bartsiedlce Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Koledzy i Koleżanki. Proszę o pomoc. Jestem 10 tygodni po poważnej kontuzji stawu barkowo-obojczykowego. Dokładnie rzecz ujmując miałem zwichnięcie 3-go stopnia z zerwaniem wszystkich trzech więzadeł. Zostałem zoperowany, więzadła zostały zespolone, minęło 10 tygodni od zdarzenia. Potrzebuję poważnej porady specjalisty rehabilitanta. Staw został zespolony popręgiem Webbera.Wszystkich, którzy potrafią i zechcą pomóc proszę o kontakt na priv lub e-mail.Z góry dziękuję - Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Ech, gdybys był z Krk odesłałbym Cię do moich rehabilitantów - 3 tygodnie temu z trudem wstawałem z łózka, o kulach, dzisiaj normalnie chodzę, prawie jak przed operacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 20 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Gratuluję i życzę powrotu do normalności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 pogodaj z platynowslosym. on ma cos do czynienia z rehabilitacja. jesli sam nie pomoze to moze bedzie mogl do kogos pokierowac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 20 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Dzięki, właśnie odezwał się do mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Wreszcie rozpocząłem prawdziwą rehabilitację. Ćwiczenia bolą jak cholera, ale efekty są wyjątkowo zaskakujące. Wręcz błyskawicznie zwiększa się zakres ruchu stawu.Dziękuję serdecznie wszystkim, którzy mi pomagali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 22 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Powodzenia i szybkiego powrotuJa już śmigam jak nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi