Winniczek Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 (edytowane) .(taps to wrzuci) :-) Edytowane 25 Maja 2013 przez Winniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Nowa prezentacja Baryłek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Oczliki sprzedaję przede wszystkim jako kleniowe przynęty.Ale na wodzie górskiem zagryzają pstrągi,okonie. majowy spacer ze spinningiem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 morskie landryny na lato -Ukleje 11cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBLER-W1 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Ładniutkie i na pewno ładnie polecą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Ładniutkie i na pewno ładnie polecą . Bez wysiłku walę nimi 60 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 7 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Bez wysiłku walę nimi 60 m są spakowane i 5szt tradycyjnych ukiel bezstresowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 7 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Bez wysiłku walę nimi 60 m są spakowane i 5szt tradycyjnych ukiel bezstresowychA więcej się znajdzie , chętnie pomachałbym te 60m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Kilka sztuk jeszcze mam i nastepne w produkcji bo takim kolorowymi uklejkami zainteresowanie wzrosło.Jakby co na priw lub m-osinski@o2.pl.tam zagladam regularniej ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 26 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 nowe kolorki uklejek 11 cm. foto dla matt-a a tak przy okazji,jakieś maluchy złowiłem,zmontowałem filmik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 biedronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 żuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Nastepna seria morskich landrynek. Ukleje 11 cm-bassowa przynęta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor931 Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Super A coś pod bolenia wykonujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor931 Opublikowano 31 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Kurczę, sorry. Nie obejżałem poprzednich stron, w pracy jestem i tak szybko piszę. Są boleniówki ładne posyłam priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 Smużaki się sprawdzają, łowią, więc muszę wykonać 200szt zaa Odrę w różnych kolorach koniecznie ze świecącymi oczami.Oto jeden z pierwszych.Oczy wyłupiaste, fosforyzujące,czy po naświetleniu emitują światło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 31 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2013 (edytowane) Super A coś pod bolenia wykonujesz ? Tu są boleniówki:https://www.facebook.com/pages/Woblery-TAPS-kujawskie/461342727279686?ref=hlNie wszystkie, ale z czasem pouzupełniam standardową i niestandardową ofertę. Edytowane 31 Lipca 2013 przez Taps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Po ponad dwutygodniowej przerwie w wędkowaniu spowodowanej paskudnym przeziębieniem, w końcu udało mi się wyrwać na bassy z nowymi Slipperami/Uklejami. Oczywiście długo kompletnie nic się nie działo (fatalne pływy...), aż w końcu jeden nie wytrzymał i przywalił w nowego Slippera Limited Edition 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 11 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 30 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Krąpiki,Slimy,Chorwatki,Shady 6 i 8cm.Teraźniejsza produkcja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Slim miodzio ,mam takowego i ciapnąłem na niego bolka 79 cm .Mam takiego 9 cm srebrny z czarnym grzbietem ,a mam pytanie czy da radę takiego jak na fotach te z niebieskim i czarnym grzbietem ,tylko 7cm ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 30 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Slim miodzio ,mam takowego i ciapnąłem na niego bolka 79 cm .Mam takiego 9 cm srebrny z czarnym grzbietem ,a mam pytanie czy da radę takiego jak na fotach te z niebieskim i czarnym grzbietem ,tylko 7cm ?są Narapy 7cm.Praca praktycznie taka sama.Drobno i płytko.Ale te 2-2,5cm to duża różnica w wielkości.Robiłem zamówienie ostatnio na sandacze w kolorze srebrnym z czarnym i niebieskim grzbietem i czarne z brokatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 (edytowane) Mi chodzi o takie z poprzedniego zdjęcia............trzeci rząd od góry,dwa pierwsze od prawej i wsio.Takie malowanko nic więcej i kilka 9 cm też bym wziął.Rozumiem że te są pływające ? Edytowane 30 Września 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 30 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 (edytowane) Tak wiem.Te 9cm Slimy są dostępne.Mniejszych Slimów nie robię,po co mam dublować podobne przynęty. "Mniejszym bratem" jest Narapa 7cm Slimy łowią dobrze.Sporo informacji o ich skutecznosci mam od wędkarzy znad Wisły. Sandacze,bolenie przede wszystkim.Niestety brakuje zdjęć zdobyczy.A ja sam nie jestem w stanie wszystkie swoje przynęty obłowić tak ,by mieć zdjęcia i relację. Slimy możesz zamówić u mnie na email,priw lub tutaj: Prośba o nie zamieszczanie linków do sklepów lub aukcji, miejscem do handlu jest giełda. Edytowane 30 Września 2013 przez milupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi