Skocz do zawartości

woblery Taps

Taps

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Będą,dziś pojechały nawet.

Z Baryłkami nawet jest tak,że można je robić w różnych wersjach kolorystycznych. Na targach pewnie będzie z 20 wersji,a w ofercie jest 10. Jak sklep zamówi np seledynowe,to się zrobi. Wszystko to zależy od lokalnych klientów i pracownika,który tę informacje przekaże.A z tym bywa gorzej

Będą,dziś pojechały nawet.

Z Baryłkami nawet jest tak,że można je robić w różnych wersjach kolorystycznych. Na targach pewnie będzie z 20 wersji,a w ofercie jest 10. Jak sklep zamówi np seledynowe,to się zrobi. Wszystko to zależy od lokalnych klientów i pracownika,który tę informacje przekaże.A z tym bywa gorzej

O matko.20 wersji.Kiesa znów będzie wydrenowana :D .

Możesz napisać dokładniej(jeśli nie tu to na priv)które to to Centrum Wędkarstwa w Poznaniu?Bo nadal nie mogę pokojarzyc o który to sklep chodzi.

Jeszcze co do Baryłki,gdybyś miał na targach coś malowanego na okonia to byłoby super.

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Pojawiły się boleniówki Osa 2 i Osa 3 w okleinowej wersji.

post-45930-0-10556000-1428439695_thumb.jpg

Narapa dostała nową,czyli starą okleinkę od Uklejek.Różni się tym od poprzedniej, że łuska drobniejsza,a kolorki mniej jaskrawe.

post-45930-0-42266700-1428439913_thumb.jpg

Na razie tyle.O innych niebawem.

O Biedronce XL też :-)

• Like 1

Dziś powstało około 30 szt Biedronek XL. Ma 3,3cm i będzie około 4 gramowa.Idealna na Wisłę i Brdę ,gdzie latem mocno zarasta. Za 2-3 tygodnie pierwsza seria 200-300szt będzie ukończona.Dla porównania na zdjęciu Biedronka 2,5cm,lekka bez dociążenia.XL-ki będą z cycami,czy jak kto woli dwujajeczne,jak makaron z PRL-u

post-45930-0-08446200-1428520760_thumb.jpg

• Like 6

Dopiero będzie kosztować.Jeszcze nie ma ani jednej sztuki gotowej. Ale u mnie to szybko pójdzie,bo już jest to testach wstępnych.

Żuki i Biedronki kosztują 15zł/szt,ta jak Baryłka 16zł. Mogę skorzystać z przywileju:-) i wystawić premierowe Biedronki na giełdzie. I tak zrobię :-)

Śledź moją zakładkę.Jak będą gotowe,dam znać i wrzucę na giełdę.

Edytowane przez Taps
  • Like 1