Smaczek Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 U nas (Ziemia Lubuska) coś w tym roku jakby skuteczność jerkowania wyraźnie spadła. Zwłaszcza Slidery są dużo mniej skuteczne! Ewolucja ryb czyli samokształcenie? Czy jak?PS. Artykuł bardzo fajny, a już zdjęcia to po prostu zajawka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeeS Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 @Remek, oj mocno pracujesz na to abym kupił w końcu sprzęt jerkowy . Mimo, że mam już pierwsze doświadczenia to nadal ociągam się z podejściem do tematu na poważnie. Jeśli kolejne artykuły będą tak dobre to chyba się już nie obronię . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adasio Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Probowalem wszystkiego ...kocham jerking ...odpoczywam w trolingu popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 1 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 @Remek, oj mocno pracujesz na to abym kupił w końcu sprzęt jerkowy . Mimo, że mam już pierwsze doświadczenia to nadal ociągam się z podejściem do tematu na poważnie. Jeśli kolejne artykuły będą tak dobre to chyba się już nie obronię . Zatem za każdego sprzedanego slidera będę pobierał 0,1 PLN Muszę się zgłosić do Salmo PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 jak ja bym mial dostawac prowizje za szerzenie jerkowania, to bym sprzetu nie musial kupowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Pitt Ty szwajcarski wariacie - i tak większość wobków dostajesz w promocyjnych cenach... hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 po pierwsze primo - nie musisz mnie kapowac po drugie primo - jerkowanie to nie tylko wobki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 hahahaa zapomniałem dodać. Gdybys rzadziej łamał wędki, to też mniej kaski by szło na sprzęt. <_< <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 nie bondz taki mundry wedka zostanie wymieniona przez shimano usa, pomimo ze gwarancja skonczyla sie trzy meisiace temu, calkiem dobra obsluga klienta, jak na fabryke rowerow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rolek Opublikowano 1 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 ,,REMEK'' STOSUJĘ ŻYŁKĘ OWNERA 0,14 NA OKONIE.ZA TO SLAJDERY UZBRAJAM W KOTWICE OWNERA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Ale fakt,rzeczywiscie, jest pewna pulapka, ktora ogranicza rozwoj jerkowania. To jest myslenie o jerkowaniu przez pryzmat Slidera czy jednej wybranej firmy. Mam nadzieje, ze cykl artykolow nie pojdzie ta droga.Gumo Zgadzam się, myślę że również o to chodziło Sławkowi.Ten artykuł jest o ile mi wiadomo pomyślany jako wstępniak do dyskusji o jerkowaniu jako takim - mam nadzieje że Remkowi starczy czasu i sił żeby w takim kierunku temat rozwinąć. Początek moim zdaniem wyszedł fajnie, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Pewnie niedługo @Remek znów zagości na łamach jakiegoś czasopisma wędkarskiego. Artykuł jest konkretny jak rady Remka, dzięki którym kupiłem sprzęt zaocznie i jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Bassy, masz rację. Zapraszam do następnego WŚ tam będzie kolejny artykuł o ... (chyba mogę zdradzić ) pullbaitach. Oczywiście pisanie do czasopism to zupełnie inna bajka. Tam są straszne limity jeśli chodzi o długość tekstu i liczbę zdjęć. Na stronce to można ... sobie pofolgować. A tak przy okazji moje artykuły ukazują się regularnie, co miesiąc w WŚ już od maja PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Folguj sobie, folguj................... Czyli tworzysz coś na kształt monografii przynęt - chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Czyli tworzysz coś na kształt monografii przynęt - chyba? Niekoniecznie PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perkoz Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Witam.Bardzo fajny artykuł!!!Zastanawia mnie jakim kijem łowiłeś co to za marka i gdzie taki można kupić.Kij ma fajny uchwyt,rękojeść składany czy cóś.Jeśli możesz to napisz na priva perkoz3@op.pl Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 5 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Cześć,Wędkę, która widzisz na zdjęciu to Megabass Mepisto F7-69DG 6'9 3/8-4oz. 32lb. Wędka w jednym kawałku. Poniżej zdjęcie ze strony http://www.megabassusa.com Można ją kupić zamawiając indywidualnie z firmie Megabass. Jest to najbardziej fantatsyczna jerkówka, którą udało mi się łowić. Żadnych uwag krytycznych - po prostu Mephisto - diabeł tkwi w szczegółach. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perkoz Opublikowano 5 Września 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2006 Witam.Dzięki za szybką odpowiedż.Pytanie czy masz możliwość sprowadzić taki kij i ile by to kosztowało.Pozdrawiam.Jak zobaczyłem jakie kije robią to szczena mi opadła a mój Batson schował się do konta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Września 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2006 Cześć,Niestety nie sprowadzam takich wędek. Powody są następujące -> bardzo skomplikowana procedura realizacji zamówienia, cena (dużo opłat dodatkowych = koszty wysyłki + koszty cła + VAT - taki sprzęt musisz ubezpieczyć) i ... nerwy czy aby po drodze komuś się wędka nie spodoba lub ... czy nie pozazdrości i np. nie ukręci jakiejś przelotki. Raz to robiłem i na razie mi wystarczy. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi