pozdrower Opublikowano 19 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2011 Witam, czy ktoś mial przyjemność badz i nie macać tego cacka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Witaj, Ja posiadam ta czarna perle, jak masz jakies pytania to napisz je w tym watku zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdrower Opublikowano 24 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Chciałbym sie dowiedziec czy nadaje sie do lowienia sandacza w przedziale 10-35gr ?? Jak ten mlynek oceniasz ?? Warty swojej ceny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Jak dla mnie mlynek bajka. Warty swej ceny na 110%. Klikajace mechanizmy jak w steezie. Buja sie super od 4gr (zadna bajka a sprawdzone) gorny zakres to okolice 60gr. Ostatnio dla jaj przypialem go do kijka 4Oz i rzucalem wobkiem 3,8gr na dobre 10 - 12m. Od razu zaznaczam ze nie jestem jakims bajkopisarzem poprostu lubie testowac swoj sprzet nierzadko w extrymalnych warunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Jak dla mnie mlynek bajka. Warty swej ceny na 110%. Klikajace mechanizmy jak w steezie. Buja sie super od 4gr (zadna bajka a sprawdzone) gorny zakres to okolice 60gr. Ostatnio dla jaj przypialem go do kijka 4Oz i rzucalem wobkiem 3,8gr na dobre 10 - 12m. Od razu zaznaczam ze nie jestem jakims bajkopisarzem poprostu lubie testowac swoj sprzet nierzadko w extrymalnych warunkach. to zaloz do Zilliona i kija 4 oz wobek 2,6 grama i rzuc na 8m. Napisz nam tu pozniej jak ci poszlo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdrower Opublikowano 24 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Moze Ty @jerzy, powiesz jak sie sprawuje Zillion i, która wersję kupić ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Moze Ty @jerzy, powiesz jak sie sprawuje Zillion i, która wersję kupić ?? ja ? czemu akurat ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdrower Opublikowano 24 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Myślałem, ze powiadasz te cacko i chcesz sie z nami podzielić swoja wiedzą w końcu o to prosze w wątku, prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Myślałem, ze powiadasz te cacko i chcesz sie z nami podzielić swoja wiedzą w końcu o to prosze w wątku, prawda ? dobry mlynek bierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdrower Opublikowano 24 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Pomogłeś, dzieki ! Może ktoś jeszcze da jakieś wskazówki np na temat hamulca badz przekladni ? Materaiłu wykonania ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pittr Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Dobra przekładnia, bierz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 24 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 @Pozdrower, bierz smialo bo mlynek naprawde swietny. Przelozenie super do opadu jak i do bolkow. Klikajace mechanizmy ulatwiaja precyzyjne ustawienie. Latwosc rzucania lrzejszymi wabikami robi z tego dosc uniwersalna maszynke. Mlynek mam sparowany z kijkiem do 1Uncji i uzywam go glownie do polowu okoni/sandaczy/szczupakow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdrower Opublikowano 25 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Rozumiem a cz jest wielka roznica miedzy wersja HL,SHL a HSHLR oprocz przełożenia no i ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi