WhiteWillow Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Nie ma dramatu jak na moje oko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lefrajt Opublikowano 22 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 I mi się zdaje że jest git Wędka działała będzie na pewno i podczas łowienia nierówności na lakierze będą bez znaczenia Mam skrzywienie, które nazywa się perfekcjonizm, więc się czepiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Kij wyszedł super kij bardzo mi przypomina kije z pracowni rodmas podobny styl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lefrajt Opublikowano 22 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Rodmas na pewno mocno wpłynął na moją pracę - nie dość, że materiały od nich (korek), to jeszcze ich kijem łowię i choćby uchwyt z tym insertem (gdzie nie ma dziury pod ręką) jest mega wygodny (leży doskonale w mojej łapie). A że nie lubię za dużo ozdóbek - skromnie, praktycznie i elegancko, to analogie są oczywiste Chyba jedno co różni mocno tę wędkę od typowych rodmasowych to foregrip - tak sobie to wymyśliłem (trochę pdpatrzyłem z Fenwicka HMX). Jadę na tydzień wakacji i chyba długo po powrocie okoniówka nie wytrzyma w postaci gołego blanku - komplet elementów jest, tylko montować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 22 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 (edytowane) Rodmas na pewno mocno wpłynął na moją pracę - nie dość, że materiały od nich (korek), to jeszcze ich kijem łowię i choćby uchwyt z tym insertem (gdzie nie ma dziury pod ręką) jest mega wygodny (leży doskonale w mojej łapie). A że nie lubię za dużo ozdóbek - skromnie, praktycznie i elegancko, to analogie są oczywiste Chyba jedno co różni mocno tę wędkę od typowych rodmasowych to foregrip - tak sobie to wymyśliłem (trochę pdpatrzyłem z Fenwicka HMX). Jadę na tydzień wakacji i chyba długo po powrocie okoniówka nie wytrzyma w postaci gołego blanku - komplet elementów jest, tylko montować No to czekamy! patrząc na twój pierwszym już nie mogę się doczekać następnego Edytowane 22 Września 2017 przez Michał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lefrajt Opublikowano 3 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Witam wszystkich w jesienny (przynajmniej w Trójmieście) poranek Zabieram się za okoniówkę na blanku MHX S871-2. Jest to bardzo popularny blank, w związku z tym pytanie: czy 28 cm od stopki kołowrotka do końca dolnika przy tej długości kijka wystarczy? Chciałbym żeby wędka się dobrze wyważała z kołowrotkiem 200-220g. Rękojeść analogiczna jak w Batsonie, tylko o jeden krążek (1,2cm) krótszy butt grip. Bardziej mi w sumie zależy na wyważeniu niż na 1-2 cm Próbuję coś tam na sucho składać (na razie ułożyłem wszystko na 30 cm i wygląda, że jest dobrze, ale myślę, żeby skrócić), jednak ciężko mi uwzględnić ciężar omotek, lakieru itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi