Pride Opublikowano 10 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2014 Super wyglądają, szczupaki na bank będą ciągnęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAREKO Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 (edytowane) na morzeWitam jaka długość i waga woblerów? Edytowane 23 Listopada 2014 przez DAREKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 8,5cm 14-15g - powinny być w centrum wędkarstwa w Gdańsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej smochy Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Pytanie z inne beczkiCzy będzie Pan na targach Ryomania 2015 w Poznaniu ze swoimi wyrobami tak jak na edycji 2014 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 tak będę.Moje woblery także będą w Centrum Wędkarstwa w Poznaniu,od stycznia chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 na targach będą Kujawiaki.Woblery których dawno nie robiłem a ma szeroką rzeszą zwolenników. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAREKO Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 8,5cm 14-15g - powinny być w centrum wędkarstwa w GdańskuDzięki za info. Podjadę obejrzeć i kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej smochy Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Centrum Wedkarstwa w Poznaniu?Nic nie słyszałem.Można więcej info gdzie to ma byc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Centrum Wedkarstwa w Poznaniu?Nic nie słyszałem.Można więcej info gdzie to ma byc ? Tez nie wiem co to za miejsce,a jeśli Baryłki będą dostępne w Poznaniu od ręki to muszę wiedzieć gdzie to będzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Będą,dziś pojechały nawet.Z Baryłkami nawet jest tak,że można je robić w różnych wersjach kolorystycznych. Na targach pewnie będzie z 20 wersji,a w ofercie jest 10. Jak sklep zamówi np seledynowe,to się zrobi. Wszystko to zależy od lokalnych klientów i pracownika,który tę informacje przekaże.A z tym bywa gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Ładne klasyki Zdjęcie w takim zimowym klimacie wyszło. We Wrocławiu też widziałem (i nie tylko ) w Centrum Wędkarskim Krokodyl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Będą,dziś pojechały nawet.Z Baryłkami nawet jest tak,że można je robić w różnych wersjach kolorystycznych. Na targach pewnie będzie z 20 wersji,a w ofercie jest 10. Jak sklep zamówi np seledynowe,to się zrobi. Wszystko to zależy od lokalnych klientów i pracownika,który tę informacje przekaże.A z tym bywa gorzejO matko.20 wersji.Kiesa znów będzie wydrenowana .Możesz napisać dokładniej(jeśli nie tu to na priv)które to to Centrum Wędkarstwa w Poznaniu?Bo nadal nie mogę pokojarzyc o który to sklep chodzi.Jeszcze co do Baryłki,gdybyś miał na targach coś malowanego na okonia to byłoby super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Chodzi o nowo powstający salon.adresu i terminu otwarcia jeszcze nie podają.Tylko info o zatrudnienu. http://www.centrumwedkarstwa.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Chodzi o nowo powstający salon.adresu i terminu otwarcia jeszcze nie podają.Tylko info o zatrudnienu. http://www.centrumwedkarstwa.pl/Dziękuje,nawet nie wiedziałem że ma się coś takiego w Poznaniu pojawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 27 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Paszcza dziś mi się śmiała jak to czytałem Zobaczcie:http://www.ego-fishing.pl/pl/blog/180-san_okiem_michala_producenta_fajnych_wobkow_taps_woblery_kujawskie_film.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciej smochy Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Zdjęcie z prowiantem i ,,herbatką,, super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 18 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2014 filmik z jerkami i szczupaczkamihttps://www.youtube.com/watch?v=kdgdWTTJSP4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAREKO Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Super filmik widać ze jerki są skuteczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 9 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 kilka fotek z tagów 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Pojawiły się boleniówki Osa 2 i Osa 3 w okleinowej wersji. Narapa dostała nową,czyli starą okleinkę od Uklejek.Różni się tym od poprzedniej, że łuska drobniejsza,a kolorki mniej jaskrawe. Na razie tyle.O innych niebawem.O Biedronce XL też :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Dziś powstało około 30 szt Biedronek XL. Ma 3,3cm i będzie około 4 gramowa.Idealna na Wisłę i Brdę ,gdzie latem mocno zarasta. Za 2-3 tygodnie pierwsza seria 200-300szt będzie ukończona.Dla porównania na zdjęciu Biedronka 2,5cm,lekka bez dociążenia.XL-ki będą z cycami,czy jak kto woli dwujajeczne,jak makaron z PRL-u 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrthc Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 A ile ta biedrona kosztuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 (edytowane) Dopiero będzie kosztować.Jeszcze nie ma ani jednej sztuki gotowej. Ale u mnie to szybko pójdzie,bo już jest to testach wstępnych.Żuki i Biedronki kosztują 15zł/szt,ta jak Baryłka 16zł. Mogę skorzystać z przywileju:-) i wystawić premierowe Biedronki na giełdzie. I tak zrobię :-)Śledź moją zakładkę.Jak będą gotowe,dam znać i wrzucę na giełdę. Edytowane 9 Kwietnia 2015 przez Taps 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Okonie 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawciu Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 ktory to model okonka takie ładne sztuki skusil ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi