marcinel Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Niestety przy transporcie uszkodził mi się kabłąk do Daiwy Ninja 2500. Zgiął się i nie idzie go wyprostować. Gdzieś w Polsce można nabyć elementy do kołowrotków Daiwa lub może jakieś osoby posiadają części zamienne ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zandermafija Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Mam daiwe revros 2500 ea. Pewnie by pasował bo to praktycznie to samo, ale pewnie cena będzie za wysoka. Jak coś PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarcinW Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Wszystkie sklepy współpracujące z serwisem daiwy będą miały tę część. Wystarczy zapytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Wszystkie sklepy współpracujące z serwisem daiwy będą miały tę część. Wystarczy zapytać Ooooo to jakaś nowość :-)Daiwa nawet serwisu w Pl nie ma a części sprzedaje????Chyba pomyliło Ci się z Shimano.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarcinW Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 Fakt, że drogo te części, ale sprzadają. Patrzymy w schemat, podajemy kod i sklep dla nas ściąga. W moim przypadku trwało to 2-3tygodnie. Muszę polecić panów ze wedkarskisprzet.pl - oni zaoferowali mi już dwukrotnie najniższą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 (edytowane) Z Plata ściągneli pewnie....każdy może sam tam zamówić.Nie chce mi się sprawdzać ale do Ninja to pewnie i tam części nie ma.Edytka: Nie ma. Patrząc na najniższe modele do których mają części to do Freams kosztuje z wysyłką ok 30 euro....Lepiej kupić nowy młynek.....www.plat.co.jp sprawdź ile sklep na Tobie zarobił :-) Edytowane 11 Września 2017 przez przemo_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MarcinW Opublikowano 11 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2017 przemo_w oni ściągali części z magazynu w DE. Patrząc na ceny innych sklepów to akurat ok 80zł zaoszczędziłem. W Plat pewnie taniej, ale to dość daleko. więc co mnie to obchodzi Zapytać o kabłąk nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi