Konstanty Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 cześć, mam pytanie: zamierzam wystawić na sprzedaż kilka pudełek z muchamiwiem, 30 dni trzeba odczekać, poczytać Regulamin, zajrzeć do FAQ-ów itd. zatem mam konkret:1. wystawiam te pudełka na innym forum muchowym w dziale Komis2. w treści tamtych ogłoszeń daję link na o_el_iks3. oraz za 30 dni w ogłoszeniu na jerkbait.pl zamieszczę informację "przedmioty wystawione również na innym forum w Komisie" to jest to łamanie Regulaminu czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Zajrzyj do regulaminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Konstanty Opublikowano 12 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 zaglądałem, nawet do FAQ-ówznalazłem taką odpowiedź Moderatora - poniżejale wolę konkretnie zapytać, bo mój przypadek jest bardziej rozbudowany (i) ogłoszenie zamieszczane jest na jerkbaicie i jednocześnie na innym portalu lub w gazecie - to jest dopuszczalne, ale ogłaszający powinien umieścić informację o treści np. " przedmiot oferuję również w innych mediach" - tak żeby potencjalni zainteresowani na jerkbaicie mogli wziąc pod uwagę że ktoś spoza forum może np. kupić wystawiany przedmiot i ze ogłoszenie może się w związku z tym stać nieaktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Crocker Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Zależy jak dokładnie działa ten komis. Niedozwolone jest wystawianie tu i na aukcjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Konstanty Opublikowano 12 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 ten Komis to nie aukcja, to forum FF z działem "Komis" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 przemow Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Rejestracja dziś i od razu giełda :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jano Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 (edytowane) przyjmij założenie, że... "nie możesz" Edytowane 12 Września 2017 przez Jano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Zajrzyj do regulaminu. Dokładnie, nijakiej zawiłości tu nie ma: 6. Na Giełdzie jerkbait.pl zakazane jest organizowanie aukcji przedmiotów, jak również zamieszczanie linków do aukcji oraz umieszczanie ogłoszeń zamieszczanych w tym samym czasie na portalach aukcyjnych (również OLX.pl). Niedozwolone jest również zamieszczanie linków do aukcji lub ogłoszeń charytatywnych. Albo OLX albo giełda na jerkbaicie, musisz się zdecydować gdzie chcesz sprzedawać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Konstanty Opublikowano 12 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 ok, dziękuję za info a przedmiot, który był na olx i jest już wycofany (zakończony bez sprzedaży) może trafić na jerkbait.pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Nie bez powodu w zacytowanym pkt. regulaminu mowa jest o przedmiotach wystawianych "w tym samym czasie"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Konstanty Opublikowano 12 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 ok, dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Konstanty
cześć,
mam pytanie: zamierzam wystawić na sprzedaż kilka pudełek z muchami
wiem, 30 dni trzeba odczekać, poczytać Regulamin, zajrzeć do FAQ-ów itd.
zatem mam konkret:
1. wystawiam te pudełka na innym forum muchowym w dziale Komis
2. w treści tamtych ogłoszeń daję link na o_el_iks
3. oraz za 30 dni w ogłoszeniu na jerkbait.pl zamieszczę informację "przedmioty wystawione również na innym forum w Komisie"
to jest to łamanie Regulaminu czy nie?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi