Jeziorm 1 Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Hej, Potrzebuje porady jaki monitor zakupić dla syna Przeznaczenie - gra na ps4. Rozmiar 27 cali Mozliwośc montażu na ścianie. Cena czym tańszy tym lepiej max 800/900 zł ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Monitor BenQ ZOWIE XL2411 e-Sport mam i polecam. Gdyby synowi znudził się PS4 i zachciałby komputera i pogrania w sieciówki np. cs lub inne strzelanki. To te 144 hz robią robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
1ns4n1ty Opublikowano 12 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2017 Do PSA wystarczy monitor 60hz z matyryca ips ( lepsze odwzorowanie kolorow) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 IPS/PLS może i ma lepsze odwzorowanie kolorów i lepsze kąty widzenia, ale podejrzewam, że zwykłe TN ze względu na czas reakcji będzie lepsze. Chociaż 4ms w PLS też wydają się OK. Pewnie wziąłbym jakiś typowo gamingowy monitor IIYAMA. Jak nie to są tańsze Samsungi na PLS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 13 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Matko boska jakim językiem wy rozmawiacie...???? Gdybyście modele konkretne mogli podac???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 13 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2017 Monitor z matrycą TN ma gorsze odwzorowanie kolorów,ale jeżeli znudziłoby się synowi granie na PS to wtedy podłącza monitor z TN do grania sieciówek np strzelanek i wtedy te 120-144 hz robią robotę. Miałem Acera który miał 60 hz, potem kupiłem BenQ Zowie XL2411 i jak dla mnie przepaść olbrzymia. Te monitory z matrycą TN są tańsze,ale jeżeli syn chciałby zostać jakimś pro graczem w przyszłości to czas reakcji i odświeżanie to priorytet. Ja mam podany model i gram w cs go dla mnie monitor bomba. Z tym że 24 cale i raczej wątpię aby coś lepszego do 1000 zł dostać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 14 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Ja juz cs-a dawno mu zabronilem.Pro graczem raczej nie bedzie bo ja chce żeby był pro uczniem lub poprotu pro człowiekiem???? Dzieki za podpowiedzi .juz czegos szukamy. Musi byc 27 cali bo tata moze tez w cos pogra ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 14 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 "pro człowiek" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi