rybson Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Pomysł i realizacja perfekcyjne!!!!!Aż oko cieszy odpowiednio dobrany wzór -słowa uznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 13 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Uklejki 11 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 15 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 usiadłem przy imadle.Nie są to woblery,ale na lipienie tak dla urozmaicenia też trzeba jechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 15 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 streamerki na okonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 24 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Sandaczowy Slim i Baryłka http://www.youtube.com/watch?v=jZsJHu--8kw&feature=relat ed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Robisz wobki całkiem inne niż wszyscy inni z pianki. Większość robi mocno pracujące X i na tym się kończy... Taką pracą jak w Twoich - osobiście lubię - i ryby jakie łowię też Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 24 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Jeszcze nie miałem Twoich woblerów ale muszę ich spróbować. Bardzo dobre filmy z pracą woblerów pod wodą. Tak powinno się przedstawiać woblery, same zdjęcia zupełnie nic nie dają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 28 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Jeszcze nie miałem Twoich woblerów ale muszę ich spróbować. Bardzo dobre filmy z pracą woblerów pod wodą. Tak powinno się przedstawiać woblery, same zdjęcia zupełnie nic nie dają. wysłane do Ciebie. Za jakiś czas wszystkie moje woblerki będą miały filmy.Niestety na razie nie mam za wiele czasu by sie uporać z tym że YT psuje jakość filmów.Ale pomalutku. @wobler129 - dzięki to jeszcze Oczlik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 28 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Jeszcze nie miałem Twoich woblerów ale muszę ich spróbować. Bardzo dobre filmy z pracą woblerów pod wodą. Tak powinno się przedstawiać woblery, same zdjęcia zupełnie nic nie dają. Zgadzam się w 100%. Opisy w stylu: 'praca ogonowo - dupno - lusterkująca' też nie oddają, a tu widać wszystko jak na dłoni. Oczlik kapitalny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Dawno nic nie wstawiałem.nowe kolorki Shadów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 @Taps - a ten sandaczowy slim, kiedy będzie dostępny? Na stronie chyba jeszcze nie widać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 @Taps - a ten sandaczowy slim, kiedy będzie dostępny? Na stronie chyba jeszcze nie widać... Jest dostępny prawie od roku. Wiele moich przynęt nie ma na stronie.Bombolki,Slimy,Krąpiki,Ukleje 11cm,Żuki,Biedronki,Baryłki,Łezki,Oczliki 2 i 2,5cm,Shady 6 i 8cm,Płoć 10cm,Jerk Traper 12 cm Perłowy z czarnym i niebieskim grzbietemShad i płoć Lamaniec.... tego nie ma na stronie -a produkcja jest na bieżąco.Slimy te co tu na forum lub za około tydzień w kolorach takich jak ostatnie Shady. Potrzebujesz?to na ten adres pisz: m-osinski@o2.pl Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arwanii Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 (edytowane) Za jakiś czas wszystkie moje woblerki będą miały filmy.Niestety na razie nie mam za wiele czasu by sie uporać z tym że YT psuje jakość filmów.Ale pomalutku. Dało by rade wrzucić jakiś filmik pokazujący prace uklei podczas jerkowania jesli nie bedzie to problemem na stronie pisze ze można w ten sposób nią łowić ale internecie nie ma filmików pokazujących jej prace podczas takiego łowienia Edytowane 13 Listopada 2012 przez Arwanii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 13 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Dało by rade wrzucić jakiś filmik pokazujący prace uklei podczas jerkowania jesli nie bedzie to problemem na stronie pisze ze można w ten sposób nią łowić ale internecie nie ma filmików pokazujących jej prace podczas takiego łowienia Jak Ci chodzi o tą bez steru to sobie ustaw szczytówkę na godzinę jedenastą i prowadząc podbijaj minimalnymi ruchami nadgarstka coś jak gumę na sandaczach ale lżej i częściej. Sam zobaczysz co potrafi. U mnie w rejonie ukleja ta bez steru to jedna z najczęściej używanych przynęt i sam się przekonałem, że działa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 14 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Dało by rade wrzucić jakiś filmik pokazujący prace uklei podczas jerkowania jesli nie bedzie to problemem na stronie pisze ze można w ten sposób nią łowić ale internecie nie ma filmików pokazujących jej prace podczas takiego łowienia Na razie nie mam za bardzo czasu.Ale będzie to wyjątkowo trudne,bo nie pracuje ona tak wyraźiście jak jerk.Już pewną receptę podał Krisu23.Ja łowie z opuszczoną szczytówką i podczarpuje nieregularnie.Co jakiś czas.Tak u mnie sie sprawdza.Ale pewnie co wedkarz/woda/warunki to bedzie co innego.Tę przynętę trzeba wyczuć i znaleźć dla niej zastosowanie.Piszę tak bo dochodzą do mnie różne głosy od klientów.Na szczęście,czy nie szczęście każdy łowi inaczej,każdy ma odmienne doświadczenia. Ważne że łowi.A bywają momenty,że ryby zachowują się jak by były w amoku jak widzą tę przynętę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 14 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2012 Mnie ona pasuje bo da się animować. Sposób o którym napisałem działa w momencie kiedy ukleja ratuje się przed bolkiem wyjeżdżając z miejsca ataku jak to się mówi "na ogonie" są inne przynęty które też to robią np ołówek od RH. Ale on jest dużo większy a czasem właśnie o to chodzi żeby wstrzelić się z wielkością przynęty w rozmiar uklei na której żerują bolki. Niestety jest to najłatwiej osiągalny bezster w mojej okolicy i w wielu miejscach da się zauważyć, że bolki są nim znudzone. Tak było w tym roku na kanale miedzy J Żywieckim a Międzybrodzkim. Oblężenie jak na Słupi 1 stycznia i na 10 gości 9 rzucało Twoją ukleją. Każda przynęta która jest prezentowana setki a może tysiące razy w końcu zostanie olana. Dlatego trzeba kombinować z prowadzeniem bo często powoduje to zmianę sytuacji o 180stopni, a ten wobler się do tego nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Witam, jaka jest waga tej bolenióweczki ,jakiś nowy design -ciekawie wygląda.Chodzi o ten z zielonkawym grzbietem. Edytowane 30 Stycznia 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 (edytowane) . Edytowane 30 Stycznia 2013 przez Taps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 (edytowane) Zapytam jeszcze raz ,bo widzę że mój post utknął gdzieś między zdjęciami wobków ,jaka jest waga wobków boleniowych -pewnie różna bo widzę że różne są gabaryty przynęt?Widzę ze nastąpiła zmiana designu wobków ,wg. mnie pozytywnie wyszło. Edytowane 30 Stycznia 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2013 Zapytam jeszcze raz ,bo widzę że mój post utknął gdzieś między zdjęciami wobków ,jaka jest waga wobków boleniowych -pewnie różna bo widzę że różne są gabaryty przynęt?Widzę ze nastąpiła zmiana designu wobków ,wg. mnie pozytywnie wyszło. odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi