Skocz do zawartości

woblery Taps

Taps

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 tygodni później...

mam nadzieję , że na targach będziesz miał coś na "bolasa"

Ukleje 7 i 9cm bezsterowe, Ukleje-S,Osy 2 (78mm), Osy 3 (82mm), i jak zdążę Osy 1 (85mm) w wersji bezsterowej na morskich gamakach.Bo są świetne na bolki, trocie i belony z plaży.

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...

Michał na fotkach Twój wobasek Buster 6cm F . Wyjął jednego wściekłego kropaska , przy następnym braniu wylądował na gałązkach i tak się narobiło :huh:

post-50013-0-25592400-1395584400_thumb.jpgpost-50013-0-30622100-1395584408_thumb.jpgpost-50013-0-79796600-1395584423_thumb.jpg

Na pianie to ja sie zupełnie nie znam ale ta jak gąbka wygląda etc...  Najfajniesze jest to , że złowiłem następnego kropasa na tego "bezsterowca" z powierzchni  B)   Nie wiem czy to standard , czy stare wyroby ( kupiłem w fishing-mart ) .

Pozdrowionka :)

matt

Michał na fotkach Twój wobasek Buster 6cm F . Wyjął jednego wściekłego kropaska , przy następnym braniu wylądował na gałązkach i tak się narobiło :huh:

attachicon.giftaps.jpgattachicon.giftaps1.jpgattachicon.giftaps2.jpg

Na pianie to ja sie zupełnie nie znam ale ta jak gąbka wygląda etc...  Najfajniesze jest to , że złowiłem następnego kropasa na tego "bezsterowca" z powierzchni  B)   Nie wiem czy to standard , czy stare wyroby ( kupiłem w fishing-mart ) .

Pozdrowionka :)

matt

Podaj adres to wyślę takiego samego plus coś jeszcze do testów. Co jakiś czas coś zmieniam.Były problemy z klejem i troszkę jakiś rok temu poszło do ludzi.Cieżko to wycofać. 2-3 miesiace temu też pojawił sie problem z tłustym podkładem(zły rozpuszczalnik). Nie jest zawsze z górki,kłody pod nogi to codzienność.

Michał Osiński

• Like 11

• 3 tygodnie później...

Nie koniecznie na morze ,dostałem jednego takiego naturala od ciebie w zeszłym roku pod koniec.

Nie było czasu po testować ,założyłem parę dni temu na agrafkę i ... chodzi o niebo lepiej niż reszta Twoich :ph34r: boleniówek :o :ph34r:

Nie wiem czy tworzyłeś tą przynętę tylko pod belonki ale wiem na pewno że pod bolki się nada jak złoto.Na pewno ta sztuka którą mam ja będzie łowić ,a przy okazji uśmiechnę do Ciebie jeszcze po kilka sztuk ,tylko żeby śmigały jak ta. Ze dwa shady 6cm tonące w naturalnym malowaniu i jednego pływaka.

Pozdrawiam Michał.

• 4 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...