ferrox Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Super panu wychodzą te przynęty :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 29 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 bardzo fajne są te fotki ryb naniesione na wobki kunszt mistrzowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 31 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 dzięki chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 (edytowane) Zostały mi zbędne 4 zaproszenia/bilety na targi w Poznaniu (21-23 luty)Chętnie się ich pozbędę..... już brak Edytowane 20 Lutego 2014 przez Taps Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 mam nadzieję , że na targach będziesz miał coś na "bolasa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 mam nadzieję , że na targach będziesz miał coś na "bolasa"Ukleje 7 i 9cm bezsterowe, Ukleje-S,Osy 2 (78mm), Osy 3 (82mm), i jak zdążę Osy 1 (85mm) w wersji bezsterowej na morskich gamakach.Bo są świetne na bolki, trocie i belony z plaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 no to jestem spokojny, tylko mamony trza więcej zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Oj trzeba zabrać sporo gotówki na te targi coś tak czuję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 26 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Kilka fotek ze stoiska na poznańskiej Rybomanii. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szyspinek17 Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Ładnie, ładnie. Byłem widziałem. Profesjonall . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pabik Opublikowano 27 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 Byłem, nakupiłem ,serdecznie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Michał na fotkach Twój wobasek Buster 6cm F . Wyjął jednego wściekłego kropaska , przy następnym braniu wylądował na gałązkach i tak się narobiło Na pianie to ja sie zupełnie nie znam ale ta jak gąbka wygląda etc... Najfajniesze jest to , że złowiłem następnego kropasa na tego "bezsterowca" z powierzchni Nie wiem czy to standard , czy stare wyroby ( kupiłem w fishing-mart ) . Pozdrowionka matt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 23 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Michał na fotkach Twój wobasek Buster 6cm F . Wyjął jednego wściekłego kropaska , przy następnym braniu wylądował na gałązkach i tak się narobiło taps.jpgtaps1.jpgtaps2.jpg Na pianie to ja sie zupełnie nie znam ale ta jak gąbka wygląda etc... Najfajniesze jest to , że złowiłem następnego kropasa na tego "bezsterowca" z powierzchni Nie wiem czy to standard , czy stare wyroby ( kupiłem w fishing-mart ) . Pozdrowionka mattPodaj adres to wyślę takiego samego plus coś jeszcze do testów. Co jakiś czas coś zmieniam.Były problemy z klejem i troszkę jakiś rok temu poszło do ludzi.Cieżko to wycofać. 2-3 miesiace temu też pojawił sie problem z tłustym podkładem(zły rozpuszczalnik). Nie jest zawsze z górki,kłody pod nogi to codzienność.Michał Osiński 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 No i to jest FIRMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 E tam , mam zapasowe Ważne , że wiadomo co może być przyczyną . Cholera ale te do testów to kuszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 27 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2014 na morze z plaży 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2014 na bolki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STREMER Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 na morze z plaży03270192.JPG03270197.JPG03270198.JPG03270199.JPGKtóre konkretnie kolory i wielkości sprawdzają się na naszych plażach w maju? Czy belonki kuszą się na nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Chyba nie ma złych kolorów. Ja lubię naturalne lub jasne nawet perłowo-białe. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 na morze z plaży03270192.JPG03270197.JPG03270198.JPG03270199.JPGNie koniecznie na morze ,dostałem jednego takiego naturala od ciebie w zeszłym roku pod koniec.Nie było czasu po testować ,założyłem parę dni temu na agrafkę i ... chodzi o niebo lepiej niż reszta Twoich boleniówek Nie wiem czy tworzyłeś tą przynętę tylko pod belonki ale wiem na pewno że pod bolki się nada jak złoto.Na pewno ta sztuka którą mam ja będzie łowić ,a przy okazji uśmiechnę do Ciebie jeszcze po kilka sztuk ,tylko żeby śmigały jak ta. Ze dwa shady 6cm tonące w naturalnym malowaniu i jednego pływaka.Pozdrawiam Michał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STREMER Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Chyba nie ma złych kolorów. Ja lubię naturalne lub jasne nawet perłowo-białe.Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 na morze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 U mnie trochę czasu na wędkowanie,wiec troszkę posmużyłem. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Fajne fotki, bo o tym że przynęty świetne to nie muszę chyba wspominać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 10 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Filmik z kleniami na Żuki.Już gdzieś był ,ale nie w mojej zakładce.https://www.youtube.com/watch?v=TFSj_-MMbB0 i foto Traperów: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi