Skocz do zawartości
  • 0

Salmo saltus 2011?

Kuba Standera

Pytanie

20 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Chyba w obecnej formie, z luźnej stopy, bez organizator?łw, skrzykiwania się, zaliczek etc nie będzie problemu?

Po prostu, grupa będzie nad wodą, będzie spać jak znajdzie wsp?łlne miejsce, a reszta, jak będzie chcieć, mo?źe dołączyć?

Makrelek i śledzi raczej w rybiarni nie zabraknie

Ja mam wielką chęc wypr?łbowac kij Switch na tym wyjeździe, mam nadzieję ze się uda.

Linka, kt?łra kupiłem do armaty #10 fruwa jak szalona, mierzone 27-28 metr?łw udało się z głowatkową muchą na końcu uzyskać <_<

Podobny zestaw, w klasie #7 z muszką krewetką powinien frunąć zacnie

• 0

Muszę zareagować.

Nie ma ?źadnego zlotu.

Pan Waldemar zaprosił mnie na spotkanie. PRYWATNIE.

Poinformowałem moich Koleg?łw.

Oni nawiązali kontakty ze swoimi Kolegami, aby połowić za szczupakiem na muchę.

Wszystko ka?źdy załatwia we własnym zakresie.

Spotykamy się nad wodą.

To nie jest zlot.

To jest spotkanie towarzyskie.

• 0

nie wiem jak uczestnicy tego nieformalnego zlotu sie na to zapatruja ale:

jak pewnie wiekszosc wie potrzebne jest pozwolenie OIRM na polowy w morzu. Na szczescie wazne jest przez caly rok od daty do daty. Jesli komus sie zachce powolic na terenie WOLINSKIEGO PARKU NARODOWEGO - np tzw klify - to trzeba sie jeszcze zaopatrzyc w licencje WPN - koszt ten sam mniej wiecej ale waznosc tylko do konca danego roku kalendarzowego. i tu niespodzianka. o ile OiRM mozna kupic w np w Szczecinie - dwa dni w tygodniu to juz z licencja WPN jest nieco ciekawiej.zakup tylko w mexyku i tylko we wtorki w jakis chorych godzinach... chyba 10-14 czy jakos tak. wezcie to pod uwage przed ostatecznym zaplanowaniem wyprawy. Aha i jeszcze jedno - wielu z Was pytalo mnie czy moge pomoc w zalatwieniu licencji - i tak i nie. o ile dla OiRM moge sie zerwac te godzinke w piatek np i zalatwic (choc i to nie jest latwe bo najpierw trzeba porobic przelewy a pozniej wyskoczyc po licencje) to juz w zalatwieniu WPN niestety nie pomoge bo nie mam po prostu jak wyrwac sie na caly dzien z pracy do miedzyzdrojow po licencje...