Taps Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 A to taki bezsterowiec sprzed lat. 5cm z myślą o pstrągach.Powstało ich zaledwie kilkanaście sztuk,do własnego pudełka. i jeszcze robal nie takie znow kilkanascie i nie takie znowu wlasne pudelko bo jesli dobrze pamietam to sam mialem 10 sztuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 29 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 krąpiki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 29 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2011 te tez... ale widzialem jakies takie kulki / jajka... male zwarte w budowie. ok 3cm i masa 3g + jakos tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowos Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Masz racje Mifku, mi tez ten wobek wpadł w oko Podobny troche był do Alaski Dorado. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokoss Opublikowano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2011 Witam !!!Można by u Pana było zamówić kilka woblerów o wybranej długości i kształcie i kolorystyce?prosiłbym o emalię to podam wzory.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Dawno nic nie wrzucałem.A jest tego jeszcze całe mnóstwo.Jakieś robactwo sprzed dwóch lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Michał, a jak tam pstrągowe łamańce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Michał, a jak tam pstrągowe łamańce? własnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Na razie pomysł zawieszony,bo brak czasu.Do boleni jeszcze 2 miesiące,a ja już wyczyściłem magazyn Na łamańca 9cm złowiono kilka jazi !!!wiec,pstrąg nie pogardzi takim maleństwem. Jak bedą to wrzucę foto.Ale niektóre moje pomysły nabierają mocy urzędowej nawet kilka miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Eeee, sezon łososiowy zaczynam za miesiąc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zaniedbałem swoj wątek.Ale to przyczyna mnogosci pracy,a nie braku nowinek.Sezonowo robię smużaki,a że upały idą... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 oczliki 2,5cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Dziś na swoje maleństwa łowiłem okonie. Pierwszy raz na oczy widziałem na jeziorze taką rójkę muszek.Ukleje miały wyżerkę,a okonie wykorzystywały nieostrożność drobiazgu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2012 Nawet na zdjęciu widać te muszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 to kalkomania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 6 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 zDziś na 10 cm woblerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 6 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 jakieś takie znalazłem jeszcze foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Od dwóch lat nieustający hicior w rejonie Żywca, pewnie z racji współpracy z FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 To jest dopiero armia... Zdradzisz trochę techniki malowania/kalkowania/naklejania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 7 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Jest to kalkomania wodna lub tzw kalkomania z klejem.Dorado,Salmo ma inne kalkomanie.Jak widać każdy opracował swoją technologię. Kiedyś Salmo miało fajną reklamę stworzoną przez Darka Panasa z Dragona mówiąca że Salmo czerpie z natury swoje inspiracje.Na reklamie były rysunki przeobrażającego sie liścia z zielonego percha,papryczkę w woblera jaskrawoczerwonego,orzecha włoskiego w slidera.Fajny pomysł.Moje wzornictwo też jest wzięte z natury.Żywcem wzięte zdjęcia ryb i naniesione na przynęty.Okoń,płoć,kiełb,strzebla,pstrąg potokowy.A w trakcie realizacji są inne.Jest wiele,wiele innych pomysłow,ale czasem poprostu nie ma na nie czasu.A trzeba ogarniać to co jest aktualnie.Teraz Ukleje i Ukleje-S.Bolenie biorą,wiec jest popyt.A tam gdzie woda przeThrillowana,kto myśli nad wodą,kto kombinuje-ten łowi z powodzeniem na moje bezsterowce. Na emaile przychodzi mi cała masa fotek z boleniami na moje przynęty.Nawet nie pytam czy moge je użyć,poprostu sporo z nich jest mało estetycznych.A szkoda. Malowanie: używam tylko farb do malowania samochodów,rozpuszczalnikowych,baz.Wodorozcieńczalnych nie używam.Za długo schną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 7 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 To jest dopiero armia... Zdradzisz trochę techniki malowania/kalkowania/naklejania? Armia... Ukleja jest moim flagowym modelem. Stworzona na bolenie,ale ja najwiecej złowiłem na nie chyba okoni.Ale to pewnie dlatego,że najczęsciej na nie ostatnio jeżdzę.Mam na jeziorko 12 km od pracowni,bez korków,świateł,głownie lasem,wiec korzystam. Co do Uklejek... zrobiłem już ich chyba 6-7 tysiecy.Łatwo to moge policzyć,bo wiem ile zamawiam z drukarni.A są 7 i 9 cm.Ukleje,Ukleje-S i Ukleje SALT.Są jeszcze 11 cm dla chłopaków z Irlandii.i dwie odmiany 9 cm z wiekszymi brzuchami.Ale powstała zupełnie nowa wersja bezsterowca...ale pomalutku.Nie pokazałem jeszcze wszystkich archiwalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi