szpieg Opublikowano 30 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2021 Ostatnia tegoroczna seria sandaczówek 9cm. Zarówno płytko jak i głębiej schodzące. Materiał lipa,wobki pływające. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 23 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Czwórki i piątki zarówno płyciutko jak i głębiej schodzące. Z zamysłem pod pstrągi i klenie 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenny Opublikowano 23 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Świetnie się prezentują ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 23 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Dzięki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 23 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Rzeczywiście zacne ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Są piękne dopieszczone jak tylko można. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 23 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2021 Pstrążki wymiatają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 13 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Kolejna mikro seryjka ????...Strzebelka, ślizik i lipasek. Ultra wąziutki, 5,5cm wykonane z drewna abachi. Niespełna 2 gramy wagi. Pływaki, pułap około 80cm 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Malowanie wychodzi Tobie idealnie! Uwielbiam takie naturalki.Robisz większe rozmiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 13 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Dzięki ????Teraz na tapecie będą siódemki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 13 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 I to będzie odpowiedni rozmiar. Daj znać proszę jak będą dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 13 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 (edytowane) Ok Edytowane 13 Stycznia 2022 przez szpieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Niewiem jak je malujesz ale mistrzostwo świata chetnie zobacze jak będzie pstrag i strzebla 7cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 22 Lutego 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Kolejna niewielka partia siódemek i piątek bardziej glapkoksztaltnych ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 22 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Chętnie zrobie im miejsce w moim skromnym pudełku.Piekna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 10 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Zapałeczki 5,5 cm w wersji ciernika, kiełbia i potoka. Pływające ok 2 gramy wagi materiał -drewno abachi. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 Woblery i u mnie jakimś cudem wkoncu zagościły u mnie w pudełku,poza wyglądem który jest rewelacyjny i bardzo precyzyjnie zrobiona.Ale wygląd to sprawa dalszego planu.Dla mnie 7ki pstragowe śmigają aż miło dosyc drobna praca jak na tą smukłosc przystało i z niewielkim odchyłem na boki i brak szerokiego węża którego nielubie,pomimo że ryby tak,i naprawdę dobra lotność pomimo niskiej wagi praca nawet podczas minimalnej prędkości prowadzenia jest niezaburzona i tylko odrobinę zwalnia i nie gasnie,czynią go pewna opcja w moim pudle i nawet można twichowac.I jedna rybkę ruszył do ataku ale testy bojowe jeszcze przyjda.Bardzo dobry wyrób o fajnej naturalnej pracy i teraz już tylko czas na poważne misję,I bardzo dobrze pracuje na pojedynczym haku sztuk dwie na haku nr6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 11 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 Boleń 30 cieszę się że przypadły do gustu ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolen30 Opublikowano 11 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 Bardzo przypadły do gustu i myślę że kropkom też się spodobają.Najwazniejsze że fajnie pracują na hakach i świetnie lataja niekoziołkujac itp .Myślę że niebawem dadzą pierwsze rybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 11 Marca 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2022 Daj znać jak coś siądzie. Jestem ciekawy czy wolny spław i podszarpywanie w chwilach napinania linki daje u Ciebie efekty. Bo u mnie kluczowe spławianie (dryf) bez kręcenia korbką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Coś z cyklu,, Dark Knight '' ????????Mroczna seria jajcarzy 28mm z przeznaczeniem na białe i kropkowane drapieżniki ????????Pułap pracy średnio 10-80cm , wobek tonący, uzbrojony waży około 3,5 grama. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZARK Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Piękne kolory będą gryzione ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Piękne kolory będą gryzione Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODYSEUSZ Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2022 Witam.Przegapiłem wystawiony przez Ciebie zestaw jajcarzy w ciemnym malowaniu.Czy miałbyś jeszcze taki zestaw. Pozdrawiam. Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 19 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2022 Zapałeczki ustawione???????? Dwa warianty długości➡️5.5cm drobna praca lusterkująca, waga niespełna 2 gramy , pływające➡️7cm praca drobne X z lusterkiem, waga około 3,7 grama, pływającePułap średnio 50cm, materiał- drewno abachi 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi