Pytanie niby proste ale do niedzieli nie miałem nigdy niczego co pływa, była potrzeba to pożyczałem. Teraz mam Colibri 360 i mam wiosła ale lenistwo podpowiada że silnik byłby lepszym rozwiązaniem. Rzeka Bug , nie zależy mi zupełnie na wchodzeniu w ślizg, ma pływać dostojnie bo w taki wiek wszedł jego właściciel. Na czym mi zależy w/g hierarchii wartości :
1. Waga
2. Moc pozwalająca na turlanie się po wodzie .
3. Niezawodność
4. Cena
Czy może jednak elektryk ? Jeśli tak to ile tych lbs ? Bo lbs kojarzę z wytrzymałości plecionki.
Pytanie
sacha
Pytanie niby proste ale do niedzieli nie miałem nigdy niczego co pływa, była potrzeba to pożyczałem. Teraz mam Colibri 360 i mam wiosła ale lenistwo podpowiada że silnik byłby lepszym rozwiązaniem. Rzeka Bug , nie zależy mi zupełnie na wchodzeniu w ślizg, ma pływać dostojnie bo w taki wiek wszedł jego właściciel. Na czym mi zależy w/g hierarchii wartości :
1. Waga
2. Moc pozwalająca na turlanie się po wodzie .
3. Niezawodność
4. Cena
Czy może jednak elektryk ? Jeśli tak to ile tych lbs ? Bo lbs kojarzę z wytrzymałości plecionki.
Top użytkownicy dla tego pytania
21
9
9
5
Popularne dni
5 Sty
10
25 Paź
9
27 Wrz
8
13 Gru
7
Top użytkownicy dla tego pytania
sacha 21 odpowiedzi
godski 9 odpowiedzi
Tresor 9 odpowiedzi
siarq 5 odpowiedzi
Popularne dni
5 Sty 2018
10 odpowiedzi
25 Paź 2017
9 odpowiedzi
27 Wrz 2017
8 odpowiedzi
13 Gru 2017
7 odpowiedzi
Popularne posty
fonix
Pośpiech. Jak kiedyś poproszę o foto czyjegoś męża, to proszę odłączyć mnie od respiratora;)
Czechofil
Do wad dodałbym brak biegu neutral i brak zrywki - miałem ten silnik i pamietam ze miałem problem przy ataku dużej ryby jak go wyłączyć ! Walcząc z dużym sumem nie byłem w stanie wcisnąć i przytrzymać
psulek
Dodam jeszcze - skoro osiągnąłeś wiek dostojny, to pewnie nie chcesz targać dwóch akumulatorów. Zasięg na rzece w kierunku pod prąd będzie mierny. Jak szanujesz kręgosłup, to możesz pójść w 2T.
Opublikowane grafiki
107 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi