Banjo Opublikowano 12 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 Arku, chciałeś raczej napisać, że te siódemki i piątki pracują z wysoką częstotliwością . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 12 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 13 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2023 Zdecydowanie warto wrzucic je do wody Wiem co pisze bo jestem zadowolonym posiadaczem modeli od 5 do 13cm i powiem tak:13-tki kolysza sie pieknie w wolniejszym nurcie jak lekko przymrozona rybka co jesienne sandacze (przynajmniej u mnie) lubia i potrafia sie podniesc nawet z dwumetrowego dolka. W dryfie szczegolnie nie-wachlarzowym takze radza sobie swietnie.10-tki sa nieco bardziej energiczne ale mimo dosc szerokiej pracy wabia sandacze.7-ki i 5-tki to mistrzowie drobniutkiej akcji o wysokiej amplitudzie. Reasumujac dobry-uniwersalny uklejowy ksztalt, lowny, pod warunkiem ze lowiacy wie gdzie go wrzucic Arku, dzięki za opis 2 człon ostatniego zdania mówi wszystko Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 29 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 Coś z cyklu bananowy song [emoji529][emoji529][emoji529]5.5cm , pływaki, pułap do metra. Agresywna praca (kijek 8lb drży po rękojeść [emoji123]) z przeznaczeniem na szlachetną, rzeczną brać w kropki rzeczjasna [emoji6] Wysłane z mojego moto g(30) przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 29 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 To brązowo-złociste, MALINA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 29 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2023 To brązowo-złociste, MALINA Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 (edytowane) Hejka. Praca banana to duże X czy szerokie S ? Jaka waga woblera ? Edytowane 30 Listopada 2023 przez TOFIX99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 30 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Hejka. Praca banana to duże X czy szerokie S ? Jaka waga woblera ?Średnie X, o sporej częstotliwości. Kijek 8lb pracuje po rękojeść.Waga uzbrojonego w kotwy nr.10 lekko ponad 4 gramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 30 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Secik 4cm ropucho -podobnych wobków.Pułap średnio 40-80cm . Drgawka na kiju, pływające wykonane z drewna abachi ???? Wysłane z mojego moto g(30) przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Marcinie widzę, że ścigasz się z Jarkiem (@mudller) w jakości wykonywania wobków . Odbieram to bardzo pozytywnie . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 30 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Marcinie widzę, że ścigasz się z Jarkiem (@mudller) w jakości wykonywania wobków . Odbieram to bardzo pozytywnie . Sławku do wspomnianego kolegi to bardzo długa droga ????. Jarka rękodzieło zawsze podziwiałem i podziwiam. Ale dzięki za uznanie ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 30 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2023 Skromność przez Ciebie przemawia . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 28 Grudnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Bananowy song 5.5cm oraz 7cm w malowaniu głowacza, śliza i strzebliDrewno abachi, modele pływające Wysłane z mojego moto g(30) przy użyciu Tapatalka 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 2 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2024 Pytanie techniczne: czy wszystkie banany mają tej samej wielkości ster ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 2 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2024 Na zdjęciu są 5.5cm i 7cm może zmyłkaSiódemki mają dłuższy klasyczny ster5.5 w kształcie paletki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 1 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2024 Kolejne bananki 5.5cm w bardziej kropkowanej szacie [emoji6]. Drewno abachi ????, pływające pułap średnio 30-80cm Wysłane z mojego moto g(30) przy użyciu Tapatalka 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 4 Lutego 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2024 Jak Ci się sprawdza abachi w takich małych woblerach w porównaniu do lipy? Zostało mi trochę tego materiału z dużych przynęt i chce zrobić trochę woblerow sumowych, trociowych i boleniowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 4 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2024 Przy takich korpusach stosując lipę wobki byłyby lekko tonące. Abachi głównie stosuję przy wobkach pstrągowych i sandaczowych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 24 Lutego 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2024 Były siódemki, 5,5cm jeżeli chodzi o bananowy song [emoji529][emoji529][emoji529].Przyszedł czas na dziewiątki [emoji123]Drewno abachi ????, pływające, waga około 16 gramów.Mocna praca, pułap metr i więcej. Na dłuższym dyszlu zejdzie ponad 1,5 metra. Wysłane z mojego moto g(30) przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 (edytowane) Zapałeczki 7cm o drobnej migoczącej akcji (poranny dygot [emoji12]Tradycyjnie w tych modelach drewno abachi ????, 7cm , pływające, pułap do 50cm. Waga bez kotwic około 4 gramy [emoji3539] Wysłane z mojego moto g(30) przy użyciu Tapatalka Edytowane 22 Kwietnia 2024 przez szpieg 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 23 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2024 (edytowane) .....................Pozdrawiam Zakupy proszę realizować poza wątkiem autorskim Edytowane 24 Kwietnia 2024 przez bartsiedlce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 20 Maja 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2024 Liplessy cykadki 8cm oraz kilka większych 10cm Wykonane z drewna lipy.Waga mniejszych ponad 12 gramów Waga większych ponad 18 gramów Wysłane z mojego moto g(30) przy użyciu Tapatalka 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 9 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 Pływające Bananki 5.5cm o bardzo energicznej pracy. Tym razem w innych kolorkach Wysłane z mojego moto g(30) przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andre99 Opublikowano 9 Lipca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 przecudne te strzeblo pstrągowe rybki,,artystyczny talent 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 9 Lipca 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2024 przecudne te strzeblo pstrągowe rybki,,artystyczny talentDzięki za uznanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi