szpieg Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2024 Rodzinka bananów 7cm z przeznaczeniem trociowym 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2024 Najstarszy mój model sandaczowy w najmniejszej wersji 6.5cm (odświeżony z przed lat) Model płytko (20 -50cm) i głębiej (80-120cm) schodzący. Pływający, waga uzbrojonych ponad 5 gramów. Drewno abachi ???? Wysłane z mojego moto g(30) przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 23 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2024 Coś na pstrągowe ostatki...Zapałeczki pływające 5.5cm w szacie strzebelki Oraz banany 5.5cm pływające pstrągi i lipienie.Tradycyjnie drewno abachi ???????????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 28 Sierpnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2024 Z cyklu bananowy song tym razem najmniejszy przedstawiciel owego kształtu. Były dziesiątki sumowe, dziewiątki, siódemki trociowe, najbardziej popularne 5.5cm pstragowe... CZAS NA 3.5CM [emoji529][emoji529][emoji529][emoji123]Waga 2 gramy z lekkim plusem, uzbrojonego w 1 kotwę nr 12.Oczywiście drewno abachi ????.Praca bardzo wyczuwalna na kiju 10lb, pułap do około 80cm . Coś na przyszły sezon kleniowo -jaziowo -pstrągowy Wysłane z mojego moto g(30) przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 30 Września 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2024 Zapałki w wersji 13cm płytko i głębiej schodzące Drewno abachi ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 21 Października 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2024 Banany w wersji XL[emoji529][emoji529][emoji529] 11cm[emoji3591] Materiał drewno lipy [emoji3591] Pływające [emoji3591] Pułap od 80cm w dół (w trollingu relatywnie głębiej)[emoji3591] Bardzo mocna praca,kijek minimum 30lb[emoji3591]Waga około 27 gramów (bez kotwic) Wysłane z mojego motorola edge 40 neo przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 10 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2024 Przedsmak sezonu pstrągowego[emoji476]Strzebelka potokowa w malowaniu nieco innym niż zawsze. A w szaty przyozdobione: - banany 5.5cm- banany 4,5cm - zapałeczki 5.5cm Wysłane z mojego motorola edge 40 neo przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 11 Listopada 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2024 Przedsmak sezonu pstrągowego[emoji476]Strzebelka potokowa w malowaniu nieco innym niż zawsze. A w szaty przyozdobione: - banany 5.5cm- banany 4,5cm - zapałeczki 5,5 cm. Cześć. A kiedy będą zapałeczki 7 cm. ? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 22 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2024 No i ostatki sandaczowe Klasyczne 9cm płytko schodzące Klasyczne 9cm głębiej schodzące Zapałki 10cm głębiej schodzące 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 16 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2024 Sezon kropkowy tuż tuż. Mała partyjka trociówek.Banan 7cm Wysłane z mojego motorola edge 40 neo przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 17 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2024 Bananki 4.5 oraz 5.5cmZapałki 5.5 oraz 7cmDedykowane pstrągowo -kleniowym połowom 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 13 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca Tym razem cierniki 7cm Wersja smutna [emoji12] oraz tarłowa Drewno ???? abachi Wysłane z mojego motorola edge 40 neo przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 15 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca Cierniki 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 27 Marca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca Tym razem kleniowo -jaziowoMała seria jajcarzy 28mm .Tonące, drewno lipy, pociski ponad 3 gramy 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 14 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Banany 4,5cm i 5.5cm Pływające drewno abachi Ciernik,potok, głowacz i lipień 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Uwielbiam Twój styl malowania! Świetnie dobrane kolory dzięki czemu woblerki wyglądają bardzo naturalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 14 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia Uwielbiam Twój styl malowania! Świetnie dobrane kolory dzięki czemu woblerki wyglądają bardzo naturalnie.Dziękuję za uznanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 27 Kwietnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia Malowanie pod pstrągi, przeznaczenie bardziej sandaczowe. Zapałki 10cm płytko schodzące (dolny głębiej schodzący ) z drewna abachi, pływające Wysłane z mojego motorola edge 40 neo przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 7 Maja Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja Nowa klasyczna sterowa boleniówka (na razie udany prototyp????)Powstała z korpusu (pstrągowo- sandaczowej) zapałki 7cm. Waga uzbrojonej około 8,5 grama . Lustro w opadzie drobna migocząca praca. Dzięki smukłości i sporej masy bardzo lotna . ????Wykonana z drewna samby 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 2 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca Secik zedowy na głębsze partie wody.Klasyczna dziewiątka z długim jęzorem ????????Drewno lipy ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 23 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca Zapałki 13 cm sandaczówki w 2 wersjach płytko i głębiej schodzące. Tradycyjnie drewno abachi ???? Wysłane z mojego motorola edge 40 neo przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 30 Czerwca Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Większy kaliber szczupakowo - sumowy Glapkokształtne 8,5 cm pływające (ok.20 gr wagi)Banany 10cm, pływające (ok.22 gr. wagi)Drewno lipy ???? Wysłane z mojego motorola edge 40 neo przy użyciu Tapatalka 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 13 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia Garstka zapałeczek 7cm i 5.5cmnna ostatni dzwonek pstrągowy.Drewno abachi, modele pływające pułap do 50-60cm Wysłane z mojego motorola edge 40 neo przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 23 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia Najdłuższa wersja klasycznego slima. Były 6,5 cm , najbardziej popularne dziewiątki, jedenastki, piętnastki.... Czas na szesnastki.Pływające, płytko schodzące, wykonane z drewna lipy.Waga 18-19 gramów 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 23 Sierpnia Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia Cztero - centymetrowe wabiki płytkiego pułapu. Przeznaczenie od kleni, jazi po pstrągi i okonie.Pułap od smużenia do max 30cm. Wykonane z drewna abachi pływające, waga golasów około 2,5 grama.Rekomendowane kotwiczki nr.12 z krótkim trzonkiem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi