dziubas123 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 może trochę nie w temacie ale zapytam jaki rozmiar wam się lepiej sprawdza na okonie ES 3" czy jednak 2" ?? nie chce łapać "zawodniczych", ale się zastanawiam czy mieliście tak, że sensowne okonki ignorowały gumę 3" a ten sam kolor w 2" robił robotę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 2" robi robotę od wiosny do mniej więcej połowy września. Potem jednak 3" działają u mnie lepiej. Wolę Swing Impacty od Easy Shinerów, w sensie, moje okonie preferują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas123 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 no właśnie a np. wiosną kiedy dobrze brały na 2" próbowałeś założyć 3" i zobaczyć czy liczba brań spadnie czy wzrośnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prawie30 Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Kiedy są w szale żarcia, nie ma to znaczenia. Kiedy natomiast gryzą słabo, jakoś ufniej podchodzą do 2". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dalton Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Zainteresował mnie ten klej z linku. Znacie może jakiś inny sklep gdzie można kupić ten klej? Po moich przebojach z "przynętami świata" (prawie o sąd się oparło) nigdy więcej nic już tam nie zamówię. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Np. na stronie producenta: http://www.fishingglue.de/Soft-Bait-Glue/?XTCsid=5hmjs3ql2rvhcs011gn2brja96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dalton Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Dzięki mario za linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Witam,mam sporo lekko rozerwanych w miejscach gdzie wychodzi hak, macie jakiś patent, klej na to?pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 (edytowane) Kleję do główki/haka za pomocą abytanisuperglukropelka i używam jako nierozbieralnego zestawu dopóki nie urwę. Edytowane 12 Września 2017 przez FidoAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Kleję do główki/haka za pomocą abytanisuperglukropelka i używam jako nierozbieralnego zestawu dopuki nie urwę.tzn nadlewasz z góry klejem, w miejscu gdzie wychodzi hak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 (edytowane) Raczej przy główce ale i tam czasem podklejam jak mocno się rusza. Edytowane 12 Września 2017 przez FidoAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Kropelka normalnie kleisz To nie sa przynety ktore maja dluga trwalosc, sa dosc delikatne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Kropelka normalnie kleisz To nie sa przynety ktore maja dluga trwalosc, sa dosc delikatne.ja wiem ze są nietrwałeale często już po jednym braniu hak wychodzi wcześniej grzbietem niż był założony... pomimo że maks głęboko go umieściłem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Mój stary patent nie wszystkie gumy ze sobą współpracują.Naprawiałem i nadal naprawiam tym sposobem masę gum. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Też tak robię od dawnaaaa i jeśli się nie mylę, był cały temat właśnie temu poświęcony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Odkąd odlewam, mnie to nie "boli".Przecież są kleje dedykowane do gum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deywed12 Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Masz klej który naprawi Kaitecha? Lutownica go rozpuszcza, podobnie działają kleje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
digger Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Kleiłem kropelką i miałem podobny problem, guma "pracowała" wzdłuż całego haka i pewnie stąd powiększająca się dziura przy wyjściu haka z przynęty.Spróbowałem główek musaga hannibal, ze sprężynką wkręcaną w przynętę. Kajtki nie tylko nie zsuwaja się bo nie mają jak, ale też otwór przy wyjściu haka tak szybko mi się nie wyrabia. Jedyny minus - gumy zbrojone tymi główkami wygladaja moim zdaniem mniej naturalnie niż tradycyjnymi, jednak do tej pory przeszkadzało to tylko mi, okoniom - nie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 (edytowane) Ja używam tego, jak tylko zobaczę jakieś uszkodzenie, gumę odkładam, suszę i kleję. Polecam produkt. Kropelka sztywna jest i pęka co jeszcze bardziej niszczy gumę.http://www.fishingglue.de/ Edytowane 13 Września 2017 przez Pietruk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 no to moze być hitale sprawdzales na kaitechu?i gdzie to u nas kupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietruk Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Rok używam, naprawiam wszystkie gumy jakie mam, Keitech i Lucky John również, Kupiłem w Przynętach Świata. Ale teraz chyba nie mają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 zasłużyłeś na dobrą wódkętaki klej zwraca się po kilku wypadach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ObraFM Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Był niedawno na alle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Savage też ma klej do gum 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manmark Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 no wlasnie, tylko ktory jest lepszy do kajtków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi