szpieg Opublikowano 27 Maja 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2022 Kanoldy bardziej ukierunkowane pod wąsate i szczupakabry. Bardzo mocna praca. 7cm -pułap z ręki 1-2 metry. Waga około 20 gramów, pływające. Materiał -lipa. Kolorek - lin i karpik 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2022 Siódemki,,zapałeczki'' tym razem poszły w kolory piskorza. Drewno abachi, pływające, pułap około 50cm 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 16 Października 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Ciąg dalszy,,zapałek'' bo tak je nazywam. Tym razem 10cm bardziej z zamysłem sandaczowym. Drewno abachi ????, drobne X z lusterkiem, pływający waga około 7 gramów. Pułap 30-80 cm 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro zebaty Opublikowano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 (edytowane) Wobki sandaczowe przetestowane fajnie robią robotę ???? wykonanie praca i estetyka ???????????? Edytowane 10 Grudnia 2022 przez maro zebaty 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 10 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Piękny zed. Gratulacje i dzięki za uznanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 11 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2022 Zapałeczki w najmniejszej wersji -5,5cm dedykowane pod pstrągi i klenie. Bardzo drobniutka praca o wysokiej częstotliwości.Pułap 30-60cm, drewno abachi. Prowadzenie po łuku i pod prąd z lekkimi podszarpywaniami robi robotę. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 18 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Ostatni tegoroczny wypust zapałeczek sandaczowych.10cm , pływaki ????, drewno ????abachi. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 8 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Siódemki sambowe z przeznaczeniem srebrno-kropkowańcem. Praca V z mocnym lusterkiem. Waga uzbrojonych w 5-ki ownera ponad 8 gramów. Na granicy pływalności 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 22 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 Wlasnie dostalem Twoje zapalki 7cm, pieknie sa zrobione, niestety musza poczekac jeszcze miesiac na pstragowe otwarcie.Tymczaem gdybys strugal sandaczowe zapalki 10cm, to bardzo prosze o info, bo chetnie bym tak z 10szt nabyl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 22 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2023 Odezwę się w cieplejszym terminie ????Dzięki za uznanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 2 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 (edytowane) Coś z cyklu mieszkańcy torfowego leśnego jeziora ????️Karaś złocisty i linek podsycony garbnikami, które nadają soczyste barwy rybom ???? w nim występującym8.5cm , 22 gramy wagi, pływające, drewno lipy ????, pułap metr i więcej,w trolu relatywnie więcej.Zabawa z taśmą alu,skalpel, odpowiednia konsystencja farb i można odpłynąć. Kto w tym siedzi ten zrozumie...???? Edytowane 2 Czerwca 2023 przez szpieg 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 21 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 Zapałki -model z abachi początkowo jako przeznaczenie pstrągowe w wersji 5,5cm oraz 7cm okazały się dobrą alternatywą przy nocnych sandaczach, żerujących na sieczce. Później przyszedł czas na 10 centymetrowe typowe sandaczówki, obecnie powstała najdłuższa wersja [emoji123] 13cm[emoji779][emoji779][emoji779]Pływające, pułap średnio 30-80cm, praca z mocnym kolebaniem - dającym boczny lusterkowy akcent ????Waga golasów, bez kotwic w granicach 13 gramów Wysłane z mojego moto g(30) przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 21 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2023 Jak 13-tki beda do kupienia to prosze o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 22 Czerwca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2023 Jak 13-tki beda do kupienia to prosze o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bymes Opublikowano 8 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2023 te 13stki fajnie wyglądają - jak będzie można kupić to daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 13 Lipca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2023 Dobra dam znać ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Ostatki pstrągowe i 4 miesiące nostalgii za kropkami. Zapałeczki 7cm i 5,5cm w szacie śliza.Pływające pułap średnio 30-50cm . Drewno abachi ???? Wysłane z mojego moto g(30) przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2023 Stadko zapałek 7cm - sandaczowa nocna sieczka [emoji3103][emoji3103][emoji476][emoji278][emoji276]Pułap 30-50cm , około 4,5 grama wagi, drobna praca z charakterystycznym ,,kolebaniem''-lusterkowaniem, przy zbrojeniu w kotwy [emoji572]nr 8 na granicy pływalności.Standardowo ????????drewno abachi Wysłane z mojego moto g(30) przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 13 Września 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Liplessy (cykady) [emoji3074]Waga golasów nieuzbrojonych około 11 gramów, praca drobniutka o wysokiej częstotliwości[emoji298]Drgawka (parkinson) można określić [emoji6]Do średniego i szybkiego prowadzenia z malutką (1s-2s) przewą podczas szybkiego zwijania, taka kombinacja dała mi najlepsze wyniki RAP-owe [emoji41]Tradycyjnie drewno lipy ????[emoji123] Wysłane z mojego moto g(30) przy użyciu Tapatalka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 24 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Mieszkańcy torfowego jeziorka cz.2Lin, karaś złocisty oraz srebrzysty.Model pływający, kijek minimum 20lb , pracę wobka czuć po rękojeść [emoji123][emoji476] Długość- 8,5cm, waga nieuzbrojonego około 22 gramy , pułap 80- 150cm, w trolu relatywnie głębiej. Tradycyjnie drewno lipy ???? Wysłane z mojego moto g(30) przy użyciu Tapatalka 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Października 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Wyszły miodzio! Pierwszy raz nie potrafię wytypować swojego faworyta, bo wszystkie idealne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 24 Października 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2023 Wyszły miodzio! Pierwszy raz nie potrafię wytypować swojego faworyta, bo wszystkie idealne.Dzięki kolego za uznanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 10 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2023 Na żywo prezentują się dużo lepiej, aż mi ich szkoda do wody wrzucać było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpieg Opublikowano 12 Listopada 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 Na żywo prezentują się dużo lepiej, aż mi ich szkoda do wody wrzucać było Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 12 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 Na żywo prezentują się dużo lepiej, aż mi ich szkoda do wody wrzucać było Zdecydowanie warto wrzucic je do wody Wiem co pisze bo jestem zadowolonym posiadaczem modeli od 5 do 13cm i powiem tak:13-tki kolysza sie pieknie w wolniejszym nurcie jak lekko przymrozona rybka co jesienne sandacze (przynajmniej u mnie) lubia i potrafia sie podniesc nawet z dwumetrowego dolka. W dryfie szczegolnie nie-wachlarzowym takze radza sobie swietnie.10-tki sa nieco bardziej energiczne ale mimo dosc szerokiej pracy wabia sandacze.7-ki i 5-tki to mistrzowie drobniutkiej akcji o wysokiej amplitudzie. Reasumujac dobry-uniwersalny uklejowy ksztalt, lowny, pod warunkiem ze lowiacy wie gdzie go wrzucic 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi