ciepło z frytkami etc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WhiteWillow Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Dawajcie do Orłowa, wreszcie będę miał mo?źliwość pojawienia się na jakimkolwiek zlocie i pomoczenia nabiału w zimnej słonej wodzie bo jeszcze nie pr?łbowałem a korci niesamowicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 18 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Nie ma opcji, przyjedź do nas do Międzyzdroji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 WhiteWillow Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Wybierałem się rok temu bo miałem właściwie rzut beretem ale mimo to nie się nie udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 biorac pod uwage fakt ze sciana zachodnia poczynila juz wewnetrznie jakies tam zmowiny i przygotowania w gre wchodza glownie miedzyzdroje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wojciiech Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Jaki termin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Jaki termin? 18-20.11.2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 milupa Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Będzie jeszcze szansa się załapać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 18 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Chyba w obecnej formie, z luźnej stopy, bez organizator?łw, skrzykiwania się, zaliczek etc nie będzie problemu?Po prostu, grupa będzie nad wodą, będzie spać jak znajdzie wsp?łlne miejsce, a reszta, jak będzie chcieć, mo?źe dołączyć?Makrelek i śledzi raczej w rybiarni nie zabraknie Ja mam wielką chęc wypr?łbowac kij Switch na tym wyjeździe, mam nadzieję ze się uda.Linka, kt?łra kupiłem do armaty #10 fruwa jak szalona, mierzone 27-28 metr?łw udało się z głowatkową muchą na końcu uzyskać <_< Podobny zestaw, w klasie #7 z muszką krewetką powinien frunąć zacnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jeziorm 1 Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Witam po dłu?źszej przerwie i ogłaszam ?źe JADE z wami a gdzie to mi to tito, mogą być międzyzdroje bo ostatnio było super, zreszta popper przyjedzie i wk....i wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kryst Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Muszę zareagować. Nie ma ?źadnego zlotu. Pan Waldemar zaprosił mnie na spotkanie. PRYWATNIE. Poinformowałem moich Koleg?łw. Oni nawiązali kontakty ze swoimi Kolegami, aby połowić za szczupakiem na muchę. Wszystko ka?źdy załatwia we własnym zakresie. Spotykamy się nad wodą. To nie jest zlot. To jest spotkanie towarzyskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 szpiegu Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 miedzyzdroje czy niechorze bo moze byc problem z licencjami na park Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 19 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 A u mnie zonk, nie wiem czy przyjadę, w tym samym terminie mamy imprezę z przyjaci?łłmi nad Dunajcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bujo Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 A u mnie zonk, nie wiem czy przyjadę, w tym samym terminie mamy imprezę z przyjaci?łłmi nad Dunajcem. Komm mit uns mein Duzfreund Meerforelle und Hecht zu angeln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 19 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Ja ja, ich will, aber mein freunden will kill me if I machen so... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Ja ja, ich will, aber mein freunden will kill me if I machen so... To jacy z nich koledzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 19 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Ja ja, ich will, aber mein freunden will kill me if I machen so... To jacy z nich koledzy Dobrzy <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 nie wiem jak uczestnicy tego nieformalnego zlotu sie na to zapatruja ale: jak pewnie wiekszosc wie potrzebne jest pozwolenie OIRM na polowy w morzu. Na szczescie wazne jest przez caly rok od daty do daty. Jesli komus sie zachce powolic na terenie WOLINSKIEGO PARKU NARODOWEGO - np tzw klify - to trzeba sie jeszcze zaopatrzyc w licencje WPN - koszt ten sam mniej wiecej ale waznosc tylko do konca danego roku kalendarzowego. i tu niespodzianka. o ile OiRM mozna kupic w np w Szczecinie - dwa dni w tygodniu to juz z licencja WPN jest nieco ciekawiej.zakup tylko w mexyku i tylko we wtorki w jakis chorych godzinach... chyba 10-14 czy jakos tak. wezcie to pod uwage przed ostatecznym zaplanowaniem wyprawy. Aha i jeszcze jedno - wielu z Was pytalo mnie czy moge pomoc w zalatwieniu licencji - i tak i nie. o ile dla OiRM moge sie zerwac te godzinke w piatek np i zalatwic (choc i to nie jest latwe bo najpierw trzeba porobic przelewy a pozniej wyskoczyc po licencje) to juz w zalatwieniu WPN niestety nie pomoge bo nie mam po prostu jak wyrwac sie na caly dzien z pracy do miedzyzdrojow po licencje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Bujo Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Witam, Niestety ja i @Kryst nie będziemy nad morzem. Krzysiek kilka dni temu miał powa?źną operacje tętniaka i obecnie przebywa w szpitalu. Trzymajcie za niego kciuki. Generalnie rozmawia itd... Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Trxymam kciuki! Kryst! Wracaj do zdrowia!!! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Kuba Standera
Hej
Spotykamy się w tym roku?
Bez oficjalnej organizacji, zawracania głowy, tylko na luzie kto chce, na jakiejś jednej kwaterce, pośmigać, wtrąchnąć makrelkę na ciepło z frytkami etc?
20 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi